Audi A3 1.8 T Ambition Plus 180 hk

Audi A3 1.8 T Ambition Plus 180 hk

Den har en turboladet bensin, en forskyvning på 1,8 liter og 180 hk av offisielle kraft, noe mer motor, ifølge våre data. Den interjection av overraskelse Ave Maria! Det kommer til hår: sikkerhet, ytelse og komfort definere det. Så er A3 1,8 T.

Audi A3 1.8 T Ambition Plus 180 hk

Audi A3 1.8 T Ambition Plus 180 hk

Audi A3 1.8 T Ambition Plus 180 hk

Audi A3 1.8 T Ambition Plus 180 hk

A3 er den nest mest solgte modell av den tyske merkevare i vårt land. Faktisk, det siste året 16,391 enheter ble registrert. Og sin estetiske like, spesielt blant unge mennesker, selv om prisen, nesten 29 000 euro (ca 5 millioner pesetas) trekker tilbake mer enn én. Hans nærmeste rivaler, Volkswagen Golf og Seat Leon, er også på pallen i sine respektive områder. Det må være.


Denne A3 1.8 T bensinmotor utstyrer den kraftigste tilgjengelige i sitt utvalg. Utvikler, i henhold til merkevaren, 180 hk ved 5500 runder. Imidlertid har våre tekniske senter dukket opp som går litt lenger og står på 197 hk ved 5710 rpm. Uten tvil, hjelper turboladeren utstyre du får en figur som resulterer dreiemoment for motoren som har en verdi ikke mindre overraskende: 28,3 mkg på 3070 rpm.
Veigrep er veldig bra. Suspensjoner er litt vanskelig, så bilen stabilitet ikke er svekket når som helst når du kjører fort. Dette påvirker viss trøst heller humpete baner eller kupert terreng. I noen tilfeller kan du selv vitne trekkraft tap lys. Dette er ikke den eneste gangen vi kan se vitnets bil gjør en spin “i ren akselerasjon kan også vises. Skrikende hjul, noen av dem mister grepet og leder sender det over det ting som er nødvendig for paret er ikke destabilisert. Og … ingen problemer.

På lange turer, holde høy marsjfart er enkel og komfortabel. I ytelse, akselerasjon fra 0 til 100 kilometer i timen er 7,1 sekunder få tiendedeler over offisielle data som beregnet til 7,6 sekunder. Våre data er rapportert som gjennomsnitt to omganger; i ett, A3 pulverisert den offisielle mark og sto på 7,06 sekunder. Det tar å reise den første kilometer 28 sekunder fra stillestående. Med disse dataene kan vi få en idé om at det er i stand da allerede har litt fart. Det vil si at under normale forhold.

Inngang er en av de mest bemerkelsesverdige sterke sidene ved det tyske bil og en funksjon som gjør det veldig behagelig og sikker kjøring. Til enhver tid, er dette A3 forberedt på å tilby det beste og håndtere situasjoner som forbikjøring skråning eller stige porter uten flere problemer enn hastighet. Men hvis vi er villige til å spille med endringen, fordelene formere seg og dermed kjøreglede.

Adblock
detector