BMW M760Li xDrive, BMW: s mest kraftfulla ögonblick

BMW M760Li xDrive, BMW: s mest kraftfulla ögonblick

Vi vet alla officiella uppgifter i den nya BMW xDrive M760Li, den nya tyska lyx sportsedan som förklarar varken mer eller mindre än 600 hk.

BMW xDrive M760Li, hälla ström

BMW xDrive M760Li, hälla ström

BMW xDrive M760Li, hälla ström

BMW xDrive M760Li, hälla ström

För några dagar sedan berättade vi om B7 xDrive Apina a Särskilda förberedelser av den tyska karosseri BMW 7-serien med 600 hk. På den tiden kallade vi något liknande ‘M7 ännu inte existerar. ” Tja, har sirenen sång och BMW nått märke München just har bekräftat vad som kan mycket väl vara sant M7 och Mest kraftfulla produktion BMW idag (Det fanns en M5 30th Anniversary som kom till makten figuren).

Det är BMW xDrive M760Li, också 600 hk men från en ny och enorma motor V12 6,6 bensin med teknik M Performance ‘Twinpower Turbo’. Paret är också spektakulära, 81,6 mkg från 1500 rpm och dess prestanda: 0 till 100 km / t på 3,9 sekunder och en spetshastighet 250 km / t, antingen 305 km / t förpackningen ‘M Driver’. Raudal allt som effekt och vridmoment stannar de fyra hjul (övervägande framdrivnings) genom en Steptronic automatisk åtta-växlad som också har optimerats.

BMW xDrive M760Li

Tyska lyx sedan i sin lång hjulbas kroppen (5,23 meter lång) och en summa stora idrotts kvaliteter, som de lägger till lyx, exklusivitet, extrem uppmärksamhet på detaljer och komfort som du tar en bil som BMW 7-serien och alla med V12 mäktigaste produktion BMW har någonsin byggts, med twin-turbo-teknik, varje placerad för att utsidorna av de två bankerna av ‘V’ och att vara ansvarig för att mata sex cylindrar vardera.

En dynamisk nivå, kommer BMW xDrive standard M760Li chassi ‘Executive Drive Pro’ som hade premiär den nya generationen av BMW 7-serie. Denna trim bil kommer med ett chassi styrsystem och pneumatisk dämpning på båda axlarna, som verkar direkt på upphängningsinställningar och dämpa vibrationer och minska gungar inuti och ökar komforten. Dessutom tyska representation sedan levereras också med integrerad aktiv fyrhjulsstyrning.

BMW xDrive M760Li

BMW M760i xDrive: exteriör och interiör

Vi kunde inte förvänta sig något annat än en kropp med sport fixturer i den nya BMW xDrive M760Li. För serie innefattar en M aerodynamiska kit, med större luftintag i det främre förkläde, grå detaljer ‘Cerium’ färg, bakre spoiler, valfritt bakre spoiler och exklusiva hjul med lätta legering M 20-tum högpresterande däck och front 245/40 R20 275 / 35 R20 bak. Vi glömmer inte heller den sportavgassystem med reglering av fjärilar, för ett förbättrat ljud, och sport bromsar även undertecknats av M Performance.

i interiör, ingen brist på kvalitet finish och ytbehandlingar, såsom nappa, trim Alcantara tak Antracit, Interiör lövträ, elektriskt justerbara säten, … Nor saknade sist teknik i avsnittet säkerhet, uppkoppling och komfort. Till exempel, systemet styrassistans, styrfunktion i körfältet, varning sida trafik trycker kontroll ‘iDrive’ -funktionen rörelsekontroll och, naturligtvis, den ‘BMW Connected Drive’ med alla anslutningsfunktioner med smartphone.

eventuellt, BMW M760i xDrive kan välja mellan fullföljande ‘Excellence’ att i motsats till vad man kan tro, Det bär ingen merkostnad. Ja, dispenserar med den aerodynamiska kit M för de kunder som föredrar en bild lyx desing sportsmannaanda. Vidare tillför andra externa och på bärarkomponenter och hjul med olika design.

BMW xDrive M760Li kommer att vara på Geneva Motor Show i några veckor och kommer att anlända i Spanien under det sista kvartalet 2016. Vi vet inte priset för vår marknad, men vi kan ta som en referens närmaste BMW 7-serien lång hjulbas dyrare så långt, med 449 hästkrafter, säljer den för 139.000 euro.

BMW xDrive M760Li

Du kan också vara intresserad

Vi testade BMW 7-serien 730d xDrive, högsta bil

2015 BMW M6, sportighet och exklusivitet förbättras

Adblock
detector