Suzuki biler presentert på Tokyo Motor Show

Suzuki biler presentert på Tokyo Motor Show

Det er fortsatt en måned å starte Tokyo Motor Show, og merker som Suzuki begynner å rakne hvilke nyheter presentert på den lokale avtale.

Splitter nye Suzuki på Tokyo Motor Show

Splitter nye Suzuki på Tokyo Motor Show

Splitter nye Suzuki på Tokyo Motor Show

Splitter nye Suzuki på Tokyo Motor Show

den Tokyo Motor Show Det vil fange øynene våre i de siste dagene av oktober. Den 27. i den måneden åpner japansk avtale, som markerer Kina vil sette alt på grillen for å avsløre sine nyeste utviklingen i biler og teknologi. Suzuki Det vil være en av dem.

Hans standpunkt vil være nervøs med prototyper. Sjekk ut bildegalleriet for å se selv. Først vil Suzuki Xbee (Åpning bilde), som uttales som “Crossbi” et konsept for små SUV firkantede former og retro stil. Det er allerede å sammenligne den med FJ Cruiser, men klart mindre format.

Tokyo vil være tilstede på tre formater eller forskjellige fargekombinasjonerEn Suzuki Xbee hvor gule dominerer; en Xbee Outdoor Adventure i beige, mer elegant utseende; og XBee gaten Adventure svart. Tre visninger for denne prototypen som kan passere for en produksjonsbil.

Suzuki e-Survivor Concept

Suzuki e-Survivor Concept og andre

Kanskje det mest slående prototype Suzuki til stede på Tokyo Motor Show er Concept e-overlevende du ser i bildet ovenfor. hans Campero åpent design og ånd Selv om det kunne passere for en Jeep innsats i stedet for den japanske, spesielt for din grill med tente innslag. deres open wheel og spesielle støtfangere De gir denne merkelige og futuristisk preg samtidig.

Kompakt format, har e-overlevende Concept Suzuki et mekanisk hundre prosent elektrisk: funksjoner de enkelte motorer i hver av de fire hjul, gjør det til en firehjulsdrevet bil. Interiør er åpen og plass for bare to seter. Vi er veldig spent på å se hvordan dørene åpne, fordi i dag har vi ikke mange detaljer.

I tillegg til de nevnte Suzuki Xbee og e-overlevende, merkevare basert i Hamamatsu japanske hovedstaden det tar to forskjellige versjoner av sin liten minivan Spacia i prototype form (en blå og en med en mye mer fremtredende grille) og en liten varebil som heter Tiger Ichi Concept.

Suzuki Spacia

Du kan også være interessert

Suzuki Swift Sport 2018: premiere på Frankfurt Motor Show

Suzuki Ignis 2017: Priser og teste ny liten SUV

Adblock
detector