Toyota Corolla G6 1.6 110 CV 3P

Toyota Corolla G6 1.6 110 CV 3P

Det er biler som antyde hva vi finner i dem. Det er aggressiv, full av spoilere, racingdekk og kjoler for å spise grådig hver kilometer eieren krever den å gjøre. Det er andre, men de synes en ting og er en annen. Dette er tilfellet for Toyota Corolla 1,6 G6 110 hk.

Toyota Corolla G6 1.6 110 CV 3P

Toyota Corolla G6 1.6 110 CV 3P

Toyota Corolla G6 1.6 110 CV 3P

Toyota Corolla G6 1.6 110 CV 3P

Sett i synet av alle som de typiske 3 dører må tilby god service i byen, og en respektabel ytelse på veien, forfører Corolla oss. Dens konvensjonelle legeme og at den opptrer som gjennomsnitt, med unntak av lettmetallhjul og et bakre spoiler som diplomatisk, kamuflerer en ekte dyr lover soner kurver med den engasjerte driver driv få god tid .


Når du er inne, er Corolla fortsatt spiller oppsigelse og ønsker ikke å vise så det virkelig er. Det eneste som gjør oss litt mistenkelig at vi har en bil med sportslige sjel er rød av sine klokker og metall dekorere håndtaket på girkassen. Setene, som ikke grep altfor godt, og vi har noe som myk eller rattet, lær også nøktern, men ikke ikke gi ledetråder til hva vi finner.

Den første funksjonen om hva sportsånd er det faktum av å bli assosiert med en girkasse sekstrinns, som gjør at motoren kan gi det beste av seg selv. East 1.6 110 hk med intelligent variabel ventil timing (VVT-i), ut fra prinsippet og et høyt sportslig lyd som gjør det attraktivt også for de lover av mangelen på lyd i kupeen. Ikke for å si at innsiden blir uutholdelig sirisser bur; langt fra soniquete er fin og oppfordrer Tamer av dette dyret å fortsette å tråkke på gasspedalen.

Den VVTi teknologi, Intelligent Variable Intake System, utviklet av Toyota, bruker en avansert datamaskin til å styre luftinnløpsventiler, i henhold til de omstendighetene som motor trekk.

Justering av tiden mellom lukkingen av utløpsventilen og åpne innløpsventilen, kan motoren karakteristika modifiseres for å tilveiebringe det nødvendige dreiemoment ved alle motorhastigheter. Med dette sikrer Toyota at akselerasjon og drivstofforbruket blir forbedret. Og som VVTi teknologi, leverer konsekvent den variable blenderåpning, motoren fungerer ved alle hastigheter og i alle situasjoner.

Videre forekommer forbrennings ved en temperatur mindre utslipp genereres. Den multi-ventil VVTi Toyota teknologien er til stede akkurat nå i mange Toyota-modeller, inkludert Yaris, Yaris Verso, Avensis, MR2, Celica, RAV4 og Previa.

Han sa at motoren er et vidunder av drift, snur seg godt, men ikke for fort, og gir den nødvendige responsen når han insinuerer som vil gjøre forbikjøring eller når du merker at veien brattere. Her skifter gir blir fundamentalt. Utviklingen, korte og nøyaktige, er godt valgt, og som angitt ovenfor, heve motorytelse. 1. til 5. gear motor strekninger, forlater den sjette giret for kjøring til “hvile”. Dekning har fått har vært på ganske akseptable tall hvis vi vurdere modellen konfigurasjon.

Suspensjonene har herdet i det G6 versjon i forhold til gate-modellen, og som har forbedret ytelsen på ujevne veier og vinne områder, naturlige habitat for denne Corolla. Det er i svingene der føreren kan gjøre de fleste kvalitetene til denne bilen. De viste smidig, støtte god endring masse og ha en overstyring karakter ikke så markert som sine brødre i tidligere generasjoner. Du går tilbake, innsmigrende, blir det et kjøretøy anbefales ikke for alle, fordi selv utgjør ingen fare, begrense den mest konservative kjøring. Innlemming av et stabilitetskontroll ville ha løst dette tydelig uhell.
En ting vi har lagt merke til i vår test enhet, som vil kontrast med andre enheter i Corolla er dens følsomhet for vind. I store kastiljanske slettene, et sted hvor vi utvikler en del av denne testen, bør vi gjøre kontinuerlige styrings korreksjoner på grunn av sidevind.

Adblock
detector