Første test: Peugeot Partner 2015, på sitt beste

Første test: Peugeot Partner 2015, på sitt beste

Peugeot Partner oppdaterer bildet inneholder mer teknologi og gir den et mangfoldig familie av motorer er mer effektive og kompatibel Euro6. Den Tepee, mer fokusert på passasjertransport, starter serien på 13,635 euro med rabatter inkludert.

Første test: Peugeot Partner 2015, på sitt beste

Første test: Peugeot Partner 2015, på sitt beste

Første test: Peugeot Partner 2015, på sitt beste

Første test: Peugeot Partner 2015, på sitt beste

banner PeugeotNesten tilbrakt 20 år på markedet denne allsidige multi-purpose kjøretøy er en interessant alternativ til kompakte flerbruksbiler, spesielt for de som trenger en modell for å dra nytte både sine faglige aktiviteter og fritiden.

Den første generasjonen Peugeot Partner dukket opp i 1996, i 2002 gjorde han den andre og den tredje i 2008, som fikk en restyling i 2012. Den spesifikke vekten av denne modellen i Peugeot serien er udiskutable, som for eksempel Partner er den tredje mest solgte modell i fransk merke i Spania, etter 208 og 308. I tillegg er det produsert ved anlegget i Vigo, hvor alle eksporteres.

forynget

Peugeot Partner har nå en ny utvendig styling, med en redesign som søker å gi større modernitet. Presenterer en ny grill, støtfangere endre for å gi en større følelse av robusthet for å ha forsterkninger og fremhever sin lysende identitet nye LED dagslys ved siden av foglamps.

Glasset Tepee omfatter fokusering av blandede bruke modeller. De kan bære 5 eller 7 seter, med individuelle og avtagbare seter i den andre raden, og med et minimalt volum av 675 liter bagasjerommet kan øke til 3000 om nødvendig. Skyvedørene er bare valgfritt i de mest grunnleggende kompletterings. I tillegg er disse versjonene Zenith kan montere på taket, Det øker lyset og øker glir hule indre til en kapasitet på 184 liter.

Alle motorene er nå mer effektiv. I bensin er de tilgjengelige VTi to versjoner av 98 eller 120 hk, mens i Diesel BlueHDi er det tre varianter av 75, 100 -dette også tilgjengelig med robotisert ETG6- eller 120 hk. Med de mektigste BlueHDi har vi laget en liten urban og peri-urbane rute, fremhever gleden som formidler takket være jevn drift og dens god respons fra lave turtall. Under 2016-serien vil være ferdig med en versjon 110 hk 1,2 Puretech.

også elektrisk

Peugeot PartnerPeugeot opprettholdt i området Partner elektrisk versjon, med en Estimert rekkevidde på 170 kilometer. For total batteri lades du trengte 8 ½ timer i en vanlig plugg, men med en rask ladesystem kan gi 80 prosent effekt på bare 30 minutter. Sikre trekkraft kjeden er 5 år eller 80 000 km, med 8 år eller 100.000 km for batteriet.

I den nye Peugeot Partner serien fremhever også forbedringer i tilkoblings og kjøre hjelpemidler. Som en ledende utstyr parkeringssensorer, ryggekamera, berøringsskjerm 7 ” og den nye telematikksystem med stemmestyring og funksjon MirrorLink vises. Fra november kommer Active by Brake, et system som automatisk stopper stolen ved lav hastighet hvis den detekterer en eventuell kollisjon.

Partner kan regne med Grip styre en avansert traksjonskontroll som gir opptil fem operasjonsmodi avhengig av terrenget gjennom hvilken det sirkulerer; men uten å glemme at det finnes også versjoner med AWD 4×4 for dem som trenger disse fordelene.

Hvem av sin yrkesaktivitet en partner furgon oppstår bør bemerkes at den utnyttbare bredde innvendig er 1,62 m, med 1.23m mellom hjulbuene, som Det letter lasting to europalets. Lasten lengde når 1,2 m og lastevolum har økt med 0,4 m3. I tillegg kan det føre den Multi sete som gjør bære tre mennesker foran, med en sentral sete kan legges sammen for bruk som et bord eller en benk også plutselig opp for å gi adgang til en skuff lysbilde som er skjult.

Prisene på Peugeot Partner Tepee, med rabatter som strekker seg fra 13,635 euro variant 1.6 98 CV Tilgang til 27,211 euro Extreme 4×4 Dangel BlueHDi 100 hk. I tilfelle av Van, er startprisen 13,494 euro, selv om særlige vilkår for profesjonelle og frilansere kan gi tilgang til en partner fra 11.200 euro.

Adblock
detector