Topp 10 bilinteriør

Topp 10 bilinteriør

En av de viktigste punktene i en bil er interiøret, siden det er det vi ser på våre reiser. WardsAuto har valgt de beste cockpiter.

Beste bilinteriør

Beste bilinteriør

Beste bilinteriør

Beste bilinteriør

WardsAuto valgte hva 10 beste bilinteriør USA. For å gjøre dette, har de tatt hensyn til 47 biler nye av forskjellige merker, eller i det minste med steder som har fått en ansiktsløftning nylig. Aspekter har blitt tatt hensyn til i design, ergonomi, materialer, etterbehandling, opplevd kvalitet, komfort eller brukervennlighet, blant andre.

Er vanskelig å liste forbli upartisk, ettersom 19 av de 47 bilene som har blitt tatt hensyn til i studien tilhører segmentet 'premium', Selv fra WardsAuto De innser at alle analyserte har en tendens til luksuriøst interiør.

Liste over de 10 beste bilinteriør

Audi TT

Audi TT

Audi TT markert med et fullt digitalt instrumentboksen, der systemet fungerer er integrert infotainment, samt nettleseren. Således er den indre mindre belastet, særlig i det sentrale området av benken, som gir avkall på den vanlige berøringsskjermen.

BMW 7-serie

BMW 7-serie

BMW 7-serie opprett essensen og eleganse av det tyske firmaet, om enn med en teknologisk byrde og forsvarlig organisering av de ulike knappene.

Cadillac XT5

Cadillac XT5

Den XT5 Cadillac, Cadillac SRX verdig etterfølger har en høy kvalitet på materialer inne og uklanderlig rattstilling og en andre rad liggende seter slik at stammen for å øke sitt volum.

Chevrolet Camaro

Chevrolet Camaro

Veldig bemerkelsesverdig i segmentet opptar er inne i Chevrolet Camaro, med vesentlig forbedrede materialer og en god balanse mellom sportslighet, funksjonalitet og enkelhet.

Chrysler Pacifico

Chrysler Pacifico

Denne enorme minivan gjør listen så store at det blir interiøret, som tillater dem komfortabel tur selv i tredje seterad. Alt dette uten å gi opp en attraktiv design.

Honda Civic

Honda Civic

I sin tiende generasjon, har Honda Civic en viktig teknologisk byrde og moderne design.

Lexus RX

Lexus RX

Lexus opprettholder sin posisjon i den delen av crossover, med en finish 'premium' nivå topp og en andre rad av sete dyrket volum kabinlast betraktelig.

Mercedes-Benz GLC

Mercedes-Benz GLC

Før Mercedes-Benz GLK og nå heter Mercedes-Benz GLC, tilnærminger til språkkonstruksjons luksuriøse modeller som Mercedes-Benz C-Klasse og Mercedes-Benz S-Klasse Teknologi og komfort er to sterke sider av tyske mark .

Nissan Maxima

Nissan Maxima

Nissan Maxima kan skryte av i sin åttende generasjon som tilbyr et interiør med en finish verdig av de beste merkene i bilindustrien.

Volvo XC90

Volvo XC90

Volvo XC90 ser en stue som kan bli mer som et konsept enn en retail kjøretøy. På den store sentrale berøringsskjerm, tre seteradene forene, med god plass til alle passasjerene.

Du kan også være interessert

Avduket inne i Alfa Romeo Giulia

Så er det indre av McLaren P1

Faktorer for å få en komfortabel bil

Første bilder av interiøret i Alpine

Fixeta, Isofix koffert

Adblock
detector