Audi Q5 vs BMW X3: En Gunfight SUV 2017

Audi Q5 vs BMW X3: En Gunfight SUV 2017

Den neste Audi Q5 og BMW X3 kommer i et par måneder lovende et stort slag SUV. Både annonsere flere letthet, effektivitet, ny plattform, flere motorer … Hva blir bedre?

Audi Q5 og BMW X3: den beste SUV for 2017?

Audi Q5 og BMW X3: den beste SUV for 2017?

Audi Q5 og BMW X3: den beste SUV for 2017?

Audi Q5 og BMW X3: den beste SUV for 2017?

den SUV segmentet luksus hjelp Det er varmt. Dersom dette I år 2016 vi har vært vitne til premieren på imponerende Porsche Macan og Jaguar F-Pace, som har lukket avtale med produkt som ikke eksisterer ovenfor, og den harde kjernen av premien se nesten helt fornyet i 2017. Der etter dato, vil matche veldig nære og renoverte generasjoner Audi Q5 og BMW X3, klar til å plante en imponerende kamp i sin klasse. Ja, fordi de to kunndyptgripende endringer og i praksis veldig jevnt matchet. Utvilsomt, de to SUV tyskerne prøver repetere referansen.

Audi Q5 og BMW X3: nye plattformer

Vi vet det første vil være å Nye Audi Q5. Etter presentere og markerer neste generasjon A5 og A5 Sporback, kommer om noen uker snu en SUV som vil starte markedsføring i tidlig 2017. Og det vil gjøre det stort. Selv om det ikke vil bryte kraftig med sin nåværende design (Audi fortsetter å tro at ikke spiller altfor god estetikk øker sin restverdi), dette andre generasjon Q5 vil nå ta ny MLB plattform Volkswagen gruppeHvilken ta sine større modeller med langsgående motor. Det vil vokse noe bringe kroppen opp til 4,67 til 4,70 meter lang, en avstand mellom aksene utvidet også til å være rundt 4,83 meter.

Foran ham, BMW satt på asfalten noe senere (Det vil bli presentert og fra andre halvdel av 2017) sin nye X3. Og, som Q5, med et utseende som ikke vil avvike mye til linjen vedtatt nylig av BMW, men også med en stor endring plattform. Denne gangen, BMW X3 og heve seg over HPLC modulær arkitektur (Architecture klynge), nylig utgitt i sin flaggskip 7 Series. Dette vil også innebære Audi og en svak økning i dimensjonene å vinne beboelighet og bagasje, for å skille den minste BMW X1. Den 4,70 meter vil også være en god referanse for fremtidig lengde.

2017 Audi Q5Audi Q5 og BMW X3: lettere og teknologisk

En av de viktigste gevinstene Audi Q5 lover både som BMW X3 med sin plattform endringen er en spektakulære letthet. Til å begynne med, Audi ser sin SUV vil kutte opptil 100 kg, avhengig av versjon, takket være denne nye MLB basen. Q5 og lover å være en av de SUV letteste i sin klasse, men fremfor alt, den mest aerodynamiske som vi bekjenner de ansvarlige. Hvis før nå, selvfølgelig, de beste verdiene tilsvarte en Mercedes (GLC), denne gangen Q5 sikrer at slå nye rekorder med en oversikt over Cx 0,30. Imponerende.

i BMW, i mellomtiden, likevel de snakker om aerodynamikk, men Ja … og letthet. Der det er hensiktsmessig, HPLC arkitektur introdusert i ny X3 mer stål av meget høy styrke, foruten mer aluminium og magnesium i visse områder. Selv slik at den fiberforsterkede polymerer av karbontypen CFRP er reservert i mark, for øyeblikket, for de 7 modellene i og ovenfor denne tredje generasjon SUV bør også kuttet mellom 50 og 100 kg sin vekt.

