Audi Q1, den første av de Qlase

Audi Q1, den første av de Qlase

Audi vil øke sine offensive Q par med upubliserte kirkesamfunn, tier varianter på dagens Q3, Q5 og Q7 rekkevidde. Men tidligere, i urbane områder, vil vi se en enestående Q1.

Audi Q1 og den andre Q kommer

Audi Q1 og den andre Q kommer

Audi Q1 og den andre Q kommer

Audi Q1 og den andre Q kommer

mange biler, som SUV. Audi allerede annonsert sitt utvalg vil vokse herfra 2020 å tilby 60 SUV mellom modeller og versjoner. definitivt, SUV De har mye vekt i Audi, Det er en variant i etablerte segmenter. Siste salon konsepter presentert av Audi selv de spår en SUV-variant av TT sport, men det vil være en annen enestående Q1 som bærer, først i 2016, den Q filosofi til gatene i Urbanita format.

I løpet av disse årene med suksess og spredning SUV, de mindre modellene har også dykket ned i markedet. genera produsenter Nissan og hodet Juke har gjort god bruk av slepebåten og mellom premium produsenter, bare BMW branded mini og Countryman har kommet inn i kampen.

men Audi Han er allerede i gang med hva som vil være den versjonen SUV den A1. Understøttet på en forkortet variant kompakt plattform MQB, lengde er fast 4,15 meter (A1 Sportback 3,97 meter), i løpet av halvparten av et slikt urban SUV. Bruken av denne plattformen vil tillate tekniske løsninger har sett i A3, med mekaniske deler og utstyr enda mer moderne enn i Q3, en del av en tidligere generasjon.

Uansett hvor dynamisk gir SUV, habitability er også et argument av slike biler. den Q1 vil gi større familie og tourer hensyn til kapasitet A1 av 3 og 5 dører. Mekanisk forsyning vil tilpasse seg hva som kjennetegner Q1. både bensin og diesel, minimum skal etableres 100 hk. på blokker 1.6 TDI og 1.4 TSI Hele serien er leddet. over en SQ1 også representere sportsånd som gir avkall på ingen slike kjøretøyer. den firehjulsdrift det er heller ikke mye mindre nøkkelen til suksess SUV, men å være en konseptbil med iboende egenskaper for kjøring i ulendt terreng, ikke kunne gå glipp av en Audi.

Den andre Q

Audi har allerede perfekt strukturert sin fremtidige utvalg Q. Den første nyheten vi allerede vet: andre generasjon Q7 kommer senere i år. Han understreker, fremfor alt, sparer vekt, for å avansere eksponentielt i effektivitet. Det spiller neste år fornyelse den Q5. Gjennom denne 2015, bør vi se noen begrepet levende som antyder den endelige modellen. Ikke kast en variant kupé. På den tiden var det tenkt å ringe Q4, et navn registrert av Alfa Romeo og til slutt ikke ville gitt til Audi retten til å bruke den. 2017 Det vil være en fruktbar år Q i Audi. Det er forventet andre generasjon Q3, Modellen produseres i dag i Spania. Vi vil også se to tidligere uutgitte modeller arroparían under og over Q7. en Q6 Det ville være en variant mer sport, rival av BMW X6 og den nye Mercedes GLE Coupe. Og opp kom en Q8 til rivaliser SUV grander markedet. Det vil også være den modellen som er valgt av Audi for første elektrisk modell av høy autonomi: Ifølge ryktene mill ville 500km. Hvis ingen overbevise deg, 2018 vi ser Q sporty av alt, QTT. Som sine initialer tilsier, ville det være en variant utviklet seg fra TT, så dynamisk design ville gjøre ham SUV spektakulære.

Adblock
detector