Skoda Octavia 1,0 TSI: dette er den billigste Octavia

Skoda Octavia 1,0 TSI: dette er den billigste Octavia

Skoda lanserer den nye motoren 1.0 TSI 115 hk i Octavia, en propell tre sylinder som kan forenkles til fullkommenhet "nedbemanning" mer ekstreme.

Skoda Octavia 1,0 TSI 115 hk, Octavia bilder rimeligere

Skoda Octavia 1,0 TSI 115 hk, Octavia bilder rimeligere

Skoda Octavia 1,0 TSI 115 hk, Octavia bilder rimeligere

Skoda Octavia 1,0 TSI 115 hk, Octavia bilder rimeligere

Inntil nylig snakker om gjennomsnittlig sedan var vanligvis gjør modeller med seks- eller firesylindret diesel eller bensin var. Sannsynligvis ville ha blitt kalt gal som tenker, fem eller flere år siden da en sedan motor kan motta bare tre sylindre, så når de var unge og kanskje ikke så lett som de er i dag, men veid lite sammenlignet med andre større motorer, men hadde langt slik høy ytelse eller noen negativ innvirkning på kjøreegenskaper med sine vibrasjoner.

Men selv om dagens denne cocktailen er langt fra vanlig, utvikling av denne motoren, virkelige perler av nedbemanning, kombinert med betydelig forurensning av vekt til tross for den økende inkorporering av elementer av sikkerhet, komfort, bistand … kjøring, blir det ikke bare mulig, men å bli sett på som en cocktail med ekte kommersiell rute, ikke bare i verden av markedsføring eller teknologisk posibilismo.

online bruktbil verdivurderingVeien tidligere gjennomført Ford Mondeo, ved å koble til en tre-sylindret motor salong, en 125 hk 1,0, kan det nå Skoda med Octavia, et merke som Det tar år frequenting små slagvolum motorer og makt: I tidligere generasjoner kom det å ha motorer på 75 hk med 1,4 liter; mens i den nåværende det hadde en 1,2 TSI 110 hk. nå Octavia startes for å montere en tresylindret, lik den som er estrenase Volkswagen Golf med 115 hk, og som senere vises versjoner av 110 og 95 HK i små biler av tyske industri gruppe.

Skoda Octavia 1,0 TSI erstatter 1,2 TSI

dette 1,0 TSI 115 hk erstatter 110 hk 1,2 TSI både Octavia sedan som i Combi -Også forbindelse med en og seks-trinns manuell girkasse eller en automatisk direktekoblings syv tannhjul– med fordel av ikke bare mindre indre friksjon ved å ha en tønne mindre, men også mye mindre vekt: the 1,0 TSI representerer bare 78 kg. Denne tre-sylindret motor gir et maksimalt dreiemoment på 20,4 mkg, 13 prosent mer enn den firesylindret motor det erstatter, begge av samme familie EA211 som også integrerer 1.4 TSI eller 1,0 MPI. Med dem har veivhus, veivaksel eller deler av blokk og topplokk, men alt annet endringer. Spesielt gjør den kjøling med tre uavhengige kretser Carter og hodet har deres propios- for denne nye tricilíndrico. Denne motoren mottar også en variabel pumpe eller å kompensere egne vibrasjoner av en tre-sylindret motor, et svinghjul eller, i den andre enden av veivakselen, en buffer. Ingen balanse aksel for å unngå økende indre friksjon, klart for lav i betraktning av det begrensede holdekapasitet som har denne motoren når den stopper akselerasjon.

Det er en av de mest reaksjoner kolliderer når du kjører en bil med motoren på bare 999 cm3, og det motsatte, virker veldig ivrige etter å vinne turtall ved akselerasjon. Nøkkelen i denne forbindelse er tilbudet av en turbo i stand til å foreslå et maksimalt trykk på 1,6 bar, selv om langt fra den trer i aksjon virke brå, er det progressive considerablente. Fra litt før 2000 rpm til 4000 skyver denne tricilíndrico med bemerkelsesverdig styrken og, enda mer overraskende, gjør det svært lite vibrasjon, og selv med en meget rund lyd, særlig i det øvre området av cuentavueltas: i omkring 5,000-5,500 rpm.

Skoda Octavia 1,0 TSI 115 hkden fordeling er variabel for begge kamaksler inntak og utblåsnings: kan justeres opp til 50 grader vinkel for inntak og for eksos 40.

Skoda Octavia: høy ytelse, lavt strømforbruk

Med denne motoren på Skoda Octavia 1.0 TSI akselererer fra 0 til 100 km / t på en av hans kropp, og uavhengig av endringen, i litt mer enn 10 sekunder, en meget krevet tid-Ford Mondeo 1,0 EcoBoost- 125 er 12 sekunder, og som ikke bare viser den skyvekraft som er i stand til å bringe denne motor, men også lysheten av en modell, flir 4,70 m lang, er mellom 1.225 kg dens lettere versjon (sedan med manuell girkasse) og 1,272 av den tyngste (Combi DSG7). Uten å forlate fordeler, bør det også stoppe i 14,1 sekunder det tar Octavia 1.0 TSI å akselerere 80-120 km / t på sjette, hvis det fulgte med en manuell girkasse (DSG 11,8).

en homologeres drivstofføkonomi på 4,6 l / 100 km (4.7 med automatgir), sett TSI som Octavia saloon som bruker mindre bensin blant de med den eneste energikilden; nivå, for eksempel, en hybrid som Lexus IS300h. Blant Diesel sedaner, som godkjenner mindre utgifter er en annen Octavia, i dette tilfellet, med 1,6 TDI 110 hk: 3,5 l / 100 km. Disse postene følger du få denne modellen med hensyn til bagasjeplass, siden den 590 liter i sedan er overvunnet bare av 625 Superb. Octavia har 610 liter.

Skoda Octavia: fra 20,240 euro

den Skoda Octavia 1,0 TSI en del av en pris 20,240 euro, i tilfelle av sedan med manuell girkasse og utstyrsnivå Active-Combi, til lik resten konfigurasjon, alltid mer-950 euro, mens Ambition og liker nivåer representerer en økning på 1250 euro. Disse to utførelser kan kombineres med automatiske DSG 1780 euro.

Således Skoda Octavia 1,0 TSI står så en av de salonger som passer best til sjåfører at selv med den hensikt å utføre høye kjørelengder, De ønsker å beholde som en kjøpesum så lav som mulig.

Du kan også være interessert

– Sammenligne opptil tre biler på en gang

– 20 år med Skoda Octavia

– De praktiske elementene i Skoda Octavia, detaljhandel

– Octavia G Tec, slik at gassen Octavia

Adblock
detector