Spania GTA Spano 2015, nytt hjerte for den spanske dyret

Den lille spanske superbil merkevare Spania GTA har bekreftet presentasjonen av en Spano renovert i 2015. Genève Motor Show flere estetiske endringer er forventet, men mer interessant er funnet i sine tekniske gener, med bruk av graphene, en avansert og ny materiale som er karakterisert ved meget høy lyshet og styrke.

Spania GTA Spano 2015

Spania GTA Spano 2015

Spania GTA Spano 2015

Spania GTA Spano 2015

Spania GTA ønsker å fortsette å skape historie med sin spektakulære GTA Spano, den store Spansk superbil sjel (Headquarters Spania GTA Det er i Valencia). Nå trykker fornyelse og hva bedre tidspunkt enn Geneva Motor Show 2015 for å presentere GTA Spano 2015.

Fornyelse av GTA Spano, De har avansert små kosmetiske endringer som vi vil vite litt etter litt, men det mest interessante vi fant i sin konstruksjonsmetode, med bruk av en ny og avansert materiale som er graphene, meget slitesterk og ekstremt lett. Egentlig er det et stoff som er dannet av rene karbonatomer ordnet i sekskantet med regelmessig mønster, i likhet med grafitt, men på et ark med ett atom tykk. Det er ansett som 200 ganger sterkere enn stål, og dens tetthet er omtrent den samme som karbonfiber, er omtrent 5 ganger lettere enn stål.

For den beste gjennomføringen av dette materialet i GTA Spano, Det har hatt samarbeid med brønnen Spanske selskapet Graphenano. Håpet er derfor en reduksjon i den totale vekt av denne superdeportivo, et avgjørende element alltid forfølge den beste og mest eksklusive bilprodusenter høy ytelse, fordi det er kjent, jo større letthet, bedre idrettslige prestasjoner. Nevnte graphene vil være sammenføyd med understellet og organ for andre avanserte, lette og sterke materialer såsom karbonfiber, den titan og kevlar (Et materiale, for eksempel anvende Splintvest).

GTA Spano 2015den GTA Spano motor Det vil også være ny. Selv om utgangspunktet maksimal kraft vil fortsette å bli annonsert 925 hk, drivmiddelet er forskjellig, ved hjelp av en av ny utvikling, nemlig en 8,0 V10 Twin Turbo stedet for den tidligere 8,4 V10, som kom fra en Dodge Viper SRT fjerde generasjon. Nye data om mekaniske ytelsen GTA Spano er det maksimale dreiemoment, som øker til 140,55 MKG sammenlignet med tidligere 124.40 mkg.

Vi ser da alt rundt nye GTA Spano 2015, hvilken første produksjonsfasen Det vil bare være 99 enheter.

Du kan også være interessert

Geneva Motor Show 2015