Peugeot 607 2.7 V6 HDI Pack aut.

Peugeot 607 2.7 V6 HDI Pack aut.

En sedan av representasjon som 607, fremkaller tjenestereise, bør være i stand til å tilby sine brukere alt de ber om. ¿Fordelene? Selvfølgelig. Comfort? Utvilsomt. Har Diesel mekanisk roligere? Ja, Mr. Minister …

Det viser seg likevekt i enhver situasjon.

Drivstofforbruket er ikke overdreven.

Det kan nå en veldig, veldig livlig tempo.

Hans linjene er svært elegant.


Vi ble kvitt ros når Jaguar inkludert mekanisk 2.7 V6 HDi i S-Type, og nå er vi tilbake for å finne den i 607, må vi synge igjen sine underverk: denne motoren Diesel er så stille, effektiv og kraftig at det overskygger alt vi har møtt så langt i salongen segmentet representasjon.
Denne motoren er et resultat av samarbeidet mellom PSA (Peugeot-Citroen) og Ford Motor Company. Jaguar-modellen var den første premiere, og etter ham, dratt nytte av hans dyder Land Rover Discovery og Peugeot 607. For noen dager siden, også XJ britiske huset har sluttet i sine rekker, og snart, vil den Citroën C6. Dermed vil ingen av “flaggskipene” av de merkene som tilhører ulike konsortier være uten de fordelene som tilbys av denne mekanismen.
Vi må anstrenge ørene å sikre at det fungerer, fordi, etter å ha slått ut tenningsnøkkelen, bare høre “puste” denne omfangsrike Peugeot. Sin lengde har øket til 4,90 meter for å få plass til denne motor: det har vært nødvendig å forlenge den fremre overhenget 3 cm. Det har også skapt en ny motoropphenget, med mekanisk fjæring “kryss” og flere tverrstenger, som isolerer vibrasjoner ved lave motorhastigheter.
Selv om vi allerede har snakket HDi 2.7 V6 motor flere ganger, ønsker vi å minne de viktigste funksjonene.
Blokken er laget av et materiale kalt “CGI” (akronym på engelsk for Komprimert Graphite Iron), noe som gir en liten mekanisk. Vekt, av merke, er 199 kilo, bare 15 mer enn den tilsvarende drivgass, 3,0 6 sylinder “V”.
Injeksjonen systemfunksjoner, raskere enn elektromagnetiske piezo injektorer.
Topplokk er avskåret av et elastisk materiale, noe som bidrar til å redusere overføring av vibrasjoner.
Denne motoren er utstyrt med partikkelfilter “vedlikehold” det vil ha å reise 200.000 kilometer før du endrer den.
Alt dette teknologisk trolldom går ubemerket øret, slik at vi kan konsentrere oss om å nyte den 204 hk tilbys av mekanikken. Kraften vises på en kontrollert og bare å tråkke på gasspedalen for å føle hvordan forsiktig de cuentavueltas går opp uten hopp, fullfører en feilfri reise og la 607 gevinst fart og gli på asfalten.
De to turboladere som eier motoren, elektronisk klart å ikke komme ut av hånden og stikke en skarp og upassende spark, er utrettelig når levere kraft. Den maksimale dreiemoment (ikke mindre enn 44,9 mkg) fremkommer ved 1900 rpm, noe som sikrer livlig reaksjon ved lave turtall. Imidlertid er følelser dempet av den automatiske transmisjon som er koblet som standard for dette raffinerte drivmiddel.
Det er en ny girkasse, utviklet av det japanske selskapet Aisin sekstrinns, selv om dens kompakthet og vekt er sammenlignbare med en boks med fire forhold. Å blande med motoren er overgangen fra et gir til et annet gjøres glatt og elegant, uten å vite det.

På lange turer, har denne typen overføring er en fryd. Vi vil bare flytte spaken til “D” posisjon, og vi kan glemme alt strømstyrings utføres av et system som lett hemmer motorrespons, men til gjengjeld vil ikke tillate oss å raskt akselerasjon, ved dermed spare brensel. Heldigvis, siden den gjennomsnittlige prisen for drivstoff, ifølge data fra vår tekniske senter, er 8,8 liter / 100 km. Faktisk reise vil ikke være billig, men husk at vi har å gjøre med en svært kraftig motor og forbundet med automatgir, bruker kun 0,1 liter / 100 km mer enn Jaguar S-Type, der Vi prøvde kombinert med en manuell girkasse.
Kostnadene vil stige mer hvis vi besluttet på “Sport” modus for overføring tannhjul som strekker seg mer før du går videre til forholdet Superior- eller sekvensiell. Vi tviler ikke på at de fleste kjøpere av dette segmentet mye veier mulighet for automatgir, men hvis vi står overfor mer svingete veier, nesten kjedelig resultat. Hvis vi klarer å håndtere “oss” (vi kan ikke heve eller lavere gir dersom sentralbord mener vi ikke har kommet til rett band på telleren), vil vi ikke vinne raskt, men dette vil ha mer motorkraft. Den varme purr vi har oppfattet som opprettholdt en hastighet på nesten unevnelige cruising på motorveien vil bli en dempet brøl som vi bærer nålen til den øvre delen av cuentavueltas.

Adblock
detector