7 Viktiga tillbehör för trimma din bil

7 Viktiga tillbehör för trimma din bil

Om du funderar på att ge en mer sportig touch till din bil, presenterar vi några tuning tillbehör som kan hjälpa dig att göra din bil unik.

Viktiga tillbehör för trimma din bil

Viktiga tillbehör för trimma din bil

Viktiga tillbehör för trimma din bil

Viktiga tillbehör för trimma din bil

Vem har sagt att smaken för Anpassa din Ride hade dött? den nivå som uppnåddes för några år sedan kan ha varit avslappnad, men Car tuning följer dagordningen. Och om inte, titta på listan över tillbehör som kan göra din bil ser ut som en riktig sportbil eller varför inte bli en enhet med en unik design.

justerbara upphängnings

justerbara upphängnings

Om du letar efter en kroppslängd till den försänkta golvet och känna sig närmare en sportig körning, kan få med detta kit suspension justerbara tack vare en trapetsgänga, utan att behöva ta bort någon del av bilen. Uppfyller europeisk standard och varje modell minskar den maximala höjden inom lagens råmärken. Detta tillbehör är tillgänglig för olika modeller av bilar som Mercedes Class C. I detta fall vi talar om en kostnad av 1,479 euro per enhet.

Täcker Brembo bromsok

Täcker Brembo bromsok

Något som ‘de såg’ mycket väl till en bil och uppmärksammar särskilt är berömda Brembo bromsok. Här föreslår vi en tång täcker gjord av plast, men som simulerar perfekt de ursprungliga och effektiva klämmor stål som bär några av de bästa super på marknaden. Sportanläggningar som detta för din bil, om bara estetiskt, kommer du ut 124 euro (Pack av fyra enheter och med fri porto). Du har dem i olika prisklasser och olika färger. Sök på din favorit.

Sports ändrör

Sports ändrör

Utgångs rostfritt avgassystem stål och liknar ledande sport versioner av bilar som ser ner på gatan kan vara ett intressant alternativ för att dekorera din bil. Vi kommer att föreslå en gäller de flesta bilmodeller det på marknaden och dess installation är så enkelt som att dra åt en skruv och göra en liten svetsning. av 37 euro (Plus fem euro för sjöfarten) du har det hemma.

WRC klädslar

Typen ‘Baquet’ platser är mycket uppskattad bland älskare av motorsport, mycket mer de rally fans. Därför föreslår vi en design klädsel WRC (World Rally Car) som kan få dig att känna Loeb själv. Allt för det låga priset av 30,60 euro -10.15 euro plus frakt-kostnader. Du kan välja den du gillar.

Sport väska för hjulet

Så att insidan av bilen vinna lite mer sportighet, kan du alltid använda en av dessa täcker för ratten. Vi stod i det här avsnittet med högkvalitativt läder med en gummibeläggning på insidan, vilket förhindrar glidning. Monteringen är mycket enkel, så är det bara att välja din favorit design och körning. Vi har hittat för 29,90 euro -9,90 euro frakt-kostnader.

Vinyler / klistermärken

Eller vinyl klistermärken för bilar är oftast återkommande sätt att ge den sportiga beröring snabbare och billigt som möjligt. Allt du behöver tusentals mönster, former, färger och storlekar. Vi kommer att föreslå en mycket som ‘Need For Speed’, genom 24 euro (Free porto), men du Ponle den ‘drar’ du vill och anpassa för att passa.

Xenonljus kit

xenon kit

Mode xenonstrålkastare fortfarande på. En del av er kommer att känna igen den ‘blå’ ljus (inte vit som de flesta) utstrålar sådana glödlampor. Visst ger bilen en mer aggressiv kontakt, så inte kasta se och låta dig se vart du än går. Satsen för de främre lampor som vi gillar dig kommer ut 24 euro (8,90 euro för sjöfarten separat), men du kan se att det finns i alla prisklasser.

Adblock
detector