VW Tiguan vs præmie SUV: Audi Q3, BMW X1 og Mercedes GLA

VW Tiguan vs præmie SUV: Audi Q3, BMW X1 og Mercedes GLA

Anden dag i vores International Test Drive med den bedste SUV. I dag har vi teste og måle Volkswagen Tiguan, Audi Q3, BMW X1 og Mercedes GLA. Sikke en kamp!

International Test Drive: VW Tiguan vs Audi Q3, BMW X1, Mercedes GLA

International Test Drive: VW Tiguan vs Audi Q3, BMW X1, Mercedes GLA

International Test Drive: VW Tiguan vs Audi Q3, BMW X1, Mercedes GLA

International Test Drive: VW Tiguan vs Audi Q3, BMW X1, Mercedes GLA

Vil Volkswagen Tiguan på højden i dag præmie SUV? referere Altid mellem generalister, da han annoncerede sin ny generation Vi stillede spørgsmålet. Så intet bedre end at drage fordel vores internationale Test Drive Vi har holdt alle magasiner Motorpresse gruppe i Rom for at finde ud af. Der vi bragt sammen hele tiden bedste kompakte SUV drage fordel af lanceringen af ​​Tiguan, og hvis den anden dag jeg tilbudt duel mellem VW og Kia Sportage, nu var det tid til at besvare dette første spørgsmål.

Ingen tvivl om, med SUV, Vi lever længere en lille bil genopfindelse og det bringer meget forskellige tilgange. ikke værd den klassiske “vælge den, du kan lide” mere modne segmenter, men hvert mærke afgør, hvordan de vil have dig til at se, hvor meget plads der er nok, og hvad dosis af dynamik, du ville forvente fra en bil, som mange vælger deres egenskaber funktionalitet og familie brug i tankerne. Dette er især mærkbar blandt klassiske premium-mærker og Audi Q3, BMW X1 og Mercedes GLA, mod hvilken ser vi Volkswagen Tiguan også spiller med funktionalitet.

Sætter pris på din bilVolkswagen Tiguan: den nye

Vi vil ikke stoppe igen meget i Volkswagen Tiguan. Vi fortalte jer forleden, hvordan det var, og det, der interesserer os i dag, er at se deres direkte dueller mod præmien SUV, med alle de målinger, som du vil se i hvert konfrontation. For at opsummere, tilgængelighed og minde at alle konfrontationer er med benzinmotorer mellem 180 og 211 hk, du siger, at Tiguan ikke har skuffet, langt fra. Det er en SUV kører let, glat, komfortabel og meget ensartet altid analysere dig med at analysere sektion.

motoren 2.TSI 0 180 hk Volkswagen Tiguan magt giver en meget god niveau af ydelse og forbrug sikkert indhold til at være en mekaniker stil. sum materialer af høj kvalitet, Det er meget store inde, giver huller på alle sider, glide tilbage række som en minivan og en stor kuffert. Sikkert er det en SUV af de mest velkendte, også det tilbydes i denne nye generation sikkerhedssystemer, mere teknologi, forskellige programmer trækkraft og køreindstillinger, en meget høj affjedringskomfort og lyd, plus en god agility er forbedret med adaptiv dæmpning. ¿Alt nok til at være bedre end en præmie SUV? Lad os se.

VW TiguanAudi Q3: veteran

Vi startede i alfabetisk rækkefølge med Audi Q3. Her kan du tjene ham, at veteranen er en grad. Audi tager så meget tid på at lede efter præsentationen, enrases dele, forsvinden af ​​outputgabet, fornemmelsen af ​​de materialer, som andre kan fange så meget. De satte baren i, at den haptiske egenskaber, hvordan det føles at slå en knap, klik lyde når den er aktiveret, skal du trække samme på hver kontakt. Det var og er stadig i Audi Q3.

Dette forhindrer ikke, at ubemærket af de fleste købere er ja Audi Q3 den ældste af partiet. Dens “fætter” Volkswagen Tiguan er netop blevet tilføjet til MQB-platform, den modulære opbygning, ombyttes, så alle former udnytte synergier og bedst tilgængelige teknik hver brug afdeling. Det er endnu ikke trådt denne Q3 -Ja tilsvarende Audi A3– hvad er opfattelsen, at på trods af den pris og god præsentation, Det er ikke den sidste i VW-koncernen i form af multimedier og muligheder Infotainment (Mens stadig højere end de fleste). Heller seneste fremskridt inden for sikkerhed elektronik nybegynder Tiguan er i 3. kvartal.

