Nieuwe Audi A3 2018: Meer foto's en data

Nieuwe Audi A3 2018: Meer foto’s en data

De nieuwe generatie Audi A3 zal de leider in innovatie en technologie. Het zal aankomen in 2018 en zal een body 5-deurs coupe.

Audi A3: de nieuwe generatie in 2018

Audi A3: de nieuwe generatie in 2018

Audi A3: de nieuwe generatie in 2018

Audi A3: de nieuwe generatie in 2018

De nieuwe Audi A3 op de markt in 2018 kan hebben voor de extra lichamen. Hoewel er werd gesproken op het moment dat een stationwagon-versie aan de pakken BMW 2 Series Active Tourer en Mercedes Class B, Geruchten suggereren nu een exclusieve 5-deurs coupe, een soort Audi A5 Sportback schaal. Daarom is de volgende generatie Audi A3 U heeft een bereik van zo compleet en, hoewel niet radicale veranderingen in de esthetische, die reeds heeft bewezen van de smaak van het publiek te ervaren, sterk zal evolueren in de andere secties.

de Nieuwe Audi A3 2018 première nieuw platform genaamd MQB Evo, en verder verminderen het gewicht, hoewel niet zo veel als de huidige generatie dan vorig. Zij zullen hooguit een 50 kg, door middel van ultra-resistente materialen in de structuur, met nieuw ontwikkelde onderdelen op strategische punten en kunnen brake by-wire, iets dat ook zou zorgen voor een beetje meer natuurlijke pedaal plug-in hybride aandrijflijnen Audi A3 e-tron en potentiële versies honderd procent macht.

Audi A3 2018Elektrificatie is de sleutel van de gemiddelde CO2-uitstoot naar beneden te brengen Audi A3, zo drijfgassen verbranding kleiner, met kleinere cilinderinhoud en altijd turbo, afhankelijk elektromotoren het plezier van het gebruik en efficiëntie. Verwacht nieuwe versies Mild hybride “ zachtgloeien, een motor / generator aangedreven door de NOODSTROOMVOORZIENING 48V (Première in het Audi Q7 en bij de nieuwe A8 meer functies), staat helpen bij de fasen van tijdige start en acceleratie. Van haar kant, de sport Audi RS 3 Het zal de te nemen 48 volt voeding te verhogen zijn technologische arsenaal gericht op het verbeteren dynamiek, en kon rijden elektromechanische anti-roll bars om te gaan met de mogelijke verhoging van de paarden, die nu 400 pk in de huidige generatie en kon een extra stroomvoorziening.

Zoals voor de assistenten beveiliging, connectiviteit en communicatie Car2x (auto infrastructuur) zal ook haar onstuitbare groei voort te zetten. Predictive navigatie, waarschuwen voor incidenten, geautomatiseerd kan besturen … Je hebt weinig te benijden in de toekomst Audi A3 de vlaggenschepen Audi A8 en Audi Q7. Hetzelfde zal gebeuren in termen van de kwaliteit van de uitvoering van het interieur met zorg materialen en ontwerpdetails, aantrekkelijke combinaties sfeerverlichting en lichteffecten ook verantwoordelijk voor hun koplampen, die een aanraking van verfijning aan het design van het exterieur geven.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Audi A3 2018 verdere technologische en licht

De beste compacte auto’s die aankomen tot 2019

Futures compacte Audi, BMW en VW

Mercedes A Class 2018: zo zal de nieuwe compacte

Adblock
detector