Leter du etter en god bil Diesel 150 hk. ¿Mazda 6 og Audi A4?

Leter du etter en god bil Diesel 150 hk. ¿Mazda 6 og Audi A4?

Jeg tenker på å kjøpe en dieselbil 150 hk og er blant den nye Mazda 6 med stil + behandling nettleser og Audi A4 S line utgave (over dagens modell) uten nettleser og manuell girkasse.Leter du etter en god bil Diesel 150 hk. ¿Mazda 6 og Audi A4?

For det første har jeg fått en pris av 25,600 euro og den andre har jeg en nesten identisk budsjett, 25,685 euro. Jeg ønsket å vite råd om hva som ville være det beste kjøp for deg og hvis den prisen jeg foreslå en annen modell. Tusen takk for svar. Jorge

Response Technical Director Miguel Garcia Highway Bridge

Hvis det "Best Buy", Føler at konkurrerende produsenter så analysert og gitt ut sitt motforslag: det er hva de gjør om og om igjen. Og hvis produktet taper terreng, de resterende fordel, justert prisen, og det du er, er du tenker A4, vanligvis dyrere, prisen på en Mazda 6. Gå inn selve produktet, hvis du trenger en bagasjerom stor, så stor som mulig, og derfor velger en sedan, holde Mazda. den Audi Du kan ikke anta i dette kapitlet, har en mindre enn gjennomsnittet av sine rivaler stammen, mens Mazda Det er overraskende og over med en større byrde munnen for enkel lasting. Selvfølgelig, kanskje du trenger en sjenerøs baksetet. Så du ville si fem seter De slutter aldri å gjøre det bra i dette segmentet; den sentrale plassen er vanligvis ganske aquilatada og det sentrale transmisjonstunnel ender opp med å bli veldig påtrengende, uten å vite hvor du skal plassere føttene på en lang reise. La oss si at uavgjort.

før ingen farge, Mazda 6’re på ferie, har du mer plass, men hvilken størrelse du må ha for å ikke være komfortabel i enhver halvparten saloon? Deretter kan du fjerne øynene fra frontruten, du slutter å se på materialer, justeringer, presentasjon, og hvis du er som de fleste vil velge dine preferanser av Audi. Dette er et aspekt "inn i øyet"hvilken Audi tar spesiell omsorg.

hvor Mazdå sa han ville gå glipp av resten var å lage en bil med en redusert vekt og med motorer og girkasser i en ny æra. Men du må se på både omfang og stoppeklokken til å forstå hva som skjedde. offisielt både Audi A4 som Mazda 6 veier det samme, men på vår skala på Mazda 6 er blitt lysere. Da har dette vi ikke lagt merke til i forbruket, som er knyttet til den tiende i vår prøvekjøring. Ikke så bra da Mazda 6 som de lovet? Selvfølgelig, Mazda 6 Det vises raskere, mye raskere. Slik at Mazda også vært raske til å lansere en overførings utviklingen med lenger i stand til litt redusere forbruket for å endre miste noe av sin ytelse fordel. Det finnes bare et svakt punkt Mazda 6 analyserte måleverktøy, som er bremsene. Minst, dekk som vi kan prøve Audi A4 Det er vist mye mer effektiv bremsing enn Mazda 6.

når Audi tilsvarer prisen på A4 til Mazda 6 og beriker sin begavelse, med alle detaljene i pakken S-Line, er det å legge til rette spørsmål som din. For meg, i tillegg til at du trenger bilen (materielle saker som mellomrom, rendering …), er det viktig hvor lenge du ønsker å ha i bilen. Han mener at i øyeblikket er det allerede en ny modell (riktignok den nye Audi A4 føles mye bedre enn den forrige Audi A4, og marginen utvider mer utstyrt bilen går), tidligere svekkes betraktelig. Hvis du ikke har tenkt å selge snart, men strekke alt du kan, kan dette ikke være viktig. Hvis ikke, tror du om to tusen euro kan miste bare ved endring av modellen hvis du har tenkt å skifte ut snart.

Adblock
detector