Volkswagen Passat W8 4 Motion

Volkswagen Passat W8 4 Motion

En kraftig motor på 275 hk med et banebrytende konfigurasjon, kjører alle fire hjul og en kjørestilling designet for å nyte lange turer er noen av funksjonene som definerer toppmodellen av dagens utvalg av Volkswagen, mens Phaeton ingen sier noe annet.

Volkswagen Passat W8 4 Motion

Volkswagen Passat W8 4 Motion

Volkswagen Passat W8 4 Motion

Volkswagen Passat W8 4 Motion

Long Volkswagen ønsker å riste av seg merkelappen “genera merkevare” og skriv inn elitegruppe av luksus merkevarer. For å gjøre dette, i mange år, har det etterstrebet å tilby en langt mer elegant og bedre og mer avansert Passat, sitt, så langt, mekanisk tid representasjonsmodell. Løsningen på dette aspirasjon vil komme med gjennomføringen gaten Phaeton sedan, men i mellomtiden, VW ikke vil gå glipp av muligheten til å slippe en Passat som kan betraktes som et mellomtrinn mellom resten av serien og fremtiden flaggskip dette er hvor Volkswagen Passat W8 4Motion setter sin, en modell med alle lujazo motor.


W8 motor som Volkswagen har besluttet å utstyre sin Passat er et vidunderbarn av teknikk. Det er en åttesylindret CON 4 liters motor som leverer maksimal effekt på 275 hk ved 6000 rpm (avhengig av merke, har vår Technical Centre vært ute av stand til å undertrykke den andelsmålingene test på grunn av sin karakter trekkraft på alle fire hjul). Strukturen av denne motor er et resultat av foreningen av to blokker på fire sylindre som danner en V på 72 ° og, i sin tur, har hver av disse blokkene fire sylindre også i V. 190 kilo og er 420 mm lang, 710 bred og 683 høy har tillatt den tekniske avdeling Volkswagen sted motoren foran forakselen stilling i lengderetningen. I tillegg, som nevnt stolt av det tyske selskapet, de har blitt brukt "to balanseaksler", Som er forbedret "Totalt sett, balansen av oscillerende masser, og dermed eliminere selv de minste vibrasjoner".

Den største Volkswagen er allerede en gammel kjenning for oss alle, men ikke så denne versjonen med en propell W8, hvis makt er støttet av et system kjører alle fire hjul og en effektiv girkasse med seks hastigheter, skjønt, denne gangen, av hendene på Autopista Online teamet har bestått en enhet som er utstyrt mulighet for Tiptronic.

Imidlertid kan forskjellene ses ikke bare i hjertet av denne versjonen, men allerede fra utsiden kan du tydelig se at det er en Passat “noen” er “spesielle”.

Adblock
detector