Renault Megane GT Turbo vs Opel Astra: to bensin ansikt til ansikt

Renault Megane GT Turbo vs Opel Astra: to bensin ansikt til ansikt

Hvis du ønsker en kompakt 200 hk vil foreslå to en sportslig Renault Mégane GT og annen klassisk Opel Astra Turbo med interessante alternativer.

Renault Megane GT mot Opel Astra Turbo

Renault Megane GT mot Opel Astra Turbo

Renault Megane GT mot Opel Astra Turbo

Renault Megane GT mot Opel Astra Turbo

Det var en tid da ha 200 hk i en bil av den C-segmentet av kompakt Det betydde ren sportsånd. Den solgte godt i reklame, utstyre og selvbilde av bilen. I dag kan merkevarer råd til slike caballaje i normale versjoner uten å måtte tilfredsstille en enkelt offentlig. Begge bilene av denne sammenligningen er Renault Megane GT og Opel Astra Turbo; løpe som faen og forbruker virkelig lite, hver har sin egen stil, og ennå, de to har virkelig likte å være på de få gangene det ville så klart valg og på slutten ville jeg decantarme billig eller estetisk Jeg likte noe annet; Du kan satse på Drifts eleganse Opel Astra eller Renault Megane effektivitet og jeg ville være fornøyd med valget. La oss se om til slutt tror det samme.

Både Opel Astra Turbo og Renault Megane GT er to kompakte-ups. Hans siste generasjoner nettopp kommet og signert to svært interessante produkter. I tilfelle av disse versjonene Turbo og GT henholdsvis gi moderne bensin firesylindret og 1,6 liter de glemmer på mange måter turbo dieselmotorer og direkte innsprøytning som fikk så moderne i det siste tiåret. Før dem og lik effekt for å gi tilsvarende ytelse og utsøkt raffinement det betyr at du kan tilgi at forbruket er litt høyere; De er også billigere.

Renault Megane GT Turbo vs Opel Astra

Motorer har lignende utforming og drift er veldig bra i begge tilfeller. Bare se på effektkurver som trekker å forstå. Ytelsesdataene er bedre i Astra på grunn av lavere selve vekt (88 kilo mindre) og 10 prosent mer dreiemoment, og at den lynraske dobbel clutch overføring av Mégane og Launch Control (det er mulighet for manuell) gjør at du får tid på hver endring med hensyn til Opel manualen. I alle fall forskjellen ikke ser det som noe uoverstigelig De er veldig fort! og med mindre du er en elsker beste figur og gå til å bruke det, ikke ville velge disse bilene fordi ett løp litt mer enn den andre, Det er ikke det en stor forskjell. I punkt forbruket er også bedre Astra, som bruker opp til 1,4 liter mindre enn gjennomsnittlig by tross forbruke den samme veien, igjen endringen gjør forskjellen, i dette tilfellet ved svimlende; den sjuende er lengre enn Astra sjette og de tre første er kortere.

Opel Astra tilbys med to trim nivåer, Dynamic liker vår testenhet eller Excellence, mens Renault Megane GT i en single-ended. Dette påvirker utvilsomt atferd, særlig på fransk. Opel har en komfortabel fjæring idiot, cash, men med en utmerket kompromiss mellom hva som bør være en dagligdags bil og få gode resultater, er for meg, og med denne suspensjonen, en av de mest kompakte i sin klasse og ikke-sports domstol har vært i lang tid; dets bakre er med Watt. Renault opprettet med GT chassis et forspill til hva som vil være RS versjon, men med litt glede at vi ikke vil se i sport. har retningslinjer bakhjulene, pluss en fastere fjær og demper konkurrent idiot. Dette overfører en ekstraordinære smidighet, sportslig bruk utligne mangelen på en mulig begrenset-slip differensial, trenger du ikke. Enten lav eller høy hjørne, opprettholder GT den valgte banen uten brå av den bakre aksel og forhindrer understyring lenge før den Astra og stabilitet; er imidlertid Mégane GT bedre. og Det er der du kan lage dine preferanser for en eller annen decantarte. Astra kjører mer, men hvis du ønsker å kjøre raskere, vil Mégane bringe mer sportslig tilfredshet, som selv er en veldig god Opel i sin atferd og veldig god fart Renault.

