Dacia "mini" Duster een realiteit zal in 2018 worden

Dacia “mini” Duster een realiteit zal in 2018 worden

Het aanbod auto in het Dacia gamma zal worden uitgebreid in de komende jaren. Zal de volgende grote verrassing? een "mini" Duster klaar zou zijn in een paar jaar.

Duster mini Dacia 2018

Duster mini Dacia 2018

Duster mini Dacia 2018

Duster mini Dacia 2018

Dacia Duster wil blijven benutten van het verschijnsel op alle niveaus. Een paar dagen geleden hebben wij u geïnformeerd dat 2017 zal klaar zijn de volgende generatie van deze SUV lage kosten, het volgende jaar het bereik van SUV voertuigen Roemeense firma Renault-Nissan groep Het zal uitbreiden in aantal.

de naam nieuwe auto van Dacia in het segment SUV Het is niet gemaakt nog niet officieel. in Autopista.es we hebben gedoopt "mini" stofdoek in duidelijke verwijzing naar zijn oudere broer. Het is niet onredelijk te denken van een hypothetische Dacia Duster kleiner, aangezien in 2015 en onder de paraplu van Renault werd gelanceerd in India eigenaardige Renault Kwid, een auto die van de huidige externe verkocht in China voor ongeveer 3.500 euro, een prijs die Europa moet tussen 6.500 en 7.500 euro.

Na hun aanpassing aan de Europese markt, Dacia toekomst "mini" stofdoek langer de beveiligingssystemen vereist door de communautaire regels, zoals ABS, ESP stabiliteitscontrole, het bewaken van de bandenspanning en de frontale en zijdelingse airbags, onder andere apparaten.

online gebruikte auto waarderingIn India, renault kwid (Welke vandaag we kunnen beschouwen als de pseudo "mini" stofdoek) Wordt op de markt met een kleine benzinemotor 799 cm3 en 54 pk, een drijfgas waarvoor 3,9 l / 100 km verbruik is gehomologeerd in China. Volgens de beschikbare informatie Autopista.es, de Dacia toekomst "mini" stofdoek die zal Europa te bereiken moet efficiënter en moderner dan die welke worden aangeboden in India motoren te bieden. Een goed uitgangspunt zou de atmosferische 1.2 benzine 75 pk, hoewel de logica brengt de drie-cilinder benzinemotor 0.9 TCe 90 pk diesel 1.5 dCi 90 pk de beste mechanische opties voor een auto waarvan de lengte niet overschrijden 4.10 m.

in de binnenland de toekomst Dacia "mini" stofdoek, zal eenvoud en praktische elementen overheersen met diverse opbergvakken verspreid over de voorste en achterste zitplaatsen.

U ziet, de SUV mode is hier te blijven. We houden de rapportage …

U kunt ook geïnteresseerd

– Vergelijk tot drie auto’s tegelijk

– Alle prijzen voor nieuwe auto’s

– Alle compacte SUV van het moment

– Top 10 SUV voor minder dan 20.000 euro

Adblock
detector