Waze, analyserade vi app som varnar för mobila radar

Waze, analyserade vi app som varnar för mobila radar

Waze är en GPS-navigering app för mobila enheter tack vare informationen från sina användare uppdaterade. En interaktiv och riktig karta guidar dig.Waze, analyserade vi app som varnar för mobila radar

Visst du har hört talas om Waze den GPS-navigering ansökan för mobila enheter som trivs på samhället som använder dess funktioner. Det kan tyckas svårt för något som ‘beroende av andra förare’ är triumphing. Men det verkar som avstannat det som gör oss deltagare. I själva verket, Google har kontroll sedan han köpte den 2013.

Efter att ha provat en myriad av GPS-navigatorer, och jag fann Waze, a priori, behovet av Internet-data aktiverade Jag var inte övertygad. Men verkligheten är att i slutändan, du bara kompensera för ‘lilla’ konsumtion som gör din datahastighet. Dessutom kan du få formuläret fri och det är tillgänglig på Android, Apple och Windows Phone-enheter, både för användning i ‘smartphone’ och ‘tablet’.

Så här fungerar det Waze

Waze vägvisning

Liksom andra GPS-navigatorer, allt du behöver göra ange riktningen du vill gå och bekräfta navigeringen. Inom några sekunder, söka vad som är den snabbaste vägen, med hänsyn till trafikstockningar eller andra bestämningsfaktorer som du kommer att möta på vägen. Det är där överklagandet av Waze och varför du måste vara ‘ansluten’ börjar som den stora majoriteten av den ytterligare information som du hittar på kartan kommer från andra användare av appen. Om du upptäcker att det finns ett stort antal fordon i din väg reser på en alltför låg hastighet (inspelade hastighetsdata, tid på resor, etc.), kommer du att förstå att det finns vissa hinder för trafikflödet. Kommer att vara den tid då kommer att söka sätt att fly kollaps som väntar oss om vi följer den vanliga vägen eller att vi från början hade satt.

För några veckor sedan hade vi möjlighet att kontrollera ovan. Efter att hitta meddelande ‘olycka’ senare i ett område av motorvägen (tillhandahålls av flera användare), rekommenderas tillämpning oss att ta en utgång med vilka omger trängsel, med användning av en sekundär väg. Vi lyckades undvika halvtimme jam, sysselsätter bara 20 minuter längre än vanligt för att nå destinationen.

Omräkning väg trafikstockning på Waze

den databas och här kommer det faktum att Google är kommando- Det är den mest omfattande jag har hittat eftersom användning av dessa tillämpningar. Du kan även ange namnet på ett köpcentrum, en butik, ett företag eller en strand, bland andra alternativ.

En annan viktig detalj är dess visuella och röst, ange namnet på vägen eller väg att följa. Detta är avgörande, särskilt i stora städer som Madrid, där fortkörning förbi en exit innebär att förlora i genomsnitt 15 minuter, att behöva gå igenom en längre väg eller behöva söka förändring närmare mening.

Vad varningar?

Praktiskt taget allt. sylt (Dividerat med typer efter graden av belastning), faror, bilar parkerade vid vägkanten, vägarbeten och även polisens närvaro. Det senare inte alltför som myndigheterna, men vi har att säga har varnat oss dolda mobila hastighetskameror (Indicándonoslos som varningar för ‘polis’). I själva verket, en resa på 500 kilometer, fem gånger varnat oss av detta skäl. I fyra fall visade sig vara en hastighetskontroll kamouflerade; den andra var en motorcykel civilgardet hade stannat bredvid en bil med någon form av sammanbrott. I var och en av de meddelanden, Du har möjlighet att bekräfta att ‘fara’, ‘bil’ och / eller ‘Jam’ finns kvar, eller om, tvärtom, det finns ingenting. Här kommer in känslan av ‘community’ och bidrag de vill göra vardera. Min förvåning är att i Spanien det fungerar och erfarenhet efter flera resor har varit mycket tillfredsställande.

Waze polis varning

Det är sant att du måste göra ett par klick på den mobila skärmen för att varna för något ovanligt på vägen, så vi rekommenderar att passageraren är ansvarig för detta. Ansökan själv säger att inte glömma vägen, men du kan välja ‘andrepilot’ alternativ och använda dess funktioner.

Vad jag gillar minst är att rapporterar inte hastighetsbegränsningen på vägen på vilken circulamos, vilket gör andra navigationssystem.

du har vissa sociala nätverksfunktioner som jag inte hittar dem att använda, för att prata med andra Waze användare du hittar på kartan. Under de senaste månaderna Det har börjat erbjuda reklam sätt meddelanden om närliggande bensinstationer i ett visst företag eller möjligheten att dela säten bilen av en känd modeföretag. Ja, Du kan välja att inte registrera något sätt, eller post till eller associera Facebook eller ge namn eller någon personlig information utan att förlora de funktioner interaktiv GPS-navigering.

i dess webbplats Du kan hitta en karta ‘live’ över hela världen med användare som är anslutna och meddelanden som ska visas.

Adblock
detector