Brabus Mercedes-Benz ML Widestar

Brabus Mercedes-Benz ML Widestar

Widestar er navnet på preparatet av Brabus Mercedes ML. Det har strukket kraften av alle motorer i området med 63 AMG 550 hk maksimal eksponent. Bremser, fjæring og utforming har også fått ulike endringer for å øke den allerede eksklusivitet ML.

Brabus Mercedes-Benz ML Widestar.

Brabus Mercedes-Benz ML Widestar.

Brabus Mercedes-Benz ML Widestar.

Brabus Mercedes-Benz ML Widestar.

Krise, som sa krise? Spesialist merkevarer i utarbeidelsen av kjøretøy som ikke synes å forstå magre tider, fortsetter de å overraske oss med spektakulære, eksklusive og luksuriøse versjoner. En av de nyeste eksemplene er Mercedes-Benz ML Widestar med avtrykk av det tyske selskapet Brabus.

Det første som du ser på et kjøretøy av denne typen er i sin design, både utvendig og innvendig. Brabus har laget en versjon Widestar nye støtfangere foran og bak at økningen i den totale bredde av fem centimeter ML. Men det er mange andre nye funksjoner. I fronten, har den tyske spesialisten innlemmet fire hjelpe lys under hvilke de har plassert en LED-optikk, også ny. Og i baksetet, det fremhever en ny luftdiffusor med fire utløpene laget av rustfritt stål. For å øke aggressiviteten av den ytre, har Brabus fremstilt mastodónticas legering smidde og 23 inches diameter dekk montert på tiltak 315/25.

Hvis sportsånd er udiskutabel tegn på identiteten til den ytre utseende av Mercedes-Benz ML Widestar i interiør ikke tilfelle, som Brabus ønsket å legge vekt på andre kvaliteter som luksus og komfort. Derfor har han spart ingen detaljer og legge til ulike ressurser krominnlegg rustfritt stål, karbonfibre og seter møbeltrekk lær eller i vev Alcantara, som de ønsker sine heldige eiere. Brabus har også tenkt på å underholde passasjerene i baksetene ved å plassere en LCD-skjermer 7 tommer bak nakkestøtten.

Flere ‘vitaminer’ for alle motorer

Den første data Brabus har avduket sin mekaniske modifikasjoner som ikke angi nøyaktig hvilke endringer du har gjort på motorer. Sikkert, de har gjort flere justeringer elektroniske kontrollenheten, selv om den tyske huset ikke har bekreftet dette faktum. Uansett, resultatet er ganske enkelt fantastisk.

Som nevnt ovenfor, har alle motorene Ml gjennomgått ‘skalpeller’ av ” kirurger Brabus. Dermed, driv Diesel 280 CDI, 320 CDI og 420 strekke potens: 242 CV for 280 CDI (190 hk i gaten versjon), 272 hk for 320 CDI (224 hk standard) og 350 hp for 420 CDI (306 hk variant gate). Som for ytelse, har Teuton spesialist bare gitt data 420 CDI: akselerasjon fra 0 til 100 km / t på 6 sekunder (Andre halvdel med mindre produksjonsmodellen) og en maksimal hastighet stiger 235-245 km / t.

motorer bensin De har også fått en ekstra bidrag av ‘vitaminer’. ML 350 Det øker sin kraft fra 272 opp til 287 CV end; i mellomtiden, ML 500 Det skjer for å ha 462 hk (388 hk i gaten versjon); Til slutt, stjernen i området motoren, variant 63 AMG erklærer en 550 hk Brabus versjon (510 hk i den ‘normale’ modell). Som forventet, resultatene av denne siste versjonen er mer typisk for en sportsbil enn en SUV, det kan nå 275 km / t som maksimal hastighet og kan akselerere fra 0 til 100 km / t på 4,9 sekunder.

Alle modifiserte versjoner er endringer i smøresystem med en ny type olje. den bremsesystem Det er også nye, som Brabus har lagt skivebremser 360×28 mm, 12 stempler for forhjulene og seks-stempelet målepunkt for den bakre. Scheme luftfjæring AIRMATIC også den presenterer mange justeringer som er gjort for å senke høyden av legemet i forhold til bakken opp til 30 mm.

Adblock
detector