Renault Captur 2017: Alle gegevens en foto's

Renault Captur 2017: Alle gegevens en foto’s

De kleine SUV Renault Captur vernieuwt haar assortiment diep in 2017 met een duidelijk doel: om een ​​leider in zijn segment de omzet blijven.

Renault Captur 2017 de beste beelden

Renault Captur 2017 de beste beelden

Renault Captur 2017 de beste beelden

Renault Captur 2017 de beste beelden

Renault vernieuwt Captur, zijn vertegenwoordiger in het segment Kleine of stedelijke SUV. Met een aantal interessante veranderingen op verschillende fronten, de diamant bedrijf wil de Captur doorgaan met haar leidende positie bij haar concurrenten -in behouden 2016, was de stedelijke SUV verkocht in Europa met meer dan 215.000 eenheden uitverkochte.

de Renault Captur 2017 engagement voor een verdere aanpassing. Buiten, ze zijn beschikbaar zijn, drie nieuwe carrosseriekleuren -Atacama Orange, Ocean Blue en Black Améthyste (de laatste alleen beschikbaar voor nieuwe en exclusieve Initiale Paris-versie), terwijl voor de kleur van het dak, een nieuwe toon (de zogenaamde Platine grijs) beschikbaar is. Met dit alles en in overeenstemming met de handtekening van de ruit, kan de bestuurder kiezen uit 30 verschillende manieren om uw Captur personaliseren.

Renault Captur 2017: nieuwe esthetiek Details

In aanvulling op de nieuwe kleuren, waaronder range 2017 Renault Captur, zijn exterieur design presenteert lichte veranderingen. Een van de meest opvallende is de opname van nieuwe koplamp "pure Vision" -volgens versions- met Volledige LED-technologie. Aan de onderkant van de bumper, dagrijverlichting LED-Type nu in de vorm van "C", Look en uitstraling zijn ook goed tot uiting in de achterlichten.

Renault Captur 2017in de Exterieur 2017 Renault Captur, niet onopgemerkt blijven de nieuwe grille, met veel overeenkomsten met die van renault kadjar. de DNA merk wordt versterkt door de aanwezigheid van grote embleem ruit centrum van deze kalender. Van haar kant, het palet van de beschikbare opties in het hoofdstuk legering compleet met de beschikbaarheid van vier nieuwe ontwerpen (Extreme and Adventure in diameter en 16 cm in diameter en Explore Emotion 17 inch).

In aanvulling op de esthetische wijzigingen en gedetailleerd, chauffeurs die zijn gericht op de aankoop vanRenault Captur 2017 Zij zullen een nieuwe optionele element in de apparatuur beschikbaar. Het is een vast glazen panoramadak -U kunt er ook voor kiezen bitono- configuratie die onderscheid brengt niet alleen in het buitenland, maar maakt het ook mogelijk meer licht in het helpen om het gevoel van ruimte in de cabine te verhogen.

de in de Renault Captur 2017 Het biedt tot zes stijlen van verschillende aanpassen: Ivoor, Ocean Blue, karamel, Red, Satijn Chrome en Chrome Patina. Deze, op zijn beurt, kan worden aangevuld met drie nieuwe packs opties (Cappucino, Atacama rood en oranje).

Renault Captur 2017Renault Captur 2017: veiligheid en connectiviteit

de De leden beveiliging en connectiviteit-entertainment Ook de huidige ontwikkelingen in de range 2017 Renault Captur. In het eerste deel, als nieuwe systemen rijden hulp hoogtepunten waarschuwing apparaat blind Bllind Spot Warning, naast de systeem parkeerhulp Park Assist Gemakkelijk.

In termen van connectiviteit en entertainment aan boord, de Renault Captur 2017 Het beschikt over de nieuwste ontwikkelingen R-Link multimediasysteem, als een grote nieuwigheid die onderdeel wordt van het R-technologie&GO, waardoor volledige compatibiliteit en integratie van mobiele apparaten met de toepassing geïnstalleerd Auto Androit. Voor degenen die willen een geluid van hoge kwaliteit te genieten, kunt u de apparatuur van de toe te voegen Bose audiosysteem Sound System.

Renault Captur 2017: tot vier motoren

Mechanisch, de levering van propellers Renault Captur 2017 Het blijft ongewijzigd. Dus in Diesel kunt u versies zullen kunnen kiezen 1.5 dCi 90 en 110 pk, terwijl de benzine zijn beschikbaar op 0.0 TCE turbo driecilinder en 90 pk viercilinder turbo 1.2 TCE 120 pk.

U kunt ook geïnteresseerd

- Juke Nissan, Peugeot 2008 en Renault Captur, wat SUV is beter?

- Renault Scénic dCi 130: test en alle onze metingen

- Renault Talisman, Kia Optima en Ford Mondeo, wat is beter bekend voor?

- Test 100.000 km Renault Mégane 1.6 dCi: kerngegevens

Adblock
detector