VW Golf Sportsvan 2018: dit is de nieuwe Golf station wagon

VW Golf Sportsvan 2018: dit is de nieuwe Golf station wagon

VW Golf Sportsvan vernieuwt de populaire compacte MPV-versie. De première vindt plaats op de 2017 Frankfurt Motor en marketing zal beginnen in de herfst.

VW Golf Sportsvan 2018: beste foto's

VW Golf Sportsvan 2018: beste foto's

VW Golf Sportsvan 2018: beste foto's

VW Golf Sportsvan 2018: beste foto's

De nieuwe reeks van Volkswagen Golf (Je ziet VW Golf 2017 test) wordt aangevuld met de komst van de Golf versie Sportsvan, variant minivan. De officiële opening zal plaatsvinden in de komende Frankfurt Motor Show, die van December tot en met 24 september, en zijn aankomst in de showroom zal plaatsvinden een paar weken na de Duitse evenement.

VW Golf Sportsvan 2018de VW Golf Sportsvan 2018, of de meest functionele en praktische Golf in het huidige gamma naast het lichaam versie Family Golf Variant, omvat milde cosmetische veranderingen binnen en buiten vergelijkbaar met de reeds gezien in andere versies. Zo werden de meest opmerkelijke veranderingen waargenomen in de bumper, in de verschijning van de voor- en achterlichten koplampen. Betrekking tot de buitenafmetingen, Volkswagen Het heeft niet aangekondigd veranderingen, dus het zal naar verwachting een lengte ongeveer 4,34 m te houden.

de Binnen in de VW Golf Sportsvan 2018 ziet er ook nieuwe decoratieve elementen en nieuwe stofferingen. Mechanisch, heeft de Duitse firma alleen gevorderd tot de mechanische bereik van deze versie zal bestaan ​​uit een totaal van vijf motoren, drie supercharged TSI benzine en twee TDI turbodiesel. In vergelijking met benzine, Volkswagen zegt dat twee van hen zal het systeem los te koppelen van twee van de vier cilinders, dus verwacht dat als de Golf van drie en vijf deuren, Golf Sportsvan U kunt monteren de 1.5 TSI Evo nieuwe motor in vermogensniveaus 130 en 150 pk (Zie de nieuwe VW Golf 1.5 TSI 130 pk Evo).

VW Golf Sportsvan 2018VW Golf Sportsvan 2018: veiligheid en entertainment

Technologische apparatuur in termen van veiligheid en co-piloten in de Golf Sportsvan 2018 Het is overvloedig. Op deze manier, wijst op de systeem semi-autonome rijden in files tot een snelheid 60 km / h (De kooibesturing alleen versneld, de rem en richting binnen de baan houden van het voertuig en het houden van de veiligheidsafstand met de voorligger), de herkenning met automatische remmen voetgangers, de vermoeidheid detectiesysteem en vermoeidheid van de bestuurder en de nieuwste evolutie van het stelsel van semi-automatische parkeersystemen.

In termen van multimedia entertainment en navigatie-apparatuur, de Golf Sportsvan 2018 U kunt het nieuwe systeem op te nemen Ontdek Pro touchscreen 9,2 inch en gesture recognition systeem driver.

Adblock
detector