Nieuwe Volkswagen CC: luxe en technologie voor 2018

Nieuwe Volkswagen CC: luxe en technologie voor 2018

De nieuwe generatie van de Volkswagen CC streeft hoog, met een extravaganza en technologie die een hogere segment wordt geplaatst. Het zal klaar zijn in 2018 zijn.

Volkswagen CC, de nieuwe generatie in 2018

Volkswagen CC, de nieuwe generatie in 2018

Volkswagen CC, de nieuwe generatie in 2018

Volkswagen CC, de nieuwe generatie in 2018

de Huidige Volkswagen CC hij wilde de VW Passat in ontkoppelen 2010. Het was geen eenvoudige commerciële gril, maar een lange termijn visie te zetten veel hoger view. Beklim een ​​trede op de schaal van waarden zal toestaan ​​in te voeren die markten waar VW elite duurt jaren en het bewerken van de weg, zoals de Chinese markt.

de nieuwe generatie van de Volkswagen CC Het zal het bewerken van nieuwe en revolutionaire prototypes, waarvan sommige al vrijgegeven en weer anderen worden gepresenteerd. Dit zijn de gevallen van Sport en concepten Volkswagen C Coupe. Heel dicht in de tijd, zoals we zagen vorig jaar twee van de saloon auto’s die een steeds hechter realiteit anticiperen, verder aantonen van de technische vaardigheden en de groep merk met de modulaire architectuur. Aan de ene kant, Volkswagen C Coupe GTE, gebaseerd op MLB-platform, heeft al overgestoken grens auto concept tot een echt product, Phideon, natuurlijke vervanger geworden phaëthon. Voor zijn deel, Volkswagen Sport Coupé GTE, in dit geval gebaseerd op de architectuur MQB, schetst het pad dat nu moet lopen de nieuwe generatie van de VW CC. Beide vertegenwoordigen de dimensionale grenzen die Volkswagen kunnen en willen hun respectieve architecturen te nemen. Tot het overeenkomstige passeren "skins" Deze begrippen betekent ook het vinden van meer subliminale boodschappen, zoals het feit dat beide een hybride motor plug Plug-in, volhardend in 20 hybride en elektrische wagens het merk van plan om van hier naar 2020.

in de toekomst Volkswagen CC, Meer details lees tussen de regels door, het feit dat het monteren van een 4-cilinder motor conceptversie gebaseerde architectuur scheepslogo groep –MQB– en een zes-cilinder waarin deze voorziet VW CC wiens fotografische recreatie hebben dit artikel, model door Volkswagen voor het jaar 2018.

De nieuwe Volkswagen CC 2018 geeft de groeispurt

Aanzienlijk groter in de lengte en de strijd van de Volkswagen Passat, de nieuwe Volkswagen CC toont ook aan hun aspiraties door zijn proporties: bijna 4.9 meter lengte -ten meer dan de huidige generatie, ongeveer de lengte van een Audi A6 een lichaam met daklijn tot 140 cm boven de grond, zo laag als Audi derhalve A7. Zeer breed en grote asafstand met minimale overhang, frameloze deuren, glas fruit laagbouw hoge leest en een zeer ontspannen, de nieuwe VW CC Ook lijkt het een trend verandering bijdragen te bevestigen veel spannender esthetische middelen.

2018 Volkswagen CCVolkswagen Hij leerde met huidige CC de waarde van een vijfde plaats, Hoewel het nieuwe model zal ook een configuratie van twee achterbank gedeeld door een prominente middenconsole die zal worden geboren uit de twee voorstoelen, waarbij een tweede team informatie en entertainment zal omvatten. een binnenland rondom de mensen waar het licht grote bekendheid zal hebben, hetzij natuurlijk via een optionele panoramische dak of door kunstmatige binnenverlichting met configureerbare thema’s. Break, ook, met klassiek interieur merk naar een meer technische en moderne stijl, met veel gelakt materialen in de cabine. Het zal binnenkort voor VW de productie van het uitvoeren van de 3-dimensionale virtuele bureaubladen waarin u werkt, de zogenaamde Active Info Display, maar geen gebaren besturing voor verschillende functies zoals radio, bluetooth of openen zonnedak. En als we hebben gezien hoe de wereld smartphones heeft het interieur gegrepen, is de volgende stap de functies kan opnemen bioritme van de bestuurder door het implementeren SmartWatch.

2018 Volkswagen CC: mechanische alternatieven

V6 … gewoon in de Volkswagen CC plug-in hybride versie GTE. Macht is niet langer synoniem is met het aantal cilinders, maar exclusiviteit, dus VW zal ontvouwen GTE aanbod versies in de toekomst CC: Een met dezelfde combinatie van thermisch / elektrische motors Passat GTE; andere met een meer ambitieuze en complexe configuratie: V6 benzine en twee elektromotoren, In beide gevallen, accu’s die een minimum van 50 km van elektrische bereik te garanderen. De resterende propellers en tandwielkasten zal vergelijkbaar zijn met de VW Passat op het moment, die zal aankomen geëvolueerd zijn.

U kunt ook geïnteresseerd

– Volkswagen schandaal: 67 auto’s uit de crisis

– Volkswagen Golf GTI Clubsport, prijs voor Spanje

Adblock
detector