Nieuwe Opel Meriva: de volgende generatie SUV in 2017

Nieuwe Opel Meriva: de volgende generatie SUV in 2017

De nieuwe Opel Meriva zal de markt slechts een jaar, inclusief revolutie bereik te bereiken. De voormalige minivan en SUV nu een ander lichaam profiel vast te stellen.Nieuwe Opel Meriva: de volgende generatie SUV in 2017

Opel is toegewijd aan het maken van uw Meriva één revolutionaire auto. Als in het laatste decennium en radicaal veranderde het concept model door de presentatie van een tweede generatie debuut achterdeuren openen in tegengestelde richting voor een gemakkelijke toegang, zal dit keer in wat de derde generatie, de tot nu toe bekende patroon weer opnieuw uitvinden. Zonder afstand hun bekende funktie, en de compacte afmetingen, zal het deze keer een take esthetische SUV door middel van aanvankelijk twee verschillende instanties. Met de minivan verkopen in scherpe daling, is de hele weg al hogging een gerenoveerd hulpprogramma B-segment auto’s.

de Nieuwe Opel Meriva, daarom moet gezicht in slechts één jaar nieuw segment modellen als de Volkswagen Polo Seat SUV of “mini Ateca”. Het zal niet zijn omdat de nieuwe Opel Meriva rivaal Opel Mokka, de eigenaar SUV van het merk tot nu toe in de serie, maar de toekomst substituut Citroën C3 Picasso en de Peugeot 2008. En is dat deze twee kleine Franse SUV Ze zijn vervaardigd door de Meriva in de Opel-fabriek in Figueruelas, Zaragoza. Goed nieuws voor ons land.

De samenwerkingsovereenkomst tussen de Franse groep PSA en Opel bestellingen het vandaag, en het is makkelijk te raden dat zal daarom technisch zeer vergelijkbare auto’s en ook delen dat de aanpak waar crossover auto. Opel Meriva combineren functionaliteit van een cabine oorspronkelijk bedoeld als minibus, een externe imago niet alleen niet in de zin als zodanig, maar zullen veel nuances te gebruiken het naderen van haar imago aan de moderne smaak SUV. In feite, zelfs zij verwacht twee lichaamsdelen: A eerste opvatting nauwkeuriger familie die moet aankomen in Spring 2017; en ander met nog een aspect naast SUV Het is aanvankelijk had gepland voor een release en voor eind 2017. Dit laatste zou kunnen toevoegen aan het differentiëren te noemen “Rocks” de stijl van het aangepaste variant die al zijn opgenomen in de kleinste Opel Adam … maar dit is nog niet bevestigd.

Beoordeel uw gebruikte auto gratisde nieuwheid van de toekomstige Opel Meriva Het is deze keer de achterste deuren in de tegenovergestelde richting van de mars, waarbij dat onderdeel als een conventionele auto. De Meriva, samen met hun collega’s van Peugeot en Citroën, zal vertrekken een nieuw modulair platform en efficiëntere motoren adopteren tot nu toe. Velen van hen worden aangeboden als zodanig driecilinder, dus hopelijk benzine komst van de nieuwe 1.0 Turbo 105 pk. al diesel, thrusters 1,6 liter, in varianten van 110 en 136 pk, moeten degenen die de kern van het aanbod te monopoliseren.

Opel Meriva 2017Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Zo zal de toekomst Opel Insignia

Record van autonomie voor Opel Insignia

De Opel Astra Sports Tourer, getest

Adblock
detector