Toyota Yaris 2013, förbättringar i utrustning

Toyota Yaris 2013, förbättringar i utrustning

Toyota Yaris förnyas i sortimentet 2013 med innovationer inom utrustning och små förändringar inuti.Toyota Yaris 2013, förbättringar i utrustning

Toyota förnyar något mest sålda modellen i Europa, Yaris. En av de utility segment B populär både på den europeiska marknaden och den spanska råkar få ett antal förbättringar i sin utrustning att stärka deras attraktiv.

den Toyota Yaris 2013 kommer att erbjuda standard för motorer 1,33 VVT-i 99 hk 1,4 D-4D systemet farthållare. Å andra sidan, den version av utrustning stad erbjuder nu en hands-free Bluetooth Mobiltelefon specialist Parrot. I den mellanliggande variationen aktiv, femdörrars kropp omfattar nu elektriska bakrutor, medan nivån av finish idrott Du kan välja valfri smarta system för inresa och keyless start.

den Inne i Toyota Yaris 2013 relativt små förändringar. I själva verket är det bara nivån på aktiv yta som det visar skillnader genom att erbjuda en ny ratt, en knopp av växelspaken och parkeringsbromsspaken i läder sydd i grått och silver infogar ny mittkonsol och växelspaksknopp. Å andra sidan, Aktiv Yaris 2013 Det finns även med en ny typ av klädsel säten, nu i duotone dekoration mörkgrå och silvergrå.

i mekaniska sektionen, den Toyota Yaris 2013 det är inget nytt. För dem som föredrar bensinmotorer finns enligt följande: 1,0 VVT-i 69 CV och 1,33 VVT-i 99 CV. i utbudet diesel, du kan välja 1,4 D-4D 90 hk, medan för älskare av de mest effektiva teknikerna är Yaris Hybrid 100 hk ett intressant alternativ. Som kännemärke, det Yaris och Honda Jazz är de enda modeller B-segmentet verktyget för att erbjuda en hybridversion.

Lanseringen pris av den förnyade Toyota Yaris 2013 det är 9,990 euro, en avgift som hjälpmedel ingår redan planen PIVE2.

Adblock
detector