I stedet igen, det klassiske koncept af Audi Q3 har nogle stærke sider, såsom adfærd. Audi prale sportsånd, lidt mere kørsel denne Q3 og kan prale af det. Det vil være fordi han bar den bredere dæk for sammenlignende, på 19-tommer hjul eller indstillet egen bil, men virkeligheden er, at Q3 svarer med stor præcision kørsel og understøtter spil med gashåndtaget til at ændre holdning eller sub overstyring bil også. Det var mere almindeligt før i de senere udgivelser (og Euro 6 har helt sikkert også til at gøre med det), og flere SUV’er med højere tyngdepunkt, det er noget, der forsvinder. dens 2,0 TFSI motor godt for 180 hk.

Audi Q3Audi Q3 er vist ikke kun meget hurtigt i agility øvelser, det er afsløret som en bil for dem, der gerne kører. Ændringen understøtter nedsættelser og høje afkast, selv i denne indstilling firehjulstræk, sidde off kurverne hvordan drejningsmoment til bagakslen passerer at afrunde hjørnerne. Hvis du kan lide at køre, er det stadig din bil. Ja, det nye parti, på udkig efter at bilen skal være alt for alle, forlader Q3 i en situation med forbedret indvendige rum.

Mourning, data

FORESTILLINGER

VW Tiguan 2.0 TSI

Audi Q3 2.0 TFSI

Acel. 0-100 km / t

8.10 s

7.90 s

Bremsning ved 140 km / t

70 m

71 m

Klang til 130 km / t

67 dBA

67 dBA

Adel.80-120 km / t i D

6.2 s

5,9 s

forbrug i byerne

9,3 l / 100 km

9,5 l / 100 km

Forbrug Highway

6,9 l / 100 km

7,1 l / 100 km

vægt

1.656 kg

1.625 kg

ADFÆRD

Eslalon 18 meter med ESP

61 km / t

65 km / t

ESP og TC eslalon off

61,1 km / t

65,4 km / t

Lane Change

126,5 km / t

132,4 km / t

Lane Change ESP og TC slukket

126,9 km / t

133,3 km / t

SPACE

længde

4,49 m

4,39 m

kamp

2,68 m

2,60 m

Del./del indvendige bredde.

152/149 cm

149/142 cm

front./back højde.

106/98 cm

103/97 cm

space bageste ben

77 cm

68 cm

bagagerum

520 liter

460 liter

BMW X1: den “genopfundet”

Hvad mere kan lide ved det er, hvad der kan mishage fans af BMW nogensinde. Sacrilegio, er blevet fjernet i den nye BMW X1 langsgående motor og har siden kors. og der er ingen baghjulstræk. Og hvem bekymrer sig om, som i dette tilfælde, vil jeg xDrive firehjulstræk, kan bære al den brugbare drejningsmoment til bagakslen? Med dette arrangement BMW X1 motoren er i en antagonistisk holdning til Audi Q3, med både indvendige rum, så at nogen kan mene, hvad byder faktisk X3. Det var netop BMW bringe alle dem, der ikke ser praktisk og dette bror Serie 2 Aktiv Tourer udstråler funktionalitet.

Enhver, der var i tvivl om de fornemmelser af at køre BMW X1 kan sprede fordi retning er så hurtig og direkte, der ligner Mini SUV. Selvfølgelig blev Mini og det udviklede sig med ingeniører albue til albue. Dette vil gøre underværker på dagen, splurging fornemmelser i bytrafik og i langsomme sving, at reagere på sloganet “Kan du lide at køre?”. den otte-trins automatgear er meget hurtigt Det er en model, og det er ikke dobbelt kobling-men lad ikke du kender det: hvis du kommer fra Anatomic gearknop andre BMW, synes det elektromekaniske inspireret af Gaudi, den nye vil synes en tilbagevenden. Hvis du rive med af disse dynamiske kvaliteter vil bekræfte vej, du er nødt til at være meget forsigtig, selv i en lige linje, du nødt til at køre hele tiden, at motoren “trækker” adresse, også huller og hvis du tør ESP deltage din hjælp oftere (lige) end normalt disse SUV.

BMW X1Pedaler og bedre forberedt end i saloons i mærket (ingen en stor transmission tunnel), den finmotorisk med twin-scroll turbo, systemet Infotainment demonstrerer, der tager år foran resten … den BMW BMW X1 er en mand, ikke den sædvanlige BMW. Den Tiguan, ja, det bliver svært, meget svært, netop hvad få kunne tænke fremad. Praktiske aspekter, variabiliteten af ​​sine bagsæder … X1 kommer tættere på Tiguan i disse henseender end andre rivaler selv de mere generalist! Derefter kommer turen komfort med suspensionen af ​​den udestående at afslutte tingene foregår Tiguan, men kun lige. Word.

