BMW INEXT: autonoma BMW bil 2021

BMW INEXT: autonoma BMW bil 2021

BMW har slagit sig ihop med Intel och Movileye att skapa den första autonoma bilmärket. BMW INEXT kommer att kallas och kommer att vara redo från 2021. Det kommer inte att vara den enda, eftersom det kommer att finnas fler modeller ...

BMW iNEXT

BMW iNEXT

BMW iNEXT

BMW iNEXT

den BMW-gruppen tar tid att arbeta på hans autonom bilkörning. Nu är det bara meddelat att det kommer helt klart från 2021 om en modell som kallas BMW iNEXT. Vägen är inte lätt och det är bättre att ha goda allierade som tillåter dig att nå snabbt och garanterar att utveckla helt självkörande bil. Det kunde inte ha valt att skapa ett tekniskt samarbete med specialister Intel och Mobileye, med dem som kommer att utveckla den perfekta teknikplattform för att utrusta sina bilar med denna teknik. Gör en bil bara köra på motorvägen är redan möjligt, men Den stora utmaningen är rörlighet i städer, för dessa tre jättar har gått på jakt efter den perfekta lösningen för att få det till en produktion bil.

BMW INEXT kommer att utgöra grunden för hur de ska vara helt autonom körning och rörlighet i städer BMW, men också kommer att visa upp en teknik som kan marknadsföra andra märken eller branscher. flera nivåer som måste uppnås successivt etablerat i den autonoma körning. i nivå 3, även kallad "utanför view" inte bara tillåter förare händerna från ratten, men du kan också titta bort från vägen. i nivå 4, kallas "tänka på", kan föraren desperocuparse körning, så att du kan fokusera på andra frågor som fritid eller arbete. den sista nivå skall vara 5, där bilen kan körning utan mänsklig närvaro inuti, så att själva fordonet kommer vi att titta på ytterdörren och försvinner när du inte behöver. För detta fordon anslutning med miljön är grundläggande.

BMW iNEXT

Så gott som alla bilmärken har meddelat att på ett eller annat sätt arbetar med autonom körning och alla av dem är överens om att sätta en horisonten mellan 2020 och 2025. Japanska eller tyska företag är den mest avancerade ledningen, särskilt Mercedes och Audi. Case isär är Tesla, som släpps ut på marknaden dess Autopilot, en bra start på vad som borde vara ett självständigt drivsystem nivå 3 men har just visat sin första dom i en dödsolycka, den första av denna teknik. Autonom körning kan kräva lite mer tid att vara redo på hundra procent. Det måste vara uppmärksam.

Du kanske också är intresserad av:

Första testet: Mercedes F015

Renault-Nissan: mer än 10 bilar med autonom körning i 2020

Kia Drive Wise: autonom körning bilar Kia

Honda autonom körning, ett genombrott sätt av leksaker

Autonom körning bilar: alla utmaningar och frågor

Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis

Adblock
detector