Den nye Renault Mégane du ikke kan kjøpe ...

Den nye Renault Mégane du ikke kan kjøpe …

Kommersielt tilbud Renault Megane Sedan vil debut en ny versjon med fire-dørs kroppen, en variant som i utgangspunktet kommer til Spania.

Renault Megane Sedan 2017 beste bilder

Renault Megane Sedan 2017 beste bilder

Renault Megane Sedan 2017 beste bilder

Renault Megane Sedan 2017 beste bilder

Renault Mégane er en av de fleste populære biler i det spanske markedet. Nylig, denne C bil kompakt segment Det har blitt innarbeidet som kjent versjon nyhet Sport Tourer. I noen land, vil det kommersielle tilbudet utvides med ankomsten av versjon hovedpersonen i denne artikkelen: Nye Renault Megane Sedan.

Ifølge kilder ble konsultert av Autopista.es Renault Spania, vil vi videresende det den nye Renault Mégane Sedan vil ikke bli solgt i vårt land, en virkelig synd, fordi som du kan se på bildene, er dette en bil som skiller seg fra de klassiske linjene og noe kjedelige andre modeller med fire-dørs kropp og foreslår en moderne, dynamisk design og vi kan ikke nekte ham viss attraktiv.

Som vanlig i denne typen biler med fire-dørs kroppen, Nye Renault Megane Sedan gir bagasjerom sjenerøst størrelse. I denne forbindelse, det annonsert kapasitet 508 liter, betydelig høyere sammenlignet med Mégane dør (384 liter), og noe lavere sammenlignet med den kjente Mégane Estate (580 liter).

Renault Megane Sedan 2017Renault Megane Sedan: opptil fem motorer

Avhengig av hvilket land det er markedsført, den Renault Megane Sedan det kan velge å fem thrustere: Bensin, 1,2 TCe 115 hk og 1,2 TCe 130, mens diesel vil utgjøre en 90 hk 1,5 DCI, 1,5 dCi 110 hk og 130 hk 1,6 dCi.

Renault Megane Sedan: praktisk og tilkoblet

I den nye Renault Megane Sedan vil ikke gå glipp av praktiske og funksjonssystemer, slikt Intelligent system støvel åpning hvorved porten kan åpnes ved nærhet av føreren eller noen bevegelse av denne.

den multimedia informasjonssystem, navigasjon og underholdning R-Link 2 det også er til stede i utstyret høydepunkter Nye Renault Megane Sedan. I kapittelet om sikkerhet, Ingen mangel stadig mer vanlige systemer som varselinnretning ufrivillig endre baner og automatisk nødbremsing system i byen, blant andre.

Renault Megane Sedan: Hva med Fluence?

ankomst av Nye Renault Megane Sedan vil bety forsvinning Renault Fluence, en modell som vil slutte å selge som går nå ulike markeder denne nye varianten av Mégane. Og i Spania? Vi kan bekrefte at Fluence også overlates til markedet.

Adblock
detector