SUVer med PSA angrep verdens Aircross Citroen C5, Peugeot DS 7 og 3008

PSA-gruppen (Peugeot, Citroën og DS, og Opel vil bli lagt til snart) ønsker å være en global produsent. Målet hans startet i Kina og Europa med en klar forpliktelse: å vokse med sin nye SUV.

Peugeot 3008, Citroen DS 7 Cross og C5 Aircross: de tre nye SUV PSA

Peugeot 3008, Citroen DS 7 Cross og C5 Aircross: de tre nye SUV PSA

Peugeot 3008, Citroen DS 7 Cross og C5 Aircross: de tre nye SUV PSA

Peugeot 3008, Citroen DS 7 Cross og C5 Aircross: de tre nye SUV PSA

den Franske konsernet PSA ønsker å bli definitivt en vellykket global produsent og på verdensbasis. Og med klar målsetting har startet i år 2017. Hans produktoffensiv Det er fortsatt svært viktig i Europa, men også sin strategiske snøskred. Dersom konsortiet allerede har stengt kjøp av Opel fra General Motors (og de håper å også bli styrket i det tyske markedet), går din neste innsats gjennom vokse, og overveldende i Kina. Så kommer også nord-Amerika. Det er nøkkelen.

Tenker slik og hodet, Carlos Tavares, som har sagt i Hall of Shanghai holdt i disse dager at tilstedeværelsen av merkevaren i Kina er nøkkelen til å oppnå denne suksessen søkt. Tavares mener at Ptil ikke har gått i riktig retning i Asia. "Kina er det største markedet i verden. Vi ønsker å bli en global produsent, så vi må lykkes her. Det er strategisk og for oss å være sterk i Kina", har han sagt i et intervju med Autocar.

Etter PSA salg i Kina falt 16 prosent i fjor, mener Tavares han er nå i en posisjon til å angripe. For å gjøre dette, Konsernet vil lansere en stor SUV i Asia i hver av sine merkevarer, og med tanke på at i Kina 4 av hver 10 biler som selges er SUV, lovbruddet bør gi betydelige resultater. Dette er nye globale modeller av PSA.

Peugeot 3008Peugeot 3008: Årets bil i Europa

Av alle nye SUV, best kjent for oss er Peugeot 3008. Modellen er allerede tilgjengelig i Spania for et par måneder og har allerede rukket å registrere blant de ti bestselgende SUV-markedet. Med en særegen design, en overraskende og veldig originalt interiør som har fått enda større globale utmerkelser og påtegninger som vurderes og bedre Årets bil i Europa 2017, Peugeot 3008 gir høy ytelse med bensinmotorer Puretech 3-sylinder 1.2 og 1.6 Diesel BlueHDI. Den er komfortabel, romslig og effektiv. Etter seierherre i Europa nå kommer hans angrep på verden.

Så er Peugeot 3008: Kjøpeguide

DS 7 CrossDS 7 Cross: premium SUV

den neste vi ser i Europa vil være den DS 7 Cross, modellen med den mest eksklusive merke av Ptil ønsker relanserte hele verden. Luksus, design og teknologi dominerer mange nøkler DS første SUV, som finner sted på samme basis Peugeot 3008. Det vil måle 4,57 meter lengde, vil være svært store og har en stamme med opptil 550 liter kapasitet. Med adaptiv fjæring, automatisk 8-trinns girkasser nye motorer (for eksempel 1,5 BlueHDi 130 hk) og til og med en innovativ plug-in hybrid variant opp til 300 hk, DS 7 vil treffe veien i januar 2018... men før han innrømmet som bestillinger og reservasjoner.

Dette er den nye DS 7 Cross

Aircross Citroen C5Aircross Citroen C5: den revolusjonære SUV

Kort tid etter at DS 7 noe som allerede er skrevet inn 2018, Europa vil også se en annen SUV lover å være spektakulære: New Aircross Citroen C5. Men før debuterte i Kina, der det har blitt offisielt vist på Salon Shanghai og markedsføring planer for denne sommeren allerede. også på grunnlag av den nye Peugeot 3008, og med mye av sin vellykkede innhold, den nye SUV 4,5 meter og bagasjerommet på 482 liter, løfter en revolusjonerende suspensjoner sammensatt av en progressiv hydrauliske dempere system. Mekanisk er planlagt for utgivelse med de samme motorene i Peugeot 3008, med noen nye og snart også legge til en plug-in hybrid versjon.

Her er den nye Citroen C5 Aircross

Du kan også være interessert i:

Peugeot 3008, Renault og Kia Sportage Kadjar, hva er bedre?

SUVer ankommer: Seat "Ateca XL" og Skoda Coupe Kodiaq

De beste biler og SUVer som vil bli presentert i 2017

Adblock
detector