Topp 10 biler av Gran Turismo 6

Topp 10 biler av Gran Turismo 6

Fans av racing spill er på hell. Denne uken kommer i salg den nye Gran Turismo 6 for Play Station. Her bringer vi deg de 10 beste bilene som kan kjøre i den nye utgaven selger racing spill.

Topp 10 biler av Gran Turismo 6

Topp 10 biler av Gran Turismo 6

Topp 10 biler av Gran Turismo 6

Topp 10 biler av Gran Turismo 6

Et nytt kapittel i Gran Turismo-serien for Play Station er på trappene. den 6 desember kommer i salg Gran Turismo 6 til PS3, den sjette utgaven av den populære racing video spill laget av japansk Kazunori Yamauchi.

Totalt 1200 biler, 37 steder og 100 forskjellige formater kretser du samle i den nye utgaven av spillet salg, blant disse er Spansk Ascari kretsen, plassert i Ronda (Malaga), eller stige til Goodwood. Vi vil ha gjort et utvalg av de 10 beste bilene som du kan nyte i Gran Turismo 6.

* Mercedes AMG Vision Gran Turismo:

Mercedes AMG Vision Gran Turismo

Denne spektakulære og futuristisk Mercedes er den første av de Vision Gran Turismo initiativ, takket være som Gran Turismo og over 28 merker samarbeide for å skape nye prosjekter for bestemte kjøretøy for spillet. til Mercedes AMG Vision Gran Turismo, som ble sett på som en modell skalert til Hall of Los Angeles, vil bli fulgt av Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Alpine, Lamborghini, Toyota, Volkswagen, Nissan …, hvorav noen er i ferd med å bli sett på ulike rekreasjonsfasiliteter.

* The moonbuggy:

den moonbuggy

I Gran Turismo 6 Du kan kjøre rundt månen. En av de store nyvinningene som bringer den sjette utgaven av spillet er muligheten til å komme bak rattet i Roving Vehicle LEV-001 1971 og utfører forskjellige lunar oppdrag overflaten av vår satellitt.

* Red Bull x2014 Fan Bil:

Red Bull x2014 Fan Car

Slik det skjedde i Gran Turismo 5, den samarbeid med Red Bull Han har igjen bære frukter. I sistnevnte spillet, tok han konsollen prototype designet av Adrian Newey (Chief Engineer aerodynamikk team av energidrikker i Formel 1), den Red Bull X2010. for GT6, har skapt en total av tre av disse spektakulære racing prototyper: den Red Bull x2014 Fan Car, den Junior x2014 Car, og Standard x2014 Car, hver med et annet nivå av fordeler avhengig av vanskelighetsgrad.

* Fisker Karma Ecosport:

Fisker Karma Ecosport

den US utvidet rekkevidde elektrisk, den Fisker Karma, Det vil også være i Gran Turismo 6 i sin variant Ecosport. den mer 400 hk Amerikanske idretter, fra to elektriske motorer og en bensinmotor, er gjort tilgjengelig for videospill fans fra 6. desember.

* Nissan DeltaWing:

Nissan DeltaWing

den ‘Batmobilen’ rase, vi kunne se i 2012 delta som eksperimentell prototype i 24-timersløpet på Le Mans og styrt av den spanske Lucas Ordóñez, Det vil også være i GT6. Den unike langstrakte design med tre hjul gjort ham til en av de mest slående modeller av den legendariske utholdenhetsprøve. Faktisk har Nissan allerede annonsert at 2014 De vil delta i samme løp med en annen eksperimentell prototype lignende, men med elektrisk fremdrift, den Nissan ZEOD RC. Det ville ikke være overraskende at vi så senere som en ekstra nedlasting for spillet.

* Nissan GT-R NISMO GT3:

Nissan GT-R NISMO GT3

Kunne ikke gå glipp av i Gran Turismo 6 en av bil emblemer videospill, GT-R. Og, selvfølgelig, i sin mer radikal variant racing, den Nismo GT3 med 530 hk.

* Audi R18 TDI Audi Sport-teamet Joest:

Audi R18 TDI Audi Sport-teamet Joest

Representasjonen av 24-timersløpet på Le Mans ikke bare det kommer med DeltaWing. andre kjøretøyer og prototyper vil også være tilstede, som f.eks Audi R18 TDI med den tyske mark fått styrke test i 2011, drevet av en dieselmotor.

* KTM X-BOW R:

KTM X-R BOW

Den spesielle åpent kjøretøy KTM X-BOW, i sin variant ‘R’ med 300 hk kraft og 40,8 mkg dreiemoment -til bare veier 790 kg– vil også være på den berømte kjøresimulatoren. garantert moro.

* Plymouth XNR Ghia roadster:

Plymouth XNR Ghia Roadster

Dette er en av de vakreste bilene noensinne er laget. Han ble født tilbake på 60-tallet og I 2011 vant han den ‘Gran Turismo’ -pris på Pebble Beach Concours d’Elegance. Nå kan du sette din flyer i det nye Gran Turismo 6.

* Tajima 2012 Monster Sport E-RUNNER Pikes Peak Spesial:

Tajima 2012 Monster Sport E-RUNNER Pikes Peak Spesial

Stigningen til Pikes Peak vil ikke være slik som i den Gran Turismo 6 (i det minste i utgangspunktet), men det er en av de fantastisk prototyper hovedpersonene i den berømte rase, som arrangeres hvert år i Colorado. Tajima 2012 Monster Sport E-RUNNER Pikes Peak Spesial Det lover å være en av de raskeste bilene som er tilgjengelige på GT6.

Adblock
detector