Operl Astra Turbo vs Renault Megane GT

Jeg liker ikke Opel innledende kontakten din bremsepedalen med for døde reise, det motsatte av Renault, følelsen av bremse er for fort. som både brems godt i alle situasjoner Jeg kan ikke utsette mye, men jeg skulle gjerne hatt et kompromiss på begge. Mégane å ta den forlater tillater direktekoblingsdrevet i automatisk modus eller den kan brukes sammen med kammen. Fungerer bra, ikke ekstreme sportsbruk, og relativt fint normalt, men bør minst tilbyr muligheten til manuell girkasse for romantikere, spott Opel også gjøre det motsatte; i dag må være automatisk.

Livability er god i begge. Den Mégane tar et mer sporty seter innebærer et visst tap av langsgående plass i den bakre med hensyn til de normale versjoner. Bortsett fra 7 cm forskjell i den dimensjonen, resten av plassen de begge tilbyr er lik. Jeg har likt forsetene av Astra. Ryggen er veldig bra på begge biler, men avføringen kommer til kort på fransk. I bagasjerommet er det bare 10 liter forskjell i favør av Mégane, både med reparapinchazos målesett. Hvis du velger den ekstra reservehjulet, ifølge våre målinger Renault endrer ikke sin plass og Opel tilfeldigvis har en god støvel til en middelmådig, med 80 liter mindre.

Vi står overfor to veldig gode biler, hver orientert mot sin stil, en stil som du har til å definere om det er det du leter etter. Begge har fart, et akseptabelt forbruk og et godt nivå av utstyr. Bare endre image til side, hvis priorizas atferd eller komfort, både de spesialiserer seg uten å forsømme det motsatte. Nå er det på tide å betale dem og Opel bringer en lavere pris. Det er sant at mangler den bakre styring og automatisk overføring, så Jeg tror Mégane GT har ikke dårlig pris til tross for å være dyrere. En Astra rumpe statister som test koster 29,858 euro (del av 24 568 €) og forblir på 25.000 € (eller 20,587 € uten ekstra) med offisielle rabatter, mens Mégane av 29,100 € og har en pris slutten av 25,650 euro, pluss ekstra du ønsker å sette.

Sammenligningen mellom Opel Astra og Renault Megane (data Technical Center Autopista.es)

måling Renault Megane GT Opel Astra Turbo
0-100 km / t 6.90 s 6,87 s
0-1000 m 27,3 s 27.0 s
20-50 km / t på andre 6,0 s (D) 5.7 s
80-120 km / t på sjette 4,29 s (D) 7,8 s
urban forbruk 8,7 l / 100 km 7,3 l / 100 km
veien forbruk 6,0 l / 100 km 5,9 l / 100 km
blandet forbruk 7,1 l / 100 km 6,5 l / 100 km
Frenada 50-0 km / t 10,2 m 9,8 m
Frenada 100-0 km / t 40 m 37,7 m
Frenada 120-0 km / t 56 m 55 m
Loudness på 50 km / t 61,4 dBA 61,8 dBA
Loudness på 120 km / t 70,0 dBA 70,5 dBA
vekt 1,436 kg 1,348 kg
bagasjerom 410 dm3 400 dm3
Space bakbena 71 cm 78 cm
indre bredde / etter 143/136 cm 140/135 cm

Du kan også være interessert i:

Opel Astra 1.4 Turbo vs Seat Leon 1.4 TSI

Mazda 3 SKYACTIV-D, Astra 1,6 CDTI og Mégane dCi

Fiat Tipo, Opel Astra og Toyota Auris: tre kompakte Diesel

Adblock
detector