Biler til minne: myter av serien av EGB

Hvem har ikke drømt om å kjøre Ford Gran Torino fra Starsky og Hutch av California gatene? Og Kitt snakker som du er Michael Knight? I dag minnes vi noen av de legendariske serien biler.

Biler TV EGB

Biler TV EGB

Biler TV EGB

Biler TV EGB

De er alle, men selvsagt er ikke alt de er. ikke hvis vi hadde dempet listen er endeløs, men vi bestemte oss for å stenge i ni legendariske biler av disse seriene som holdt oss klistret til skjermen for den etterlengtede år EGB.

Sunbeam Tiger

Sunbeam Tiger, det konvertible Superagente 86 (1965)

Dette legendariske serien parodi på spion filmer vil alltid bli husket for det røde konvertible drevet av Maxwell Smart. Denne spektakulære bilen var en 1964 Sunbeam Tiger MK1, en bil som gir en truende 160 hk av tid takket være sin V8. Hvem har ikke spilt å kjøre den bilen med Smart og hans partner, Agent 99, under en av hans sprø eventyr?

Pantera Rosa

Panthermobile, galskap av Pink Panther (1969)

En av de eldste, men sannsynligvis de mest vågale, strålende og surrealistisk hele listen. I 1969 laget han denne bilen på grunnlag av en Oldsmobile Toronado, en bil som allerede er spektakulært nok for serien utgitt i begynnelsen av 70-tallet Panthermobile er arbeidet med Jay Ohrberg, har spesialisert seg på å lage biler for industrien audiovisuelle. Bilen er syv meter lang, har en 7-liters V8-motor rett bak setet og i 2016 ble restaurert til sin prakt fra fortiden.

Peugeot 403

Peugeot 403, den klassiske falleferdig løytnant Colombo (1971)

Det har ikke vært, og heller ikke vil det være, en politiløytnant like unik som løytnant Colombo. Kanskje hadde ikke den beste fysiske form til å stoppe skurkene, men hans intelligens tillot ham å løse alle de forbrytelser som han møtte. Det er ikke overraskende at så omgjengelige som han kjørte en klassisk karakter, 1955 Peugeot 403 som ga bare fire-sylinder 58 hk. Hvis bilen din tar nesten et halvt minutt til å akselerere fra 0 til 100 km / t, du bedre din intelligens vil hjelpe deg med å løse de forbrytelsene som du står overfor.

Ford Gran Torino

Den store røde tomat Starsky og Hutch (1975)

“Big rød tomat” og Hutch Starsky bil som er nevnt i det mytiske serien som gjorde oss drømmer om spektakulære jager gjennom gatene i Bay City. Ford Gran Torino Starsky rød og hvit gikk ned i historien som den mest ikoniske modellen av syttitallet serien. Hans maleri holdt alle cockiness som lagret disse to politimenn og forbli i minnene med sine 400 hk oppnås ved en 6,6-liters motor og spesielle dekk for anledningen. Slik var boom som få andre malte sitt R12 med samme røde og hvite serien.

Kitt

Kitt, Knight Rider (1982)

Sjelden en bil er husket i den kollektive fantasi med et egennavn. Nesten alle sette et navn på noen av våre biler, men Kitt er, uten tvil, den mest kjente av dem alle. Pontiac Firebird Trans Am Denne V8 hadde evnen til å snakke og ta egne avgjørelser, takket være kunstig intelligens som fulgte ham hvor han gikk, og hans eier. Derfor, for å Michael Knight spilte ingen rolle motoren, makt eller hvis bilen hans var bak eller forhjulsdrift. Han kunne snakke med bilen din! Jeg kunne ikke be om mer.

Testarossa Miami Vice

Ferrari Testarossa Miami Vice (1984)

Det er svært sannsynlig at når denne Ferrari Testarossa ledet av Sonny Crockett virker som det mest. Bilen som har gått inn i historien i serien var Ferrari Testarossa, men merkelig ved første Crocket kjørte en Chevrolet Corvette C3 med estetikk Ferrari Daytona. Når bilen begynte å få berømmelse, saksøkte hun det italienske selskapet ansvarlig for replikering og inngått en avtale som hadde to Ferrari Testarossa svart for innspillingen av serien. Men den fargen ikke overbevise Michael Mann, direktør for Miami Vice, følelsen av at bilen gikk ubemerket hen i natt scener action, så han bestemte seg for å male den hvite bilen.

BMW 635 CSI

BMW 635 CSi, eleganse i moonlighting (1985)

En annen serie som fulgte oss som vi oppfylt årene var Moonlight, som blendet oss med Bruce Willis og Cybill Shepherd, som spilte hovedrollen i serien som private detektiver ombord en BMW 635 CSI. Sin eleganse og motor inline seks sylinder og 218 hk gjorde ham til den perfekte følgesvenn for et par private detektiver. Likevel, i et av kapitlene, Willis foretok i hjel inne i en garasje for å ødelegge bilen. Kanskje dette var en av grunnene til at vi sluttet å se ham snart etter med hår.

Jeep Wrangler, multipurpose bil MACGYVER (1985)

MacGyver ville være vanskelig å tenke på en superbil, rask, men alltid upraktisk. Derfor denne agenten Phoenix kunne ikke ha en annen bil som ikke var en Jeep Wrangler, liten, hendig og i stand til å gå gjennom hvor mindre enn vi tror. Lav vekt, firehjulsdrift og 121 hk gjort Jeep Wrangler off-road dyret. I tillegg med en eier som MacGyver du aldri trenger å bekymre deg for eventuelle feil.

Mr Bean Mini

British Leyland Mini 1000, den Chiquitin Mr Bean (1990)

Vi nådde slutten av vår liste med en annen legendarisk modell i serien av komedie. Mange som gikk til EGB var allerede godt voksen når Mr. Bean blendet oss med sine opplevelser om bord på British Leyland Mini 1000. Hvordan kan vi glemme at kapittelet i å delta i et løp kjører fra en forankret sofa på taket eller en annen i å prøve å avslutte en parkeringsplass uten å betale. Det er vanskelig å finne en bedre bil enn du føler deg bedre clueless britisk karakter.