Galloper Super Exceed 2,5 Tdi LX Long

Galloper Super Exceed 2,5 Tdi LX Long

Under de attraktive estetikk av forrige generasjon Mitsubishi Montero, den Galloper Super Exceed 2,5 Tdi LX Largo, som tilbys til en meget attraktiv pris, skjuler det seg en godt avrundet, helhetlig modell og overdådig utstyrt, men med langt færre teknologiske og prestacionales ambisjoner modellen som det kommer.

Galloper Super Exceed 2,5 Tdi LX Long

Galloper Super Exceed 2,5 Tdi LX Long

Galloper Super Exceed 2,5 Tdi LX Long

Galloper Super Exceed 2,5 Tdi LX Long

Montero elskere som ikke kunne få tilgang til i dag sin til denne modellen for økonomiske spørsmål har blitt åpnet himmelens porter med fremveksten av nykommeren Galloper Super Exceed. Og ikke rart, siden under denne kirkesamfunn, Galloper satt på markedet en nesten perfekt klone av den japanske modellen, men på en populær pris. Imidlertid bør ingen bli bedratt. Hvis de estetiske likheter mellom de to modellene er åpenbare, teknikkene er ikke slik, og fremheve de delene som har fått saksen for å få justert prisen som modell vanligvis selger, og LX versjonen vi testet i dag spesielt.


Når det gjelder den og start av analysen av denne tekniske delen markerer den første forskjellen med hensyn til modellen er avledet befinner seg under den fremre hette. Således er Super overskride ikke beveget av den kraftige 2,8 turbo diesel mellomkjøler 128 hk “Mitsu”, men av den mer diskret 2,5 99 hk montert strøm Galloper Exceed. Og hvis vi tenker på at Super Exceed veier bare litt over to tonn (2.007 kg., Ifølge vår målestokk) og dens aerodynamikk er ikke den beste allierte for å bekjempe veggen i luften, er det ikke overraskende at fordelene forbli en lav profil. 20.5 sekunder for å akselerere fra 0 til 100 km / t og nesten 40 for å dekke kilometer stående start er tall sier lite om kraften i denne tetracilíndrico av 2477 cc.
Men Galloper, i et prisverdig forsøk på å bøte på denne mangelen på “punch” modellen gir en fem-trinns manuell girkasse med kort utvikling (34,1 km / t ved 1000 rpm i femte) og lukket, slik at trekke ut den maksimalt mekanikk. Dette er også den tekniske funksjonen sparer dels bil papirer i andre målinger som forbikjøring, som de rette motoren for å komme seg fra lavere og middels lett. Men dette forsøket på å vinne livaktigheten er motstykket til den veien, extrashort denne utviklingen tvinger motoren til å jobbe nesten kontinuerlig på det høyeste punktet av cuentavueltas. Det er tilstrekkelig å nevne at ved 120 km / t motoren er allerede snu over 3500 rpm i femte! Dette fører til forbruk, diskrete hastigheter under 100 km / t, øker betraktelig dersom reiseprisene holde seg over 120 km / t.

Adblock
detector