Nissan Juke 2017: de revolutionaire kleine SUV, ongeveer

Nissan Juke 2017: de revolutionaire kleine SUV, ongeveer

De eerste Juke brak de mal voor de avant-garde ontwerp. De nieuwe generatie, gepland voor 2017, zal even of meer verbazingwekkend zijn. Hier is een doorbraak.

Eerste foto's van wat de nieuwe Nissan Juke

Eerste foto's van wat de nieuwe Nissan Juke

Eerste foto's van wat de nieuwe Nissan Juke

Eerste foto's van wat de nieuwe Nissan Juke

de SUV koorts de temperatuur blijft stijgen. Een paar dagen geleden hebben we een uitgebreide gids voor alle SUV die zal aankomen in de rest van 2016 en 2017. In dit rapport gepubliceerd, we begrepen niet echt belangrijk is voor een auto, een model slechts nieuws te ontvangen zeer, zeer vers: de nieuwe generatie Nissan Juke.

Volgens de beschikbare informatie Autopista.es, het afstemmen van de Nissan Juke van tweede generatie Het is in de laatste fase van ontwikkeling. Wat als we kunnen verwachten is dat dit stedelijke SUV segment B Het zal beschikbaar zijn op de markt 2017.

2017 Nissan Juke: structuur en technische genen

de nieuwe auto platform bouw, dat is de afkorting CMF-B de Renault-Nissan groep, zal de ruggengraat van de nieuwe Nissan Juke zijn. De auto zal dit platform debuut zal de volgende generatie Nissan Micra en zal de nieuwe Nissan Juke volgen en, natuurlijk, de best-selling Renault Clio, dat weet alleen de hoofdlijnen van een diepgaande vernieuwing.

lichtere en sterkere materialen (Minder gewicht en dus efficiënter en flexibeler rijden) vormen de onderbouw Nieuwe Nissan Juke 2017 Mechanisch, zal naar verwachting blijven wedden op "downsizing", dwz turbomotoren zowel diesel als benzine en lage capaciteit. In dit gebied, zou de levering van benzine verwachten motoren 1.2 TCe 120 pk en 1.6 TCe meerdere standen (boven 200 pk Juke Nismo sportieve versies). Ook moeten we niet uitsluiten dat een hybride-versie als het reeds een jaar geleden het prototype Nissan Gripz.

Nissan Juke Concept Gripz2017 Nissan Juke: bet ontwerp

Een belangrijke en risicovolle inzetten eerste Nissan Juke het was zijn revolutionaire ontwerp. in deze tweede generatie, Japanse firma wil "veroorzakend" bestuurders met Bochtige, futuristische, hoekige lijnen nauwelijks onopgemerkt blijven voor het menselijk oog.

In deze esthetische kwestie, zullen we vooraf de Nissan Juke toekomst Je hebt veel dezelfde kenmerken Nissan begrip Gripz getoond op de Frankfurt Motor Show 2015.

Nissan Juke 2017: rivalen

de copetition die wordt geconfronteerd met de Nissan Juke 2017 Het zal heel moeilijk zijn. Modellen zoals de Peugeot 2008, Renault Captur en de nieuwe Opel Mokka X proberen de dingen erg moeilijk om te zetten stedelijke SUV Nissan. Dit zijn zijn drie tegenstanders, maar zeker zullen er meer kemphanen die willen om de strijd te voeren.

(*). De foto’s die in dit artikel begeleiden zijn de Nissan Gripz Concept (toekomstige Juke zal hebben vergelijkbare ontwerpkenmerken). Klik op de afbeeldingen om te zien wat er zal de Nissan Juke 2017.

U kunt ook geïnteresseerd

– Best SUV voor minder dan 20.000 euro

– Koopgids: de media of de compacte SUV meest interessante

– Vergelijk tot drie auto’s tegelijk

– Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis

Adblock
detector