Het Spaanse merk Velantur Cars zal lanceren in 2017 zijn eerste elektrische auto

Het Spaanse merk Velantur Cars zal lanceren in 2017 zijn eerste elektrische auto

Velantur Cars, een full Spaanse bedrijf, heeft al zijn eerste auto datum gegeven: 2017. Het wordt een klassieke coupe en volledig elektrische stijl zijn. Beven Tesla!Het Spaanse merk Velantur Cars zal lanceren in 2017 zijn eerste elektrische auto

In het voormalige pand van Santana Linares heeft zijn hoofdkantoor Velantur Cars, een bedrijf opgericht door Jofemar, leider in verkoopautomaten en het besturen van de elektrische auto project Hidronew XX; en Retrofactory, een handgemaakte kleine series fabrikant bekend om zijn merk Hurtan.

De alliantie tussen Navarra en grenadine bedrijven, na 18 maanden ontwikkelen, testen en voorbereiding is al een overzicht van de volgende twee fasen, de industrialisatie en de lancering, om groen licht te geven eerste voertuig: Een auto sterk exclusief en klassiek design en toch, totaal elektrisch om te reageren op het concept Art-Tech jienense dat merk stimuleert.

4 meter lang en een elektrische autonomie overschrijdt 400 km, de eerste is een Velantur coupé drie deuren en soortgelijke voordelen met die van een auto met een verbrandingsmotor van 180 pk en een acceleratie van 0 tot 100 km / h tot onder zijn 8 seconden.

Deze 400 km van autonomie zou worden bereikt met batterijen ion nog onaangekondigde capaciteit en toegeven dat een proces van snel laden naast de meestal meer lentos- in ongeveer 30 minuten.

De twee prototypes zijn al onder dynamische test zou de eerste stap van een auto die zou productie volgend jaar, in 2017. Voor 2022 Venlantur Cars geraamde omvang van de productie van 4.000 eenheden / jaar.

Zal dit coupé vervaardigd Linares zaad Tesla Spaans?

Adblock
detector