Nya Audi A3 2016: första data och officiella bilder

Nya Audi A3 2016: första data och officiella bilder

Den nya Audi A3 maj kommer lastat med teknik och mer kraftfulla och effektiva motorer, inklusive längre en 3-cylindrig bensin. Men för att förbli den ledande premium kompakt.

Audi A3 2016: mer teknik och motorer

Audi A3 2016: mer teknik och motorer

Audi A3 2016: mer teknik och motorer

Audi A3 2016: mer teknik och motorer

just när 20-årsdagen av sitt utseende på marknaden, den nya Audi A3 presenterar en laddad uppdatering viktiga nyheter att de blir bästa bil. Det har varit 20 år tre generationer av stor framgång, de har blivit som under många år var den minsta Audi och tillgång (fram till ankomsten av Audi A1) i Referens premie kompakt bil och klar ledare inom försäljning. Tja, enligt den första officiella uppgifter verkar denna väg att fortsätta under de kommande månaderna. Den nya och förbättrade Audi A3 kommer att finnas tillgänglig maj, även om första enheter är kommer att leverera kunder och från sommar.

Även om, som alltid i Audi, den nya A3 kommer att behålla en linje av kontinuitet konstruktion, Vi kan se några skillnader med strömmen. Renoverat samtidigt 3 dörr kropp, Sportback, Sedan och Convertible, och 4,24 meter i längd och 2,60 meter hjulbas, den tyska kompakta utseende ser nu något sportigare och mer uttrycks. Den främre galler “single” är nu bredare och uppvisar en mer definierad profil, samtidigt som nya strålkastare, Xenon Plus-serien kan första matris LED-strålkastare har. Och i den bakre, den nya Audi A3 accentuerar den horisontella bredden av den optiska belysningen och en ny separationskant ovanför diffusorn. Kunden, enligt Audi, kommer också större urval av utrustning även med nya paket exteriör design och utökat färgomfång.

Audi A3 2016: nya motorprogram

Om utanför du kanske inte uppskattar alltför många förändringar i den nya Audi A3, både teknik som motorer och dynamiska varumärke meddelar stora förändringar. Starta motorn, den kompakta vilja Nu med 3 versioner 6 versioner diesel och bensin mellan 110 och 190 hk, bland vilka, först, uppkomsten av en drivmedels cylindrarna 3: är den 1,0 TFSI redan utrustad andra modeller som VW-koncernen Seat Ibiza eller VW Polo och Golf. med 115 hk 20,4 mkg effekt och maximalt vridmoment mellan 2000 och 3500 rpm lovar en okänd A3 effektivitet i bensinmotorer, samt meddelade Väger bara 1150 kg som kommer att göra bilen lättare segmentet.

Audi A3Utöver detta 1,0 TFSI kommer den nya Audi A3 montera toppen 1,4 TFSI COD Ultra med selektiv frånkoppling av cylindrar som kör Audi Cilinder on Demand teknologi, kunna fortsätta att betala 150 hk. Ovan en ny 2,0 TFSI utlovar en innovativ förbränningsprocess att erbjuda 190 hk effekt och 32,7 mkg av vridmoment mellan 1500 och 4200 varv per minut: denna motor är associerad med en automatisk S Tronic 7-växlad dubbelkoppling oljebad som ersätter de tidigare 6 hastighet och torra kopplingar. men Audi A3 alla är framhjulsdrift, quattro finns även med den senare motor 2,0 TFSI.

Så mycket för det utbud av vanlig bensin. i diesel, Audi A3 nya versionen kommer att ha tillgång till en rad 1,6 TDI 110 hk, Finns i manuell eller automatisk 7 relationer, medan 2,0 TDI 150 hk-varianten kommer Starta makt och snart, också 184 hk. Alla dessa versioner, både diesel och bensin, kan ha valfritt sport fjädring som sänker kroppen 15 mm eller Suspension Linje S den redan reducerats med 25 mm. Dessutom, och i alternativ kommer att finnas tillgängliga den progressiva servostyrning, som är standard på S3 nu du talar.

Nya Audi A3 2016: mer makt för S3

Ange dess “speciella” versioner kommer den nya Audi A3 erbjuda en S3 förnyade intervall med 10 hk mer kraft och 2 mkg över maximalt vridmoment nu, genom den automatiska S Tronic, utvecklar inte mindre än 310 hk i alla dess kropp (Sportback, Sedan och Convertible) också integrera, ingenjörer, specifik kontroll för lamellkoppling och stabilitetskontrollen ESC.

Interiör Audi A3 2016Det nya sortimentet av Audi A3 2016 kommer också att räkna med hybrid version plug Sportback e-tron, som kombinerar en 1,4 TFSI 150 hk och en elektrisk motor av 75 kW Totalt utbyte 204 CV. Ett annat alternativ framdrivning blir A3 Sportback g-tron, kunna använda som bränsle gas Audi e-hållbart producerad, plus komprimerad naturgas. I det här fallet, den här modellen utrustar även 1.4 TFSI bensinmotor, men med 110 hk.

Nya Audi A3 2016: teknikledande

renoverade, stora och utökade utbud av motorer bild, men framför allt ny teknik. Om något kommer att lyfta fram nya 2016 Audi A3 blir av införliva element som tidigare hittats i övre segmenten och det tar i många fall, inte bara för dess storebror Audi A4 … men även den nya Audi Q7. Som hjälpsystem, nu har Audi active lane assist och Audi pre sense front förbättrats, bland annat och även prediktiva fotgängarskydd. En annan viktig utveckling är drivande assistent sylt Tillval Audi Traffic Jam Assist, som arbetar i samarbete med ACC adaptiv farthållare och funktion Stopp&Go.

Detta system monterar Audi A3 och kan hålla ett säkert avstånd från fordon framför och ända upp till 65 km / t, kan automatiskt ta över ledningen kontroll Om du kör på vägar i bra företag. Fler nyheter på säkerhetskomponenter i den nya Audi A3 är valfritt nödbromssystem, den bakre tvär-Traffic Assist Närvaron av tvärtrafik varning att initiera en omvänd manöver en parkeringsplats eller nämnda batteri LED matris strålkastare.

Med hänvisning till inredning, nya Audi A3 erbjuder också en pionjäranda. Taget från den nya Audi TT eller A4, den kompakta öppnar nu den sofistikerade rutan Audi digitala instrument Virtual Cockpit, För första gången finns i sitt segment. Det är en TFT hög skärmupplösning och 12,3 inches, konfigurerbar mellan olika visningslägen med hjälp av “Visa” -knappen på ratten.

Menystrukturen MMI Infotainment nya Audi A3 har också fått en ny utformning, basera sin verksamhet i användningen av smartphones. Det i sin tur ett förbättrat styrsystem röst webbläsare, radio, multimedia och telefon, MMI Radio Plus system med monitor 7 drop-tums elektriskt som standard på konsolen, samt full anslutning till Internet med informationsöverföring genom snabba 4G standard. Den fria app Audi MMI tillåter streamingtjänster såsom reproduktion eller överföring av en kalender från en mobil, medan Audi A3 e-tron ingår även tjänster för att schemalägga batteriladdning och klimatkontroll. Som ni ser, en Audi A3 i allmänhet mer sofistikerade och avancerade.

Du kanske också är intresserad av:

Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis

Q2 till Q9: All Audi SUV kommer

Så är Audi A3 e-tron

Audi A3 vs Mini Clubman, är det bästa bidraget kompakt?

Adblock
detector