Z-Truck Iveco, er dette bilen for fremtiden

Z-Truck Iveco, er dette bilen for fremtiden

Z-Iveco er et futuristisk lastebil drives av biometan som oppfyller målene for bærekraft, energieffektivitet og aktiv sikkerhet.

Photo Truck fremtiden, Z-Truck Iveco

Photo Truck fremtiden, Z-Truck Iveco

Photo Truck fremtiden, Z-Truck Iveco

Photo Truck fremtiden, Z-Truck Iveco

den Z-Iveco er en “Concept lastebil” autonom og bærekraftig for transport lang avstand, drevet av Biogass-biometan flytende (LNG) og en autonomi av 2200 kilometer. kvalifisert “Zero Impact” Det innlemmet i sin utvikling tjue forskjellige patenter, ett forbedret aerodynamikk, en system det reuses den spillvarme som er tapt gjennom eksos og et sett av enheter og teknologier automatisk kjøring De bidrar til redusere ulykker og fullstendig endre rollen til lederen.

innlegget kjøring futuristiske her blir en arbeidsplass fri fra konvensjonelle begrensninger, som utgjør en del av et rom som kan rekonfigureres i henhold til behovene. den LNG-motor utvikler 460 hk og supplert med automatgir Seksten relasjoner med “Powershift” i de høyere girene. den dekk de er lav motstand rulle.

den avleiringer de er torg, med en bare Bocana lade, konstruert i aluminium og utstyre en innovative flerlags isolasjon det beskytter den varmestrålingen og forhindrer utvidelse av LNG- temperaturøkning. hans roman geometri den lar kapasitet totalt 1200 liter med en autonomi av 2200 kilometer.

Z-Truck Iveco, er dette bilen for fremtidenden cab Z-Truck Du kan konfigurere enkelt og for dette bakveggen du kan reise bakover 500 mm. Imens HMI grensesnitt sørger for at sjåføren tilgjengelig oversikt og all informasjon som er nødvendig for å utføre sin oppgave. alle disse nyheter De projiserer i sanntid gjennom en intelligent frontruten.

den sete, systemet ratt (Aircraft type), i pedaler og midtkonsollen utgjør en enhet selv suspendert uavhengig hytte. På den annen side systemet klimaanlegg skaper en “Klima boble” omslutter hele stasjonen plattform, slik at føreren kan nyte temperaturforhold uten luftmengder.

Adblock
detector