Mourning, data

FORESTILLINGER

VW Tiguan 2.0 TSI

BMW X1 20i

Acel. 0-100 km / t

8.10 s

7.50 s

Bremsning ved 140 km / t

70 m

70 m

Klang til 130 km / t

67 dBA

71 dBA

Adel.80-120 km / t i D

6.2 s

5,30 s

forbrug i byerne

9,3 l / 100 km

9,1 l / 100 km

Forbrug Highway

6,9 l / 100 km

6.7 l / 100 km

vægt

1.656 kg

1.616 kg

ADFÆRD

Eslalon 18 meter med ESP

61 km / t

62,1 km / t

ESP og TC eslalon off

61,1 km / t

63,5 km / t

Lane Change

126,5 km / t

130,3 km / t

Lane Change ESP og TC slukket

126,9 km / t

131,1 km / t

SPACE

længde

4,49 m

4,44 m

kamp

2,68 m

2,67 m

Del./del indvendige bredde.

152/149 cm

145/145 cm

front./back højde.

106/98 cm

107/102 cm

space bageste ben

77 cm

75 cm

bagagerum

520 liter

505 liter

Mercedes GLA: Er det en SUV?

Hvis BMW X1 er atypisk som BMW, Mercedes GLA er atypisk, da SUV. ¿Hvad er SUV en bil med en frihøjde som en almindelig kompakt, en højde på 1,50 meter? Den tredje af præmien tyske klassikere spiller i deres egen liga. Ingen fortæller dig, hvordan du gør din bil, og hvis det offentlige kan lide … Den GLA er et klasse A, med kroppen let (6 cm), med en æstetik, der styrker sin højere andel af glasplader den følelse af styrke … ville mangle næsten 7 cm at have højde MPV Klasse B. Kom nu, at GLA bryder reglerne og spille deres egen liga.

Hjulet af Mercedes GLA bliver nødt til at sværge du er i en SUV, med en god kropsholdning, næsten liggende, hvis du ønsker det. Bag der benplads, med akselafstand på 2,70 meter, højere end konkurrenternes. Men bag beboerne er ikke høje, statelige, dominerer udsigten, men pølser, med front spand sæder, med integrerede nakkestøtter, der dækker det hele. Forkortelsen SUV har Sport Vehicle og et akronym SV også brugt Lamborghini. Dette er tyren GLA Group. Har den mest kraftfulde motor, lang, med et lavt tyngdepunkt, asfalt dæk meget høj ydeevne, hårde suspensioner (vi har en enhed udstyret med AMG overflade), boret bremser og minimal organ roll.

Mercedes GLAFølgelig Mercedes GLA opfører sig som en sand sport, i stand til mange kompakte rødme og efterlader alle i enhver øvelse. Især på våde veje, hvor holdet ledsaget af en afbalanceret dæk og retning, søger kørsel fornemmelser i en verden fra hinanden, væk fra inerti og vægt karakteristisk for SUV. Ja, fordi også her Det er det eneste lav (Lang) 1.600 kg vægt. Som en af ​​vores tyske kolleger smilende i slutningen af ​​en af ​​de omgange siger, "glemme, at "nytte": Mercedes GLA ikke ønsker at bruge, hvad du kan lide, er at kurver". Så køre, at noget er den mest magtfulde af udnævnelsen 250-versionen af ​​211 hk og kun BMW X1 er i stand til nøje at følge med sin 192 hk. Den begrænsede alsidighed, den vanskelige tilgængelighed, eller at mindre masse kuffert, ondt i SUV vurderet, men hvad hvis bare på udkig efter “en anden bil,” mere støj filtrering og rundere end Tiguan motor?

Mourning, data

FORESTILLINGER

VW Tiguan 2.0 TSI

Mercedes GLA 250

Acel. 0-100 km / t

8.10 s

6,70 s

Bremsning ved 140 km / t

70 m

70 m

Klang til 130 km / t

67 dBA

71 dBA

Adel.80-120 km / t i D

6.2 s

4,70 s

forbrug i byerne

9,3 l / 100 km

9,4 l / 100 km

Forbrug Highway

6,9 l / 100 km

6,8 l / 100 km

vægt

1.656 kg

1.549 kg

ADFÆRD

Eslalon 18 meter med ESP

61 km / t

63,8 km / t

ESP og TC eslalon off

61,1 km / t

64,2 km / t

Lane Change

126,5 km / t

131,6 km / t

Lane Change ESP og TC slukket

126,9 km / t

132 km / t

SPACE

længde

4,49 m

4,42 m

kamp

2,68 m

2,67 m

Del./del indvendige bredde.

152/149 cm

143/140 cm

front./back højde.

106/98 cm

99/96 cm

space bageste ben

77 cm

69 cm

bagagerum

520 liter

421 liter

Du kan også være interesseret i:

Alle kompakte SUV i det øjeblik

Alle byerne SUV eller lille øjeblikket

Stor SUV kommer på markedet … og triumf

Adblock
detector