Espanjassa yli 40000 autoa vuodessa varastetaan: miten ja milloin

Espanjassa yli 40000 autoa vuodessa varastetaan: miten ja milloin

Madridin, Barcelonan ja Valencian ovat alueita, joilla suurin osa varkauksista toteutetaan, ja Seat Leon on kaikkein varastettu mallia. Varkaat tarvitsee vain 30 sekuntia. Täällä kaikki avaimet.Espanjassa yli 40000 autoa vuodessa varastetaan: miten ja milloin

Onko rikoksiin, joita käytetään laittoman kaupan tai puzzle, tosiasia on, että autovarkaudet on saavuttanut sellaisen asteen "erikoistumisen", joka rikolliset ovat yksi vain 30 sekuntia, aiheuttamatta haittaa.

viime vuonna Ne varastettiin Espanjassa 43335 ja vain talteen 11787 (27%), Tilastojen mukaan sisäasiainministeriön. Jotkut näistä varkauksista tutkii nämä rikollisjärjestön autonäyttelyssä Keski toiminnallinen yksikkö (UCO) Civil Guard, jonka kapteeni feje selitetään, miten "toimintatapaa" bändejä erikoistunut salakuljetuksen ajoneuvoja, yleensä neljä kansallisuutta: Bulgarian, Puolan, Espanjan ja Marokon.

Madrid, noin 13000 ryöstöt, Barcelona, ​​Valencia, Alicante ja Malaga ovat alueita, joilla eniten varkaudet tapahtuvat. Ja näyttää siltä, ​​että Seat Leon on malli, joka varastaa. Mutta eivät varkaat vastenmielinen tahansa autoon, mistä Land Rover, hyvin "arvostettu" Etelä-Espanjassa, jonka huumekauppiaat huumeiden alijar, autoja saavuttaa 160000 euroa tai muiden vastaavanlaisten Dacia Duster, erittäin vaativat Marokossa. Kolmen viime vuoden aikana he ovat varastaneet 300 Dacia Duster ja UCO 121 rekisteröity ja sijaitsevat Marokossa.

Autovarkaudet alle 30 sekunnissa

Kokoonpanon muutoksen selittää tiiminvetäjä Automobile järjestäytynyttä rikollisuutta, Bulgarialaiset ovat erikoistuneet tämäntyyppisten varkaudesta, koska se on heidän maansa, jolla on erittäin vaativa lainsäädännön käyttöönoton autoja, elektroniikka kulkuneuvojen poistuessa markkinoilta nähdä niiden heikkouksia on tutkittu.

Bulgariassa laillisesti, he kehittää ohjelmistoja ns OBD (Sisäisiin valvontajärjestelmiin), eräänlainen USB paikkaan jossa sinulla on pääsy kaikkiin ajoneuvon elektroniikkaa. Sale, noin 9000 euroa, Se on laillista, koska työpajat hyödyntää sitä, mutta varkaat ostaa "muihin tarkoituksiin".

Pylväät puolestaan ​​varastaa autoja despiezarlos yö laivoissa ja joutomailla. Vain kaksi tuntia jää puhdas alusta, lastataan kuorma ja osat Tieliikenne heitä polynya, jossa ne myydään romuttamot mukaan Espanjan poliisia.

Itä-Euroopan ovat perinteisiä vastaanottajia varastettuja autoja Espanjassa, järjestäytyneen jengit on yhteyksiä vastaanottajille maissa. Mutta myös Afrikassa, ja erityisesti Marokko ja Mauritania ovat muita kohteita tälle hyödyke.

Uudet reitit varastettujen autojen

UCO on vahvistanut muita uusia reittejä esimerkiksi, matka autojen varastetaan Madridissa, Barcelonassa ja Marbellan. Sieltä he ottivat heidät Porton (Portugali), ladattiin säiliöihin mennä veneellä Algecirasin ja tästä Cadiz kaupungin Bangkok.

He ovat löytäneet reitin sitähän liikkuu autoja kontti Kanadasta Kanariansaarille ja saarilta, Senegal. Ja välttää valvonnan Espanjan satamien, rikolliset käyttävät usein tehdä km läpi Euroopasta ottamaan autoja Afrikkaan Amsterdamista, Rotterdam (Alankomaat) ja Antwerpenin (Belgia).

Toiset hyödyntää Käyttö Paso del Estrecho esitellä varastettujen autojen Afrikassa. Tänä vuonna Espanjan poliisia ja Euroopan poliisien yhteistyötä tämän tehtävän havaittu 43 kahdessa viikossa.

"Modus operandi" varastaa autoja

Sillä laiton varkaat ohjausrutiineja haluamasi auton ja kerran päätti hetkellä seuraava askel on avata eri menetelmillä: alkaen poimii estäjät estää sen omistajalle sulkemisen.

Kun avasi auton ja oikea laite, koska OBD on erilainen jokaisessa mallissa, etsi USB-portti, poistaa ajonestolaite ja repiä. Tämä operaatio kestää 30 sekuntia. Jälkeen varkaat luo uuden avaimen kanssa ns "ihme kit", joita tarjotaan kopioida ohjelmistoa.

Sitten koskettaa antavat autolle uuden identiteetin muuttamalla ilmoittautuminen. Laita levy taottu rekisterikilvet, joka vastaa auton saman mallin. myös manipuloida kehysnumeron he saavat vain pyytämällä Liikennetiedot taitto auton kanssa tekosyy tarkistaa, jos sinulla on kuormien sakkoja. "Reikä" hallinnon, joka mahdollistaa tietojen varkaat saada auton omistaja kloonattu.

Lisäksi he väärentää muita asiakirjoja, kuten ITV kortti tai ajokortti. Tällöin blankokorttien varastettu liikenteessä toimistoissa, koska ne on vaikeampi väärentää Vesitahrojen valmistaa. Nämä kortit on numeroitu, mutta eivät liity tiettyyn autoon, estäen väärennettyjen tarkistaa, jos toinen "reikä", joka olisi tarkistettava.

Tämän uuden identiteetin, auto on jätettävä Espanjassa ei ole kahta mallia, jolla on sama rekisteröintiin kiertävä. Ulkopuolella maamme, väärällä myyntisopimuksen ylioppilastutkinnon maassa ja myydään kolmannelle osapuolelle.

Juuri nyt se on hyvin vaikea seurata radan mukaan Espanjan poliisia. Mutta jos varastetun auton sijaitsee tuomari päättää, onko ostaja on saatu hyvässä uskossa tai palautetaan sen ensimmäinen omistaja pitää sen.

Adblock
detector