Test: Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi av Grand 4x4, den asiatiske giganten

Test: Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi av Grand 4×4, den asiatiske giganten

Hyundai ikke gi avkall på å fortsette å tilby sitt sortiment en stor luksus SUV. Grand Santa Fe skiller seg ut for sin uslåelig pris / plass / utstyr.

Test: Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi av Grand 4x4

Test: Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi av Grand 4x4

Test: Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi av Grand 4x4

Test: Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi av Grand 4x4

Ligningen synes enkel, ren matematikk: gi like mye eller mer enn resten for mindre, for betydelig mindre. Men i en slik krampaktige som det europeiske markedet, og slik en utsøkt kategori som den store premien SUV, mange flere variabler spiller inn som gjør det ikke lett da løse vellykket. Det var ikke den IX55 i hvert fall i det siste, men Hyundai, i en utstilling av mot, ikke resignert å slutte å prøve.

Sjekk for å starte ut bare for å tilby. Der den konkurrerer i dag den nye Hyundai Grand Santa Fe og nær 5 meter i kroppen Du finner en BMW X5, Audi Q7, Volvo XC90, Porsche Cayenne … tunge vekter for artilleri. Du vil ikke lese her, er det klart at nei, den når sitt endelige kvalitet avgrensning og gjennomføring, men bedre la oss starte på bunnen og begynner å verdsette det i perspektiv. alltid, minst 15.000 euro billigere enn de, hvis du ønsker en bedre pris noe så stort med sine 7 seter og firehjulstrekk standard, Søk først da kommer du med tre resultater: frekk og Campero Mitsubishi Montero, stadig annerledes SsangYong Rodius og riktig, men mer beskjeden, Fiat Freemont arvet bunnen av Dodge Journey. Men denne Hyundai, også er nå noe annet.

Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi av Grand 4x4

Velkommen, Mr. Hyundai

Utviklet denne gangen på grunnlag av den nye tredje generasjon av sin populære Santa Fe, sitt nye flaggskip for Europa (USA er det en Equus Audi A8 rival mer enn 5 meter) ikke skjule sin amerikansk opprinnelse. Det gjør ikke i sin estetiske, med en mer imponerende front, eller dynamisk med en automatiske 6 marsjer veldig myk, men veldig borgerlige I sitt svar (sett alltid veldig lange marsjer, selv når du løfter av på gassen), en assistert styring for uninformative og selv med en Ny Flex-Steer system for å justere modusene Comfort, Normal og Sport, og en myk tarert en suspensjon, ja, serie autonivelante, Han mister aldri sin composure og høyde og full last.

Veldig behagelig og Grand Hyundai Santa Fe med å rulle selv uten nivået endelig filtrering av doldrums av en Audi Q7 eller Mercedes ML, denne gangen virker det som det er også nye tilpasningstiltak. Kunngjøring forbedringer i utstyr, belysning og atferd, er det første utleverer her den nye Grand Santa Fe er 200 kg overvektig hadde IX55, samt den tidligere 3.0 V6 CRDi stor motor 240 hk 3.3 V6 … Diesel og sin nåværende amerikanske varianten. Selv miste en slik mekanisk, automatisk kontroll og ratt også hatt før, kan det virke et skritt tilbake i sin premie fjellklatring, er det ingen tvil om at overbeviser.

Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi av Grand 4x4

Hvis Mercedes eller BMW X5 ML tilbyr nå for første gang, 4-sylindrede motorer (BMW selv i 4×2-versjon), hvorfor ikke Hyundai? I stedet kommer I dag sin kjente 2.2 CRDi 197 hk, mer enn nok selv uten twin-turbo riding sine eksklusive tyske rivaler. Uten rykk, nesten ingen vibrasjon og en veldig god respons og lav 1500rpm beveger seg lett til Grand Santa Fe … enda mer Verve enn den forrige V6 og bruke opp til 1,5 l / 100 km mindre drivstoff. Ikke at dets nesten 8,5 l / 100 km forbruker halvparten er lav, og sammenlignet med en BMW X5 xDrive 25d juling posten i dag med bare 6,7, men er mer fornuftig, med tanke på at Du vil rulle veien i nærheten av 7 l / 100 km.

Som det er også mer enn hederlig dag i Grand Hyundai Santa Fe i lydisolasjon, her selv, kan sammenlignes med sine luksuriøse rivaler. Generelt, vil du gå videre denne Hyundai med meget god kjørekomfort og enda mer fleksibilitet du kan forvente fra deres mer enn 2 tonn, takket være god støtte og stabilisering i en overraskende bremsekapasitet.

Hvis svaret samt holde type, hvor denne Hyundai Grand Santa Fe tillit er virkelig utnytte din innemiljø. Vel ferdig, vil du se her hardere plast som ikke bare hans rivaler, men også den forrige IX55 vi hadde blitt vant, men med design og, fremfor alt, plass, møter mer enn vakkert. med 10 cm slag i løpet av den gjeldende Santa Fe hjemme, vil du ikke finne mer funksjonalitet i enhver rival.

Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi av Grand 4x4

Den nye Hyundai Grand Santa Fe, og tilbyr rikelig med lagringsplass en helt flatt gulv, stor plass for bena, Bredden av en Mercedes ML, skyve benk andre rad … og Tredje rad med to seter sannhet i motsetning til den nåværende Santa Fe og og vil, for eksempel, en Q7: har opp til 10 cm bred og ben, og 3 i høyden. Hvis du vil ha mer … SsangYong Rodius gå til. det er en ekte syvseter der, ja, du mangler en 2. rad bascule (bare svinger og trekk) for å gi bedre tilgang. den bagasjerom, enormt med 5 seter (av 610-740 liter) Passerer også være akseptabelt med 7: 185 liter som vil gi tre poser for flykabin.

Alle med kronen høy standard på sin Tecno grunnleggende ferdig (9 kollisjonsputer, advarer filskift, xenonlykter, cruise control, bak kamera, nettleser, smarttasten, skinninteriør, oppvarmede seter, avstamning kontroll …) og vil stenge en Hyundai Grand Santa Fe de mest ærlige, selv, hvis du kan, hvis du ville komme opp til den øvre overflate stil å ha svært tung- og regulering -som elektrisk port og avtrekk i tredje rad. Så nå må du bare Hyundai og overbevise dem om at det er verdt å betale € 3500 det koster på en Santa Fe med samme konfigurasjon … og i luksus-SUV-segmentet veier ikke bare logoen. Vel, det og at noen stor genera SUV kan være i stand til å konkurrere en dag borte fra sin store marked, USA Verken forrige IX55, og heller CX-9, Subaru Tribeca eller Nissan Murano de kunne. Flaks.

Adblock
detector