Vem är Carlos Sainz Jr?

Vem är Carlos Sainz Jr?

Denna unga spanjoren 20 år har blivit den nya Scuderia Toro Rosso Formel 1. Back lämnar totalsegern i Formula Renault 3.5 här säsongen 2014. son Carlos Sainz, förre världsmästaren rally nuvarande pilot Dakarrallyt, kommer att dela rutnät med Fernando Alonso, den andra spanska i 2015 säsongen.

Vem är Carlos Sainz Jr?

Vem är Carlos Sainz Jr?

Vem är Carlos Sainz Jr?

Vem är Carlos Sainz Jr?

Carlos Sainz Jr Han har tjänat sin ankomst 2015 till formel 1 av hand Scuderia Toro Rosso. Den lucka av frans Jean-Eric Vergne har tillåtit Holländska laget med 17, Max Verstappen. De kommer att bli den yngsta par grillad drottning motorsport och Madrid har chansen att kämpa på rätt spår av den spanska Fernando Alonso, som lämnade Ferrari och släpps tillbaka till ‘under’ McLaren laget lämnade plötsligt under 2007 och med vilken den räknar med att tjäna mellan 2015 och 2016 säsonger.

Carlos Sainz Jr, men pekade finger är son till den legendariske förre världsmästaren Carlos Sainz Rally, Det har inte kommit utan merit Toro Rosso sits. I själva verket kommer det från att vinna Formel Renault 3,5 mästerskapet där han har tävlat med laget DAMS

Det kommer inte att vara det första steget på en Formel 1, men redan 2013 kunde han tävla på Silverstone unga förare testet, där han markerade huvudet varvtider både med bilen Toro Rosso som Red Bull.

Banan i Madrid är full av arbete och erfarenhet i olika tävlingar, eftersom deras säsonger Formeln Renault 2,0 (Han avslutade sekund), i F3 Euroseries (Utan mycket tur) och Europeiska Formula BMW, den senare i 2010 med bara 15 år gammal och två år efter att ha vunnit det prestigefyllda Karting KF3 kategori Asia-Pacific. Ett år efter denna seger blev han en del av ungdomsprogram Red Bull. -asesor Helmut Marko Red Bull Racing, som redan tillhör Toro Rosso- såg kommande åren vad som blivit en realitet sedan ankomsten av Carlos Sainz Jr elit motorsport.

dina data

Ålder: 20 år

Vikt: 72 kg

Höjd: 177 cm

Historik

2014

1: a plats i Formel Renault 3.5

2012

6:e plats i den brittiska Formel 3

9: e F3 Euroseries

5: e plats i FIA F3

4: e klassificeras i ‘Master of F3 Zandvoor RTL’

2011

2:a plats i Formel Renault 2,0 Eurocup

1:e plats i Formel Renault 2,0 NEC

2010

4: e plats europeiska Formel BMW

Adblock
detector