Burmester, team himmelsk musikk ... på hjul

Burmester, team himmelsk musikk … på hjul

Ideen bak en stor stereo er at hvis bilen transporterer, kan lydene ta deg enda lenger. Burmester høres hvis du ikke, du sier at Mercedes har valgt denne produsenten stereoanlegg for klasse S.

Burmester og annet utstyr audio high-end luksusbiler.

Burmester og annet utstyr audio high-end luksusbiler.

Bang & Olufsen lydutstyr levert mer sofistikert Audi

Harman Kardon lydanlegg gir den mest sofistikerte BMW

Du vet ikke Burmester? design Hifi utstyr for de fineste ørene, men ikke bare for hjem, også for mer avanserte biler. Vil være sjelden at du finner en distributør i ditt land, Frankrike eller Spania ikke gjør det, sender USA deg fra deres nettside direkte til siden Berlin. Ikke at Burmester er uncool, eller den digitale verden; Tvert imot, Det var en av hovedpersonene i sektoren i teknologi CES 2014 i Las Vegas. noen journalister at 90 prosent av store biler grupper var tilstede på den viktigste messen av forbrukerelektronikk var overrasket. Så det er ikke rart Burmester nært samarbeid med bilen, hvis nyeste kreasjon kommer fra Mercedes etter klasse S, nå Klasse S Coupe, for å tilby to forskjellige lag, og High-End Surround 3D. Tjuefire høyttalere, som mange forsterkerkanaler, som kombinerer analog og digital teknologi er nødvendig. Vi kan ikke vente med å høre den live, fordi de sier har ansatt fire år siden utviklingen startet disse to innovative stereoanlegg. Ikke overraskende har de valgt å integrere to høyttalere i taket, som ved en passende algoritme for å oppnå en tredimensjonal lydeffekt. "Musikk skal komme på øret uendret, er ikke vår oppgave å endre tolkninger av musikk, på samme måte som ingen ville sette en farget glass foran et bilde"Sier Burmester.

Dieter Burmester, musiker og ingeniør, administrerende direktør i Burmester GmbH

Porsche og sin unike sound

Musiker og ingeniør, synes å ha vilje til å arbeide med Dieter Burmester modeller Stuttgart. Hjem fra naboer, sports Porsche har det også som summum i lyden for Panamera. På samme måte som Mercedes, ble lyden prosjektet gjennomføres helt fra begynnelsen av Panamera tilnærming. den 1000 watt utstyr, oppdelt i 16 separate kanaler, er det ikke et spørsmål om rekord kraft, men å få flytte mer enn 2400 cm2 av membraner (dette i seg selv var et rekordår), de av de 16 høyttalerne spredt rundt bilen. De sier det er grunnlaget for den særegne Burmester lyd. Så kommer programvaren i stand til å foreta en nøyaktig passform for hver enkelt sitteposisjon, og kompenserer for støy. Den nye generasjonen Cayenne har også integrert dette alternativet, og Jeg kunne ikke gå glipp derfor den typiske Porsche, 911.

Vi mener

Uvitende, jeg hadde privilegiet av å kjøre en bil i mange år med high fidelity utstyr Burmester. Sikkert du tilgi meg hvis jeg ikke kan fortelle deg noe om hvordan det høres ut. Selv jeg ble fristet til å gi knappen "på". Heller konsentrere seg om bobleren og fløyter 16 motor og fire turbo Bugatti Veyron. Ja, hvis jeg ikke tar feil, det var det første tilnærming av bilen Burmester. Ikke bare kontrollene ble integrert, men laget fant mest egnede områder for optimal musicality under utforming i seg selv, som en hvilken som helst annen komponent Bugatti. Jada, sikkert i følgende prosjekter av andre merker, og de snakket til dem av de sjeldne konsepter som en pris mer innhold og redusert vekt og plass håndteres i bilen.

Burmester brukt en Bugatti Veyron utstyr

Produsenter av luksusbiler er gode kunder av denne sann musikalsk engineering. Bang&Olufsen (Audi), Bose (Cadillac), Bowers & Wilkins (Jaguar), Harman Kardon (BMW), Mark Levinson (Lexus), Meridian (inkludert Jaguar) er noen av leverandørene av de fineste versjonene av stereoanlegg.

Adblock
detector