Opel Insignia Grand Sport vs Audi A5 Sportback: Hvilken er best?

Opel har nettopp lansert sin nye Insignia i Genève. Nå med navn Grand Sport, utvikler nok til å møte en ny Audi A5 Sportback? Oppmerksomme på den eksklusive duell.

Opel Insignia Grand Sport Audi A5 Sportback foran: hva som er best saloon?

Opel Insignia Grand Sport Audi A5 Sportback foran: hva som er best saloon?

Opel Insignia Grand Sport Audi A5 Sportback foran: hva som er best saloon?

Opel Insignia Grand Sport Audi A5 Sportback foran: hva som er best saloon?

Absolutt noe er i endring i Opel. Og mye mer enn det vil gjøre. Den nylige annonsering av kjøp av merkevaren til General Motors av den franske gruppen PSA (Peugeot, Citroën og DS) Du vil føre direkte til hva som vil være nest største bilprodusent Europa etter at Volkswagen-gruppen, og kan føre utvilsomt store fremskritt for tyskerne og franskmennene. Men noe er i endring i Opel fra før denne kunngjøringen: bare se på flotte produkter lansert de siste månedene, som den nye Astra, eller den splitter nye Opel Insignia som nå kommer på markedet denne kommende mai og har nettopp blitt offisielt presentert på bilutstillingen i Genève.

I dag, derfor fokuserer vi all oppmerksomheten på dette Nye Opel Insignia du vil motta, for første variant 5-dørs, etternavn grand Sport. 3 måneder siden, og vi kunne klatre utelukkende til ham, men likevel versjon pre-set og med en kamuflasjedrakt. Det virket som vi allerede eksepsjonell første hånd, så vi hadde utestående, også eksklusiv, sette så snart som mulig med en referanse segment, premium og sporty, som Audi A5 Sportback … også ble fornyet i slutten av 2016. Kan være på sin høyde? Våre tyske kolleger på Auto Motor und Sport montere dem å sjekke.

Opel Insignia vs Audi A5 Sportback: Lignende proporsjoner

dette først sorg vi foreslår har sin raison d’être også av kroppen. den Opel Insignia forlatt i denne nye andregenerasjons det klassiske formatet dørs sedan og 4-dørs, markedsført utelukkende som sedan 5 dørs bak. Med en stor bakluke. Og voila! Design svært lik som alltid viste oss Audi med sin sedan-coupé A5 Sportback, også gate. Begge gift og som en ring.

Audi A5 vs Opel InsigniaI størrelse, men det gjenstår mellom de to klasseforskjell. den Opel Insignia Grand Sport handler om en heidundrende 4,90 meter lengde, for å 16,4 centimeter lengre enn Audi A5 Sportback… også seks centimeter lavere på veien. Den akselavstand, men er praktisk talt identiske. Spørsmål derfor større overheng i Opel. Legge inn Se silhuetter og design, er det også klart ytterligere forbedring i Audi linje og en stadig mer pragmatisk ånd i Opel.

Noe lignende skjer inne. den Audi A5 Sportback også begrunner sitt høyere pris på en klar mer kreativ nivådesign og miljø, både ved berøring og overflater slik som flatskjermer og oppløsninger. Ja, når det gjelder brukervennlighet og styrke, denne nye Opel Insignia Grand Sport kan skryte holde tritt fullt mot Audi. Selv sin 7-tommers berøringsskjerm, tar sin base nye Astra, nå sterkt redusert botonera, være enda enklere å bruke og intuitivt enn Audi. Veldig rent og ryddig, Insignia også nå bærer mobiltelefonsystem Infotainment med Apple carplay og / eller Android Auto.

den Opel Insignia Grand Sport også tilbyr nå digital instrumentering… som A5 Sportback. I midten kan du velge å vise informasjon fra kjørecomputer, navigasjon, hastighet … Også på den ene siden og en annen du vil møte temperatur eller drivstoffnivå. Og en annen ny funksjon i Opel er Hodet opp Visnings valgfritt. Det kan også projisere mye informasjon på frontruten, som hastighet eller navigasjons … som A5 Sportback. Bare prosjektørhuset på toppen av dashbordet ser dårligere kvalitet og billigere enn Audi.

