VW Up! 1,0 vs 1,0 TSI 90 hk 75 hk: Anmeldelser forbruk

VW Up! 1,0 vs 1,0 TSI 90 hk 75 hk: Anmeldelser forbruk

Vi har bevis til den oppdaterte VW Up! drevet, først, ved turbo-3-sylinder 90 hk. Er det praktisk … eller ville nok med atmosfærisk 75 hk?

Volkswagen Up! 1,0 TSI: deres virkelige forbruk

Volkswagen Up! 1,0 TSI: deres virkelige forbruk

Volkswagen Up! 1,0 TSI: deres virkelige forbruk

Volkswagen Up! 1,0 TSI: deres virkelige forbruk

Når innførte 5 år siden, Volkswagen Up! tilgjengelig tre mekaniske muligheter som de var basert på den samme 999 cm³ tre-sylinderblokken med krefter 60, 68 og 75 CV -GNC-. På den tiden, lenge før forskriften trer i kraft antipollution EURO VI godkjenning, disse fordelene som tilbys bensinversjoner dukket tilstrekkelig for den type bruk som forutsettes å en urban bil. Selv de tillot en rimelig dynamisk vei med riktig bruk av endringen.

Nå for noen uker siden, i restyling av Volkswagen Up!, Han ble også innarbeidet en svært versjon av den samme motorblokken, det virket unødvendig for de fleste sjåførene. Men langt fra virkeligheten, en gang testet i dag varianter av 75 og 90 hk, den sistnevnte Det er kompressormatet som det mest logiske valget glad for å bruke fordi det gir og prestacional nedgangen oppleves av den atmosfæriske versjonen av 75 CV i forhold til den opprinnelige modellen. Det er ikke subjektivt, men målinger som demonstrerer behovet for modifikasjoner -desarrollos av alargados- endring for godkjenning med dagens standard. Og i praksis stopper motoren 75 hk med et utilstrekkelig nivå prestacional selv noen ganger for urban bruk.

Et godt eksempel på denne forskjell i ytelse Volkswagen Up! er tid brukt på forbikjøring: 80 til 120 km / t på 4. og 5. gir, modellen 90 hk turbo anvender 9,99 sekunder og 14,53 s, mens 75 hk atmosfærisk nødvendig 25.02 sekunder og 47,68 s. Som du kan se, er gapet, og dette betyr at den mektigste har en linearitet og ekstraordinære atmosfærisk progressivitet mens den “lille” må sirkulere kontinuerlig i 3. gir hvis vi ønsker et minimum av dynamikk.

Volkswagen Up! Deres faktiske forbruk

den første Konsekvensen av denne økningen i faktisk forbruk av Volkswagen Up! 75 hk med hensyn til turbo 90 hk, i samsvar med dette, og 5,07 l / 100 km gjennomsnitt per 5,81 l / 100 km 75 CV. Selv i urbane bruk mer atmosfærisk forbruke 0,3 l / 100 km … spesifikt.

VW Up! interiørOm hva tilbyr denne nye Volkswagen Up! av veien atferd og kjørekomfort, er det rimelig å si som ikke støtter kritisk tar hensyn til det samme segmentet som det hører hjemme, med den urbane modellen presenterer bedre balanse i denne forbindelse, med tillatelse Seat Mii og Skoda Citigo … det er hans tvillingbrødre.

Således tar hensyn til balansen mellom dynamisk nivået og det faktiske forbruk, € 720 å ha ekstra 90 hk turboladet versjon av den nye Volkswagen Up!, mot atmosfærisk 75, kan du bli betraktet som en lav kostnad på grunn av den store forskjellen mellom de to i favør av de mektigste i alle henseender. I hans tid, versjoner 60 og 75 hk uten turbo virket mer enn rimelig, men realiteten er at dagens modellene har mistet mye kjøreglede for sine utvekslings utviklingen altfor lang for denne typen motor. Utvilsomt, lmer anbefalt versjon er den 1.0 TSI 90 hk, fordi de andre ikke tillate enkel sirkulasjon uten å ty til kontinuerlig endre selv i urbane ringveier.

Du kan også være interessert i:

Vi testet den nye Volkswagen Up! GTI

Volkswagen Arteon: prøv super Passat

Vi testet den nye VW Tiguan Allspace

Adblock
detector