Nye Hyundai Genesis G70: et alternativ til BMW 3-serie

Nye Hyundai Genesis G70: et alternativ til BMW 3-serie

Den nye Genesis G70 har en sporty og luksuriøs tilnærming. 2018 vil komme utstyrt med tre motorer, en bensin 3,3 V6 370 hk.

Hyundai Genesis G70 2018

Hyundai Genesis G70 2018

Hyundai Genesis G70 2018

Hyundai Genesis G70 2018

den nye Genesis G70 familie fullfører luksus Hyundai. Det blir flaggskipet G90 og G80 sedan Genesis. Det vil bli utgitt i Sør-Korea den 20. september, så gå nå ulike markeder. På grunn av den bølge som Hyundai vil ta i årene som kommer under Genesis submarca å nå et internship tilbud seks modeller i 2021. De vil omfatte, I tillegg til sedan, SUV-modeller og hybride fremdrifts. Genesis G70 har blitt presentert på designsenteret som Hyundai har i Namyang. Det er en fire-dørs sedan med coupé airs, style biler som Audi A5 Sportback og BMW 4-serie Gran Coupe. utgangspunktet vil tre motorer å velge. Den kraftigste versjonen svarer til bensin og V6 3,3 liter, etterfulgt av fire sylindre 2 liter og en enkelt diesel 2.2.

Genesis G70

Denne bilen viser design stil som vil markere identiteten til Genesis for din neste kreasjoner. Den nye Genesis G70 har som mål å være slank og sporty i linjene, deling teknologibase med Kia Stinger. I front ser vi LED teknologi frontlykter med kjørelys Motivet "hockey stick", som finnes i alle Genesis. Interiøret søker å formidle, igjen, luksus og sportslighet, med inkluderingen av edle materialer og forsiktig ferdig. Den har en kombinasjon av aluminium, lær og metall kombinert med dyktighet og konfigurerbart i opp til ti forskjellige alternativer for å tilfreds klienten med lugaren i fem farger valgfrie. Setene er plassert i en lav posisjon på jakt etter en god tyngdepunkt. Det inkluderer en Avansert multimediasystem med alle muligheter for mobile tilkoblingssystem Talegjenkjenning og et team med 15 høyttalere.

Genesis G70

G70 Genesis-motorer er allerede kjent. den 3,3 GDI Turbo V6 tilbyr 370 hk med maksimalt dreiemoment på 52 mkg. Akselererer fra 0 til 100 km / t på 4,7 sekunder og når 270 km / t. Den inneholder Se'ir variabel fjæring hardhet og det tilbys i en finish som kalles G70 Sport. Under den fire-sylindret bensin ligger også, 2,0 GDI Turbo med 252 hester og 36 mkg dreiemoment. Denne motoren vil være en merket versjon Sportspakke med 255 hester og noen flere statister sportsutstyr. den diesel versjon er gitt av R 202 hk 2,2 VGT. Bærer "Active Sound Design", som tilpasser lyden av kupeen og eksos på forskjellige måter.

Den har all den teknologien mote, med mange delta kjøring. Den inneholder opp til lansere Control (kontrollutgang) og aktiv hastighetskontrollen. Ledende uavhengig fire-hjuloppheng med en bakre multi. den brems bak differensial er elektronisk styrt. Ikke trenger en aktiv hette for å minimere skade dersom kjørt over fotgjengere, advarsler mot mulig foran og kollisjons bak og et system som overvåker fotgjengere og syklister å varsle føreren av mulig fare.

Du kan også være interessert i:

En test Kia Stinger

Hyundai i30 N: Konkurranse på gaten

Opel Insignia Grand Sport vs Audi A5 Sportback

Adblock
detector