Ny Seat Ateca FR: priser for sporty Ateca

Ny Seat Ateca FR: priser for sporty Ateca

Ateca Seat FR, sportiest version af denne SUV, og har priserne for Spanien. Her giver vi dig alle de oplysninger og satser i detaljer.

Ny Seat Ateca FR: priser og detaljer

Ny Seat Ateca FR: priser og detaljer

Ny Seat Ateca FR: priser og detaljer

Ny Seat Ateca FR: priser og detaljer

den Ny Seat FR Ateca Det er den vigtigste nyhed af det spanske selskab i Barcelona Automobile 2017, hvilket vil åbne sine døre for offentligheden indtil maj 21. Ankomsten af ​​denne nye version bringer mere salt og peber til en af ​​de Salg SUV i vores land.

den FR Seat SUV version af Ateca Det er føjet til de eksisterende versioner Henvisning, stil og Xcellence. bl.a. Ateca standard på FR omfatte kontrol af adaptive ACC krydstogt fodgængerbeskyttelse, vinklen detektor døde med alarm tilbage trafik, se kamera 360, guiden automatisk parkering, bagklappen automatisk åbning, forlygter med teknologi Fuld LED eller Full Link system browser farveskærm 20,3 cm (8 ”). På listen over Valgfri udstyrsdele, vi bør nævne interessante systemer såsom adaptiv undervogn kontrol og conectivity Box at indlæse ‘smartphone’ trådløst.

Ateca Seat FRAteca Seat FR: "Warpaint" sport

den Ateca Seat FR det adskiller sig fra andre udgaver af denne SUV ved en række differentiatorer. udad, De henlede opmærksomheden på den FR-logo på kølergrill, specifikke design og skinnende sort forreste kofanger også unikt designet i bilens farve. FR-logoet kan også findes på bagklappen, kofangere over det nye lovforslag. Set i profil, identitet FR tager til i styrke med tagrælinger sort, hjulkasser malet i samme farve som kroppen og en aluminiumsfælge 18 inches.

i interiør, den sporty stil Ateca Seat FR Det udmærker sig med fodstøtter Aluminium med FR-logo, et logo, der også er i rattet multifunktions sport, læder-indpakket røde syninger. De sportslige sæder er betrukket med stof Alcantara sort, mens pedalerne er aluminium.

Ateca Seat FRAteca Seat FR, dets motorer til Spanien

den mekanisk række Ateca Seat FR i Spanien er dannet af i alt fire motorer. Benzin, kan denne sporty slut kombineres med propeller 1.4 EcoTSI 150 hk og den nye 190 hk 2,0 EcoTSI. Diesel, start tilgængelige alternativer i blok 2.0 TDI effektniveauer på 150 og 190 hk.

Nedenfor har vi detalje Seat priser FR Ateca i Spanien, samt de forskellige kombinationer med gearkasser og typer af trækkraft.

Ateca Seat FR: prisklasse for Spanien

benzin

Ateca Seat 150 hk 1.4 EcoTSI St&Sp FR: 31,340 €

Ateca Seat 1.4 EcoTSI 150 hk DSG-7 St&Sp FR: 33,490 €

Ateca Seat 150 hk 1.4 EcoTSI 4Drive St&Sp FR: 34.000 €

Ateca Seat 1.4 EcoTSI 150 hk DSG-6 4Drive St&Sp FR: 36.150 €

Ateca Seat 2,0 EcoTSI 190 hk DSG-7 4Drive St&Sp FR: 37,660 €

diesel

Ateca Seat 2.0 TDI CR 150 hk 4Drive St&Sp FR: 36,430 €

Ateca Seat 2.0 TDI CR 190 PS DSG-7 4Drive St&Sp FR: 40,730 €

Du kan også være interesseret

– Ateca Seat TSI vs Toyota C-HR: Hvad interesseret SUV, hybrid eller benzin?

– Officer! Seat vil have en 7-sæders SUV større end Ateca

– Hvad bliver navnet på den nye SUV Seat? Væddemål er accepteret …

– Seat Alora: ny SUV 7 sæder super Ateca?

Adblock
detector