De mest sjeldne og rare biler i nyere tid

De mest sjeldne og rare biler i nyere tid

Detroit feirer Woodward, en parade der de sjeldneste bilene i verden kommer sammen for å samle inn penger til en god sak hvert år. Vi gjennomgår de merkeligste modeller de siste årene.

De sjeldneste bilene i Woodward

De sjeldneste bilene i Woodward

De sjeldneste bilene i Woodward

De sjeldneste bilene i Woodward

Siden 1995 hver sommer parade gjennom Woodward Avenue Detroit tusenvis av biler som kan være drømmen for alle barn med ínfulas designer. De sjeldneste biler du kan tenke deg kommer sammen i en konkurranse uten regler hvis hovedmål er å samle inn penger til veldedighet. Vi gjenn de merkeligste modeller i de senere år.

Jeep Gladiator / Kaiser Jeep M715, en militær road bil

Militære kjøretøy halvdel, halv pick-up sivile, denne etableringen har noen vanvittig store hjul som gjør at dette Jeep ferdig med det slagord “Gå hvor ingen kommer”. Hvis vi legger til de fire seter bak, beskyttelsesburet og dets slående gul farge, har vi en av de mest nysgjerrige biler har gått gjennom Woodward Avenue.

Trumpmobile

Trumpmobile, politisk campingvogn

Det synes vanskelig ikke å gjette hva stemme eieren av denne særegne campingvogn i de siste presidentvalget i USA. Vi klarer å se om det virker mer savner henne legeme foret med plakater for Donald Trump, forespørselen i fengsel for Hillary Clinton eller tak med store bokstaver navnet på den amerikanske presidenten. Hvis noe manglet fra denne merke van, gjorde sin særegne eieren ikke nøl med å ta med: en megafon lanserer de mest kjente fraser av Donald Trump sløyfe.

Citroën 2CV de mer psykedeliske

I den andre enden av det politiske spekteret, har eieren av Citroen 2CV valgt å male klassiske bilen for hånd med svært fargerike blomstermotiver, kombinert med representasjoner av solen eller idylliske byer med barn som leker i gaten og regnbue på himmelen. I tillegg har den bakre blitt redesignet for å brette setene slik at du kan spise inne i tilfelle du ønsker å forlate merendola med venner.

buss

En skolebuss drøm

Hvis vi må fremheve noen av de mest sjeldne biler i det siste, dette skolebuss Du kan spille i Mad Max Det har blitt gjort med et gap på fortjeneste. Med all hennes kropp malt med et mønster av overdreven slitasje, spektakulære hjul og en slående metallic farge lys på taket, denne bussen godt det kunne representere drømmen om Otto, det særegne driveren Simpson.

Ford Thunderbird eller hvordan å ødelegge en legendarisk bil

Så langt listen i dette dokumentet kun referert til nysgjerrige og merkelige design av mennesker som hadde forlatt sin fantasi fly. Men det vi har her er vinneren av museum av grusomWoodWard. Det er svært vanskelig å finne noen med nok mot til å tro at kan forbedre utformingen av en legendarisk bil som Ford Thunderbird, men Detroit se alt. Derfor må vi møte redesign av denne klassiske med en front som synes å ha tatt anabole steroider og mye mer aggressiv enn den opprinnelige modellen utseende.

Dodge Ram 2500, en pick-up giganten

Hvis noe sånt som amerikanerne er store biler, veldig stort. Derfor ser det ut til at eieren av denne Dodge var ikke fornøyd med det estetiske henting fra sin opprinnelige bilen, og bestemte seg for å konvertere den til en Auto enorme art deco estetisk som de markere sine seter og taket av den bakre Zonza, høyden på kroppen, og hvis alt dette ikke var nok, sine lyse frontlykter.

caterpilllar

Caterpillars dyret

I tråd med tidligere Dodge, har eieren av denne Caterpillar tatt en traktor, har økt lengden på kjøretøyet for å legge til to seter, har kjøpt det største hjulet i butikken, har det bygget en peis som en flukt og optiske grupper som belyser alle Detroit. Er vi vitne til en real diligence av XXI århundre til den ville vesten?

Cosmic Cruise, en rakett på veien

Nesten må vi takke eieren av denne typen limousin navngi fordi vi ikke ville vite heller ikke hvordan du tittel. Dens 600 hk produsert ved en bensinmotor V8 er nesten det minste i en bil som er mer enn ti meter lang støttes av åtte hjul og et farget metallisk legeme med en slående vinyl som representerer et stort slag. Sine foran luftinntak og skarp nese toppet bil som vi ikke finner noen kvalifiseringskamp.

Du kan også være interessert i:

Den mest sjeldne og fantastisk Jeep Safari påsken 2017

BMW M3, de sjeldneste prototyper av de siste 30 årene

Biler med de mest sprø og dristig design historie

Adblock
detector