Opel Insignia: InteriorOpel Insignia vs Audi A5 Sportback: inside

Men denne Opel Insignia Grand Sport fortsetter å tilby meget godt innhold. For eksempel din EGR flere justerings seter (Selv om valgfritt for bare over 600 euro) de er mer komfortabel de valgfrie idrett også Audi. Hvis vi sitter tilbake og selv uten referanse imponerende plass mellom Volkswagen Passat sedan, den Opel Insignia er betydelig større og levelig Audi A5 Sportback.

Og i motsetning til den første Insignia, har den nye Grand Sport vokst inni bredde … nå slik at tre voksne passasjerer kan bli innkvartert relativt godt. Når det gjelder bagasjerom, selv om Opel Insignia Factory kunngjør bare litt større kapasitet enn A5 Sportback (490 liter last etter Audi 480), Its større bredde og porten må gjøre i praksis også gjøre det mer behagelig i Opel kostnad i Audi.

Bilder fra innsiden av Audi A5Opel Insignia vs Audi A5 Sportback: motorer og teknisk

Fortsett på deres mekaniske områder. den nye Opel Insignia Grand Sport vil tilby forskjellige effektnivåer, som dekker i diesel av 110-170 hk, og bensin De vil bevege seg mellom 140 og 250 hk. For å markere de to diesel 1,6 liters motor med 110 og 130 hk, og 1,5 T bensin med 165 hk og 260 hk 2.0 avrundet og turbo prestacional tilbudet.

den nye Audi A5 Sportback, i mellomtiden, det gir en mye mer begrenset og eksklusivt utvalg. i diesel, tilbyr bare et valg: 2,0 TDI 190 hk makt, med mulighet for manuell girkasse, automatisk DSG og quattro firehjulsdrift alternativet. mens i bensin bare ett 2,0 TFSI 252 hk, alltid automatisk og firehjulsdrift, gjør opp sitt tilbud.

Den nedre mekanisk rekke Audi og den største plassen Insignia er noen av forskjellene vi har blitt verdsette fordi eller dynamiske betingelser eller tilført, synes i dag at gå se mye forskjell mellom de to salonger. Med en mye bedre aerodynamikk Insignia (cx kunngjør en 0,26 av 0,28 A5 Sportback), mulighet også til å tilby en eksklusive nye AWD vecorial på området med dreiemoment splitt og annonserer en Trimmet vekt opp til 175 kg, ikke engang liste teknologi og alternativer og statister, synes lavere enn i Opel Audi: den Logo kan også ha Flexride adaptive chassis (Du kan endre demping, gass, styring, ESP endring og i Normal, Sport Tourer og moduser) med en ny 8-trinns automatgir, med den nye lyssystem IntelliLux, med IntelliLink og OnStar sikkerhetssystemer og tilkoblingsmuligheter … og så videre. Nesten det samme som det er i dag i stand til å tilby Audi, eller enda bedre.

duellere salongerOpel Insignia vs Audi A5 Sportback: prisen

men en annen stor forskjell som lukker vi denne statiske innsatsen må vi også føre til pris. Sperring en stopp 2,0 T 260 hk versjonen vil øke regningen og Audi A5 Sportback vil matche Opel Insignia Grand Sport vil være merkbart billigere … minst etter satsene begynner å vise i Tyskland.

Der dette andre generasjon kunngjør at vil starte på ca 26.000 euro bensin, mens den øvre Diesel 170 HK bør være rundt 30.000 euro. Og i det samme markedet, ingen Audi A5 Sportback, enda kraftigere, lav på 38.000 euro. I Spania, som alltid, er det dyrere. svært lovende, derfor denne nye Opel Insignia Grand Sport. Det er kanskje ikke så elegant som Audi, men det er en stor bil med lite å misunne.

Du kan også være interessert i:

Opel Insignia Sports Tourer: så vil familien Insignia

Den nye Audi A5 Sportback, i test

Opel Insignia 4×4 traksjonsvektor fremste støpt