Clio 2019: elektrisk versjon og autonom kjøre

Clio 2019: elektrisk versjon og autonom kjøre

I et par år vil han være på veien neste generasjon Renault Clio, som vil ha elektrisk versjon og noen funksjoner autonom kjøring.

Renault Clio 2019: dette kan være

Renault Clio 2019: dette kan være

Renault Clio 2019: dette kan være

Renault Clio 2019: dette kan være

Den fjerde generasjonen Renault Clio Det har vært i produksjon siden 2012 og ble oppdatert av fransk merke i løpet av sommeren 2016, som omfatter forbedringer i utstyr og mekanisk, men det virker som sent 2019 vises femte avbetaling Fransk selger, en helt ny bil rettet mot Ny teknologi og mobilitet utfordringer.

Renault Clio 2019: null utslipp

Henhold samle noen internasjonale medier, executive vice president og presidenten selv Renault, Jean-Christophe Kugler, har bekreftet at den neste generasjon av Renault Clio Du vil dra nytte av elektrifisering. Han ville ikke gi ytterligere detaljer, men den nåværende tilførsel av elektriske modeller av fransk merke allerede en garanti i denne forbindelse.

Clio 2019 R-Space prototypeIkke glem at Nissan, en annen av konsernets merkevarer opplevd i denne teknologien, deltar han i felles utvikling av nye modeller. Hvor Renault vil betale første skritt Det er innen hybrid versjoner, men så langt uten å si hva slags elektrisk motor vil velge å arbeide med en enhet av forbrenningsmotorer. Det virker logisk at den nye Renault Clio EV diversifiserer en annen variant som tar fordel av hybrid teknologi planlagt for den nye Renault Scénic, men i tilfelle av verktøyet er spekulert i at ikke har en PHEV komplett som innlemme "plug-måte" påvirke prisen, noe interessant i sitt segment.

Renault Clio 2019: Nivå 2 autonom kjøring

en annen viktig innovasjon i neste generasjon Renault Clio Det vil være å ta i bruk den såkalte Nivå 2 autonom kjøring, en teknologi som gjør at egen bil avtale bremser, gass og styring. En populær tilnærming bil med rimelige priser du kan fortsatt våge å innlemme nivå 3 systemer som tillater mer selvstendig bruk under visse omstendigheter.

Ved siden av alt dette engasjementet til selv-kjøring og økt økologisk forsyning, neste Renault Clio Det fremhevet av noen av funksjonene banebrytende tilkobling, et indre av høyere kvalitet og multimedia-systemet med en stor vertikal skjerm stilen som allerede innlemme andre kjøretøy Brand diamant. Når det gjelder utvendig utforming, bilde lys klynger innlemme på forsiden som C-, inspirert av å presentere Nåværende Renault Mégane.

Adblock
detector