Nissan Pulsar NISMO, sporty kompakt raseri japansk

Nissan Pulsar NISMO, sporty kompakt raseri japansk

Den nye kompakte Nissan Pulsar, har allerede sin tilsvarende NISMO sports versjon. Selvfølgelig, så langt som konseptuell innsats for å bli avduket på Paris Motor Show. Akronymer Nissan Motorsport flagget har nå kommet til kompaktsegmentet.

Nissan Pulsar NISMO

Nissan Pulsar NISMO

Nissan Pulsar NISMO

Nissan Pulsar NISMO

Volkswagen Golf GTI, Ford Focus ST, Renault Mégane R.S., Opel Astra OPC og selskap, forberede dere fordi sterke vinder fra Nissan. Det nylig introdusert som ny kompakt modell av det japanske firmaet, Pulsar, begynner å assosiere med sports akronymer så mange merke vi liker: NISMO.

den Nissan Pulsar NISMO åpenbart i Paris Motor Show Det er, så langt, Basert på en undersøkelse av mulighetene sport og design som kunne bringe fremtiden street modell. Mens du ser på bildet formidlet av denne prototypen utstilt på Paris byen kunne vel tilsvare en klar NISMO modell.

Som i andre Nismo-modeller Nissan (Juke, GT-R eller 370Z), idet karosseri -i sateng grå med røde elementer som med kontrast får en grundig jobb som aerodynamisk kit, mens interiør det inkluderer sport elementer med fargestoffer: Alcantara seter, ratt, pedaler og andre detaljer skiller seg ut over alt.

Nissan Pulsar NISMO

Retur til eksteriør, Nissan Pulsar NISMO, finner vi en støtfanger foran viktige dimensjoner, ledsaget av en optimaliserte luftinnløp og vents for bremsene. den sidekarmer og carbon fiber hjul, og hjul 19 inches -i 235/35 R19- uthevet i profil. På baksiden, kan du sende en slående diffuser, den sentrum utblåsing og bakre spoiler, også karbonfiber.

Som forventet for en sportsmodell med disse funksjonene, høyde og tyngdepunkt er senket sammenlignet med konvensjonell presse, samt å ha suspensjoner, fjærer og dempere revidert og gjort gode poeng som NISMO bil. den adresse Det har også vært rekalibrert for en mer smidig, direkte og sporty følelse, perfekt for også presse krets.

Nissan Pulsar NISMO

Vi mener

Er det fortsatt behov for å vite en svært viktig del av Nissan Pulsar NISMO: sine mekanikere. Hvor langt vil ført til den kompakte Nissan Motorsport? Fra hva vi vet om sin tidligere modeller NISMO, sier GT-R 550 hk, 370Z, i mellomtiden, 355 hk, og Juke forblir på 200 hk. Et tall (den sistnevnte) er vi antojaría minimum for å møte konkurranse i sitt segment.

Adblock
detector