Nye Skoda Atero: fremtiden coupe Skoda?

Nye Skoda Atero: fremtiden coupe Skoda?

En gruppe av yrkesfaglige elever av Academy Skoda har gitt liv til nye Atero, ungdommelig utseende bil som base er en Skoda Spaceback.

Atero Skoda: Skoda Spaceback gjort coupe

Atero Skoda: Skoda Spaceback gjort coupe

Atero Skoda: Skoda Spaceback gjort coupe

Atero Skoda: Skoda Spaceback gjort coupe

"Coupe av dine drømmer"Og de har definert yrkesfaglige elever som har utviklet Skoda ny Atero, bil attraktive og ungdommelig design som bygger på eksisterende Skoda Spaceback.

En end 2015, studenter Skoda De begynte å arbeide i Atero prosjekt, som har gått i oppfyllelse etter ca 1700 timer.

Sluttresultatet av Skoda Atero la oss en bil med to dørs kupé kropp og 4,3 meter lang. den B-stolpene har beveget seg bakover, samtidig som skråstillingen av den C-stolper dette er skarpere. Den skrånende taklinjen begynner på et tidligere tidspunkt, mens kanten av vinduet bak dørene pekende oppover.

andre områder Skoda Spaceback som de har blitt redesignet i denne Nye Skoda Atero er vents panser, dører (nå større), bakluken -alineado nå med den nye vinkelen C-stolper og en spesifikk spoiler Ulf Winther, tlf og støtfangere foran og bak. de lagt også en ny eksos og noen omgivelses lyser rødt i hele understellet. Å bidra til sport stil Skoda Atero, ikke mangler en ny legering hjul ny regning, i dette tilfelle en utforming diameter på 18 tommer "Turini".

Skoda Ateroblant Skoda tekniske spesifikasjoner Atero, markere 1.4 TSI bensinmotor 125 hk koplet til automatisk to clutch 7-trinns DSG. Tsjekkisk firma sier sitt yrkesfaglige elever har også gjort justeringer i chassiset med sikte på å fremme den sportslige oppførsel Atero.

den Skoda interiør Atero, I tillegg til å tilby et design som setter den sporty detaljer og levende farger, også "Mima" elskere høy lydkvalitet, slik at bilen har en lydforsterker 1800 watt supplert med 14 høyttalere.

Ikke første gang yrkesfagelever Skoda utvikle en ny bil. i 2014, et team av studenter utviklet konvertible CitiJet og 2015 den særegne van Funstar.

Du kan også være interessert

– Skoda: nye biler og priser

– Skoda Octavia RS 4×4: faktisk forbruk

– Skoda Kodiaq: Den nye SUV fra det tsjekkiske firmaet

Adblock
detector