SUV's aankomen: Seat "Ateca XL" en Skoda Coupe Kodiaq

SUV’s aankomen: Seat “Ateca XL” en Skoda Coupe Kodiaq

We hebben nieuwe reconstructies en gegevens over hoe zal de nieuwe 7-zits SUV Seat en Skoda Kodiaq Coupé: twee modellen die beloven om hun categorie een revolutie in de komende maanden.

7-zits SUV Seat en Skoda Kodiaq Coupé: nieuwe foto's

7-zits SUV Seat en Skoda Kodiaq Coupé: nieuwe foto's

7-zits SUV Seat en Skoda Kodiaq Coupé: nieuwe foto's

7-zits SUV Seat en Skoda Kodiaq Coupé: nieuwe foto's

nieuw grote SUV voorbereiden en Zetel en Skoda Ze zijn al twee van de meest verwachte modellen die zijn het genereren van meer spanning in de markt. En ze zijn zo veel beloven en, vooral, want in werkelijkheid niet langer afleidingen twee SUV die ze met groot succes: de nieuwe Seat en Skoda Kodiaq Ateca. Beide voorstellen zijn ten koste van de laatste bevestigingen: de Seat “Ateca XL” op zijn definitieve naam en Skoda Kodiaq Coupé bij aankomst of niet Europa, zodra China bevestigde. Maar beide rolt weg in een paar maanden, en in 2018. En u kunt foto’s … en meer gegevens te anticiperen.

Seat 7 persoons SUV: praktischer … Nog

Dat is zeker het land in Spanje in 2018 het is om de derde SUV range stoelHij die gedoopt als “Ateca XL”. Dit werd zelf bevestigd president van het merk, Luca de Meo, tijdens de presentatie van de meest recente economische resultaten van de onderneming. “Deze auto zal ons nieuwe klanten te brengen, merkimago te versterken en hebben een zeer belangrijke rol in ons vermogen om de marges effect te genereren,” zei hij.

Seat SUV silhouettedeze Nieuwe Seat SUV, vanaf dat moment de naam is onbekend, maar, zoals altijd op het merk, zal geassocieerd met een looptijd van de Spaanse geografie, een bereik boven en dan gevormd door de huidige Ateca Volledig zadel en Seat Arona nieuwe kleine debuteert dit najaar. de nieuwe SUV zal een interieur met 5 of 7 zitplaatsen bezitten interieurs zal worden ontworpen in Barcelona, ​​maar zal Made in Germany, vooral in Wolfsburg.

De stoel van de nieuwe grote SUV is ontwikkeld op het -Engineering en bouwplatform MQB A2, hetzelfde op die reeds op de markt van de nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace een Tiguan plus maximaal 7 zitplaatsen. Deze nieuwe SUV kan ook bevestigen dat het belangrijk zal zijn voor het merk nieuwe afbeelding voor Seat, die vervolgens het belangrijkste kenmerk van de nieuwe Lion identiteit eens en generatiewisseling zal zijn merk.

Seat heeft niet bevestigd hoewel veel meer feiten over deze SUV in minder dan een jaar zal zijn op de wegen, kunnen we deze maatregel te bevestigen ongeveer 4.70 meter lang, die een grote bagageruimte moeten aanbieden, met 5 zetels, duidelijk hoger zijn dan 600 liter en mechanisch afzien van de kleinere motoren Ateca. Dat wil zeggen, het bereik zou kunnen beginnen met de 1.4 TSI 150 pk benzine om ook 180 en 220, terwijl de 2.0 TDI diesel met 150 pk en een open bereiken hogere versies van 190 en 240 pk. Dit, in ieder geval, is het voorstel dat vanaf de tweede helft van 2017 Volkswagen Tiguan komt Allspace.

Skoda Coupe KodiaqSkoda Kodiaq Coupé: de sportiefste algemene

Assured sinds de komst van de nieuwe 7-zits SUV Seat ook Skoda al bevestigd dat de lancering van haar Kodiaq CoupéMaar voor nu … voor China. Echter, gezien het succes dat dit type voertuig begint te hebben, is het niet onredelijk om te denken dat ook Europa te bereiken. En nog veel meer zal worden gezien hoe aantrekkelijk je lichaam.

De nieuwe Skoda Kodiaq Coupé is gunstig gelegen in de Tsjechische bereik tussen de nieuwe Skoda Karoq (de vervanger van de Yeti van die deze week hebben we gesproken) en huidige Kodiaq, een SUV met maximaal 7 zetels gekenmerkt door ongeëvenaarde ruimte en prestaties die maken bijna op een schaal Q7. Om het af te maken, heeft Skoda ook slechts gepresenteerd op de Shanghai Motor Show haar visie en een concept dat zal uw eerste elektrische auto … ook SUV.

Het zal een hoofdrol in de nieuwe reeks Skoda SUV, waar Kodiaq Coupé moet verwijzen naar meer emotionele formaat te nemen. van tussen 4.50 en 4.60 meter, Ook starten vanaf het MQB platform groep, wedden op een zeer goede dynamiek en een laag gewicht. Zoals voor de motoren, het moet niet komen met verrassingen, aandacht voor de 1.4 TSI en 2.0 TDI in het midden van het bereik. Het blijft alleen om te wachten op Skoda en presenteren die in Azië … en het definitief bevestigd voor Europa.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle nieuwe Skoda komst

Alle nieuwe aankomende Seat

Wat zal de naam van de nieuwe SUV Seat zijn?

Adblock
detector