Men hvis vi allerede har snakket om større letthet til endring plattform, må vi også stopp-teknologi, en annen seksjon Det blir sterkt forbedret i Q5 og X3 takket være nye arkitekturer. Audi, for eksempel, vil introdusere sitt fornyet alle de nye SUV-hjelp art utstyr. Ingen mangel derfor ikke viktig kjørefunksjoner semiautonomous, heller ikke mer innovative infotainment system merkevare. Heller ikke deres vanlige kurs, og nå perfeksjonert, drivsystemer på forespørsel. I mellomtiden, X3 lover å være den mest sofistikerte SUV i sitt slag, og legger mange av nye automatiserte kjøre assistenter allerede sett i 7-serien og nylig annonsert for Series 5. For eksempel kan du ri sine ny aktiv cruise control, som tilpasser hastigheten avhengig av trafikksignaler, og lar bo i kjørefeltet, følger bilen foran, selv uten å lese linjene i veien ved siden av den aktive blind flekk overvåking, alltid opptrer også på retningen hvis det er nødvendig.

BMW X3 2017Audi Q5 og BMW X3: motorer og dynamisk

endelig kommer inn vurdere den dynamiske seksjonen, så Audi Q5 og BMW X3 også annonsert forbedret oppførsel. Åpenbart, letthet og aerodynamiske forbedringer er nok grunn, men det vil være flere nyheter. i Audi Q5, for eksempel, selv om det ikke er forventet luftfjæring, hvis de lover sine ingeniører mer komfort og smidighet delvis takket være en fornyet overføring. Og er at den nye ultra quattro, og staging i siste A4, vil inneholde to clutchene i overføringslinjen i seg selv: den vanlige flerkjerne som varierer dreiemomentet mellom de to aksler, nå blir med andre clutch på den høyre bakre aksellager. Således, i god stand systemet kan bestemme seg for å åpne begge clutcher for alle hovedkomponenter i transmisjons stopp, som produserer minimal friksjon og friksjon.

I fremtiden Audi Q5 utvalg vil fortsette å eksistere selv den nyeste generasjonen Diesel merkevare (ingen mangel på 2,0 TDI 150 og 190, og 3,0 TDI inkludert muligens Bi TDI ville ha en mulig SQ5 TDI med omtrent 340 hk), og heller Mekanisk nyeste TFSI bensin merkevare. Det ble også annonsert, og til en Hybrid plugg med opp til 50 km med elektrisk rekkevidde… og enda en hypotetisk Q5 RS med minst 450 hk makt. Poeng til Porsche Macan.

den BMW X3, i mellomtiden, hvis det var det mest dynamiske i sitt slag SUV, nå bare med sin nye lette strukturen stivere og blir nødt til å bli enda bedre. mekanisk den nye X3 bør vedta og de fleste av alle nye motorer allerede Vi forteller deg at debut neste 3-serie: det vil si, Diesel kan føre stykkene 6, 4 (Disse to turbo kaskade) og selv og 3-sylindret, også figur ville nå bensinmotorer for å løfte besparelser på mellom 5 og 8 kg per blokk.

den BMW X3 Det vil derfor være mer effektiv og vil inkludere, som Q5, en plug-in hybrid versjon kalt xDrive35e, i likhet med den X5, men med 184 hk mer enn 88 elektrisk CV. hans 100% elektrisk autonomi løfter, ja, være noe mindre enn for Audi: 40 km. Og, selvfølgelig, hvis løftene Q5 sports versjoner, neste X3 vil doble tilbudet: forventes X3 M med V6 biturbo M3 og M4 for, med sin firehjulsdrift, utføre en 431 CV makt. Du kan også få en X3 og M40i med omtrent 350 hk makt. Kanskje du ikke forventer BMW? Den neste kampen fordi vi tar en vei. Derfor må Audi Q5 og BMW X3 demonstrere Hva det er den beste SUV i sin klasse.

Du kan også være interessert i:

Audi Q3 2017: slik skal

2017 BMW X2: slik skal

De beste sedan og SUV betyr 2016 og 2017

Adblock
detector