Mini rekke 3 og 5 dører: beste bensin- og dieselmotorer

Mini rekke 3 og 5 dører: beste bensin- og dieselmotorer

Med to karosserivarianter, fire utførelser og åtte motorer, Mini serien presenterer et bredt spekter av valg. La oss se hva som er mest interessant i bensin og diesel.Mini rekke 3 og 5 dører: beste bensin- og dieselmotorer

Selv om bensin Cooper går veldig bra med enestående ytelse, ikke som i pasadas- utgaver, den Cooper S Det tillater oss forynge noen år mer når vi er på hjulet ditt, sportslig akselerasjon og en aktualitet i sin reaksjon som hektet. Den økonomiske innsatsen er mye høyere, med en forskjell på 5400 euro, men også sin standard utstyr er noe bedre enn Cooper.

Likevel, Hvis vi har et tilstrekkelig utstyrt enhet, må ty til valgfrie elementer, som ikke er vanskelig å overvinne lang barriere av 30.000 euro; som for mange kan det være for stor til å være bare en “utility” segment B. I det nesten uendelig listen opsjoner for den mest interessante versjonen vi ser er: LED hovedlys (850 euro), idet adaptive demping (525 euro), idet driving Assistant (1050 euro som inkluderer adaptiv hastighetskontroll kamerasignalet lesing, automatisk veksling mellom fjernlys og nærlys og automatisk bremsing assistent by mellom 15 og 60 km / t.), The parkeringskontroll Bak (360 euro), den lys og regnsensor (125 euro) incompresniblemente som ikke er av serie-, fargerike og praktisk panorama tak (950 euro), radio visuelle Boost (530 euro) skjerm 6.5 “og høyere koblings og 17 “hjul (650 euro).

Mini 3 dørerI Diesel, Mini Cooper D

Derfor, hvis vi ønsker en billigere Mini og, fremfor alt, en litt mer praktisk, bedre titt på dieselmotorer. Blant dem, hvis vi søker mellom beste pris / produkt den Cooper D med kroppen femdørs seirende. Takket være den større amplitude er mye mer allsidig enn tre-porten er nesten like visuelt attraktivt og holder en utmerket balanse mellom ytelse og forbruk. Med enestående tall takket være en akselerasjon av 0 til 100 km / t på 9,5 sekunder og en gjennomsnittlig forbruk av 4,7 l / 100 km ifølge poster innhentet av våre tekniske senter. Alle for en 25,220 euro som resulterer fra summen av mengden av bilen (23.000 euro) og utstyr valgt for å sette opp vår enhet, etter tilsetning av: the multirat å betjene radio, cruise control … (300 euro), den bak parkeringskontroll (€ 350), idet tåkelys (150 euro), idet lys og regnsensor (120 euro), idet folding armlene (150 euro), radio visuelle Boost Bluetooth (500 euro) og lettmetallhjul 16 “ (650 euro).

Adblock
detector