Skoda Kodiaq: så vil den nye SUV Skoda

Skoda Kodiaq: så vil den nye SUV Skoda

Det er offisielt: den nye store 7-seters SUV Skoda Kodiaq bli kalt. Det vil måle 4,70 meter, det vil bli presentert etter sommeren, og vil treffe markedet i begynnelsen av 2017.Skoda Kodiaq: så vil den nye SUV Skoda

Det var en åpen hemmelighet, men det Det har blitt offisielt bekreftet. Den nye 7-seters SUV Skoda Det vil bli kalt Kodiaq… og “q” end, ikke “k” som spekulert. Selv om noen måneder fra Tyskland to andre mulige navn (eller Polar Snowman) sivet siden, har endelig Kodiaq blitt valgt. Hvis du lurer på hvor det kommer fra navnet, gjør Skoda klart for oss i en kort uttalelse i morges. “Navnet refererer til Kodiak bjørn De lever på sin navnebror øya på sørkysten av Alaska. Stavekontroll stammer fra språket i sin urbefolkning, den Alutiiq”.

Vi vet da hvor kommer navnet Nye Skoda Kodiaq, men også hans personlighet. Som bjørner, denne nye SUV “vil gi størrelse, styrke og familie ånd“Ifølge tals av det tsjekkiske selskapet. Den nye Skoda Kodiaq vil måle 4,70 meter lang og vil inneholde syv virkelige seter, som vi bekreftet. Det er planlagt å være presentere i det offentlige i løpet av andre halvår i år, å starte og å markedet offisielt i begynnelsen av 2017. Det er mer enn sannsynlig at presentasjonen finner sted i september under feiringen av den Paris Salon.

av større fordi den nye Skoda Yeti det også planer om å snart lansere merkevaren, Nye Skoda Kodiaq Det vil omfatte nesten D-segmentet markedet med lignende størrelse som Audi Q5, BMW X3 og Nissan X-Trail, for å nevne noen eksempler. bruker MQB modulplattformen Volkswagen Group, så det er klart at vil inneholde nesten all teknologi og motorer og annonsere nye Tiguan (som for øvrig også har utvidet variant 7 vanligste stedene å Kodiaq) Ateca Seat og Volkswagen. Den har derfor en lang akselavstand versjon, som kunne nå 2,79 meter.

Rangere bilen gratisestetisk den nye Skoda Kodiaq være en SUV med personlighet og svært aggressive trekk, egenskaper som også deler med bjørner i Alaska, ifølge kunn Skoda. Et karakteristisk design, veldig muskuløse linjer foreslå gode dynamikk, robusthet og styrke verdier er ment å reflektere. Allsidig og svært dyktige, Denne SUV lover også en stor koffert hvis de 7 seter ikke blir brukt, som håper å bli den mest kjente modellen i sitt slag. For å gjøre dette, har du praktiske løsninger og teknologi som merkevare kalt “Simply Clever”.

Skoda, for øyeblikket, ikke gi mer informasjon om sin nye SUV Kodiaq. Logic forteller oss at Forsikring montert bensinmotorer 1,4 TSI 150 hk ACT og Diesel 2,0 TDI 150 og 190 hk makt, ledsaget av en manuell eller automatisk DSG. Du bør også ha 4×2 og 4×4. I motsetning til, for eksempel, de sete Ateca, ikke satse sin størrelse til små motorer equipe adgang 3-sylindret 1,0 TSI og 115 hk 1,6 TDI og 115 hk. Vi holder rapportering …

Du kan også være interessert i:

All fremtidig Skoda

Skoda Octavia blir 20

Skoda feirer 25 år i VW konsernet

Adblock
detector